Xl Oman Zighy Bay Six Senses Private Dining Romantic Beach]

Barfodsluksus i Oman og shopping i Dubai

Barfodsluksus i Oman og shopping i Dubai

8 dage fra 28.000 kr.

Six Senses Zighy Bay og The Palace Downtown Dubai

Femstjernet luksus i Oman og Dubai. Kun en kort flyvetur fra Danmark kan I opleve den ypperste luksus omgivet af Omans smukke ørkenbjerge og klare vand. Og kombinationen med Dubais pulserende storbyliv kun et par timer fra ørkenens stilhed er magisk.

Glæd jer til

 • Ultimativ barfodsluksus kun 6 timer fra Danmark
 • Egen villa med privat pool og butler
 • Topklasses gastronomi i underskønne omgivelser
 • Snorkling, sejlture og paragliding
 • 2 dages shopping i Dubai, inkl. high tea i Burj Khalifa

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Oman 5 nætter på Oman 5 Højdepunkter Nyd den idylliske oase med egen pool villa, gennemført gastronomi og hvor der er kræset om privatlivet. Nyd den idylliske oase med egen pool villa, gennemført gastronomi og hvor der er kræset om privatlivet.
Dubai 2 nætter på Dubai 2 Højdepunkter Oplev den vildeste panoramaudsigt over den pulserende storby, shopping i Dubai Mall og verdens største springvand. Oplev den vildeste panoramaudsigt over den pulserende storby, shopping i Dubai Mall og verdens største springvand.

Det kan I se frem til i Oman

Uprætentiøs luksus - Six Senses Zighy Bay

Ved en afsides fiskerlandsby i den nordlige Musandam-provins har Six Senses skabt 82 fabelagtige villaer med privat pool og kædens sædvanlige fokus på uprætentiøs luksus og innovativ design.

Indretningen er en spændende fusion af lokal omani-stil med vægt på naturmaterialer, overdådig enkelhed og harmoni med omgivelserne. Her er naturligvis masser af moderne faciliteter og bekvemmeligheder, men det er elegant integreret i den rustikke stil.

Pragtfuld poolvilla

Glæd jer til en villa på 247 m2 (heraf 82 m2 indendørs) med privat pool, solstole og en overdækket pavillon med spiseplads. Villaen er indrettet med sammenhægende sove- og opholdsrum og badeværelse både inde og ude.

Forførende beliggenhed

Det er en ren og skær wow-oplevelse at ankomme til Six Senses Zighy Bay efter at have kørt gennem Omans rå ørkenlandskab.

Det dybblå hav står i skærende kontrast til de dramatiske bjerge, der rejser sig stejlt omkring det flade områder, som ellers kun huser en landsby. I denne magiske oase ligger Six Senses Zighy Bay direkte ud til halvanden kilometer strand.

Spektakulære restaurantoplevelser

Her er restauranter med både fisk og skaldyr, arabiskinspireret mad, international cuisine og en vinkælder med over 400 mærker. Lokationerne spænder fra tilbagelænede middage på stranden til toppen af et bjerg med udsigt over Zighy Bay.

Bil, speedbåd eller faldskærm

Resortets gæster kan (mod tillæg) vælge mellem tre ankomster: En smuk tur med speedbåd i 10 minutter, en køretur ned ad bjerget med udsigt over bugten eller en flyvetur med paraglider - ledsaget af en pilot!

Xl Oman Hotel Six Senses Zighy Bay Arrive With Paragliding
XL Oman Six Senses Zighy Bay Yoga
Xl Dubai Burj Al Arab Luxury Hotel

Dubai - drømmenes by

Kombinér med Dubai

Six Senses Zighy Bay ligger kun to timers kørsel fra Dubai. Tilbring de første fem nætter her og slut af med to nætter på det atmosfærefulde luksushotel The Palace Downtown Dubai 5*. Her er I tæt ved verdens højeste bygning, Burj Khalifa, og det enorme Dubai Mall, midt i Dubai. Og ikke mindst tæt på flyveren hjem.

I flyver direkte til Dubai med Emirates - en tur på cirka seks timer. I lander sidst på aftenen og fortsætter derefter direkte til Zighy Bay.

Kolonitidspalads i storbyen

The Palace Downtown Dubai er et dejligt luksusresort midt i byen. En harmonisk blanding af det traditionelle Arabien og det moderne Dubai. Beliggenheden lige over for Burj Khalifa, verdens højeste bygning, gør, at I nemt kan gå til Dubai Mall med 1.200 forretninger, skøjtebane og akvarium.

Ved hotellets dejlige poolområde kan I nyde solen, og når sulten melder sig, er hotellets thairestaurant absolut et besøg værd. Herfra har I fuldt udsyn til de spektakulære springvand foran Burj Khalifa.

De 242 værelser hvoraf det mindste er 51 m2, er eksklusivt indrettede og har alle balkon og gratis Wi-Fi. Det helt perfekte hotel for jer, der søger luksus og gerne vil bo i byen.

High Tea i verdens højeste bygning

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Vi har håndplukket hoteller med hjertet

Her skal I bo på jeres rejsen

Et eventyr består som bekendt både af dage og nætter. På denne fantastiske rundrejse har vi udvalgt en række skønne og smagfulde hoteller til jer – altid med øje for den gode stemning, komfort og den bedste beliggenhed, så I selv nemt kan udforske lokalområder og fordøje dagens oplevelser i bedste stil.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Dubai t/r med Emirates (k-klasse)
 • Lufthavnsskatter
 • VIP ankomstservice i Dubai lufthavn
 • Privat transfer i bil lufthavn-Six Senses Zighy Bay
 • 5 nætter på Six Senses Zighy Bay 5*, Oman. Poolvilla, inkl. morgenmad
 • Privat transport Six Senses Zighy Bay-The Palace Downtown Dubai
 • 2 nætter på The Palace Downtown Dubai 5*, Dubai. Deluxe-værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: High tea i verdens højeste bygning
 • Privat transport The Palace Downtown-lufthavn
Pris per person ved 2 voksne
Barfodsluksus i Oman og shopping i Dubai
RejseperiodeDobbeltEnkelt
31.05.24 ‑ 26.09.2427.000‑30.00047.000‑51.000
27.09.24 ‑ 30.09.2436.000‑38.00065.000‑67.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Ankomsttransfer med speedbåd eller paraglider, tal med jeres rejserådgiver om mulighederne

Bemærk

Al bagage skal kunne være i bagagerummet på en almindelig 4 personers bil

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Dubai og Oman

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mellemøsten. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.