Xl Ecuador Quito Hotel Patio Andaluz Patio
Quito

Hotel Patio Andaluz

Atmosfærefyldt hotel

Hotel Patio Andaluz tilbyder historiens smukke rum, indendørs såvel som udendørs, i hjertet af Quitos bevaringsværdige, gamle bydel. Her går stil, komfort og atmosfære op i en autentisk enhed.

Midt i verdensarven

Der er få minutters gang fra Ecuadors smukkeste kirke, La Compañia, til Hotel Patio Andaluz i Quitos kunstfærdige, historiske kvarter. Der er 150 meter til uafhængighedspladsen, og også den brostensbelagte San Francisco Plads ligger i gåafstand af hotellet. Her bor I midt i fortællingen om Quitos udvikling gennem 400 år i et område, der 1978 blev udråbt til verdensarv af UNESCO.

Sydamerikas bedst bevarede bymidte

Quitos gamle bydel anses for at være den bedst bevarede i Sydamerika, og meget står, som det gjorde for flere hundrede år siden. Palæer og kirker rige på udsmykning blander sig med hvide, neoklassicistiske bygninger med udskårne balustrader. Og med base på Hotel Patio Andaluz er historietimen integreret i opholdet

Xl Ecuador Quito Hotel Patio Andaluz Patio Restaurant
Xl Ecuador Quito Hotel Patio Andaluz Standard Room One Queen Bed
Xl Ecuador Quito Hotel Patio Andaluz Bar
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Store værelser

Hotel Patio Andaluz kalder sig for et boutique hotel, og de 32 værelser er da også alle skabt med sans for detaljen. Værelserne er store og rummer skrivebord, lænestol og senge i fine træsorter. Desuden er de udstyrede med tv, aircondition og fine badeværelser. Enkelte værelser er i to etager, har opholdsstue og har god plads til familier.

Et elegant hotel

Bygningen, som Hotel Patio Andaluz hører hjemme i, er et historisk levn fra 1600-tallet. Her er den indre gårdhave omgivet af søjler og hvælvinger, som danner en majestætisk ramme om måltiderne. Vinkælderen er bygget ind i kamsten under hotellet og i fællesområderne er højryggede lænestole placeret strategisk, så I kan nyde synet af hotellet fra forskellige vinkler. Det gamle hus vil gerne vise sig frem

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Ecuador

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Ecuador. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.