Xl Fiji Malolo Island Likuliku Lagoon Resort Overwater Bungalows
Malolo Island, Fiji

Likuliku Lagoon Resort

En lille bid af paradis kun for voksne

Likuliku Lagoon Resort er et af Fijis smukkeste resorts og er et enestående paradis kun for voksne. Her føres I ind i et univers af romantiske oplevelser, nærvær og underspillet luksus.  

En lille bid af paradis 

Beliggenheden på en lille ø med svajende kokospalmer, et frodigt terræn og krystalklart vand gør Likuliku Lagoon Resort til noget helt særligt for jer, der vil nyde hinanden og Fijis betagende skønhed. Glæd jer til idyllisk tosomhed kombineret med en bred vifte af ekstraordinære oplevelser.

I bliver budt velkommen af charmerende bungalows, som slænger sig i elegante buer ud i det sydlige Stillehav. Horisonten er spækket af små, frodige øer, og atmosfæren oser af romantik.

Omringet af et levende akvarium 

Likuliku Lagoon Resort ligger i øgruppen Mamanuca omgivet af et væld af tropiske fisk og farverige koralrev. Revene omkring Likuliku Lagoon Resortet ligger så tæt på kysten, at I kan snorkle direkte fra stranden. Uanset om I er til en mere afslappet dukkert ved det indre, rolige rev, eller om I vil udforske dybderne, kan I møde havskildpadder, djævlerokker, tropiske fisk og måske oven i købet delfiner.  

Xl Fiji Malolo Island Likuliku Lagoon Resort Aerial View
Small Fiji Malolo Island Likuliku Lagoon Resort
Xl Fiji Malolo Island Likuliku Lagoon Resort Sunset Pool
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Intime bungalows ved udforstyrret strand

I skal bo i en 55m Beachfront Bure, som er indrettet med en intim have og en stor terrasse på 25m. Her bliver I mødt af en helt særlig ro og masser af privatliv, der går hånd i hånd med resortets princip om at bevare den autentiske atmosfære. Bungalowen ligger på et ugenert strandstykke, som I har næsten for jer selv. Der er både udendørs spiseplads, komfortable områder i skyggen, store solstole og en daybed, hvor der er lagt op til intens afslapning. Når saltvandet skal skylles af, er der uden- og indendørs brusebad. 

Fijis eneste overwater bungalows

I kan også (mod tillæg) vælge at opgradere til Fijis eneste overwater bungalows og opleve en nat eller to direkte over det gennemsigtige hav, der byder på en verden fuld af overraskelser.

I alle bungalows er inkluderet:

 

  • Alle måltider
  • Flaskevand bragt til villaen to gange dagligt
  • WiFi
  • Fri benyttelse af ikke motoriserede vandsports aktiviteter inklusiv catamaraner, windsurfing, paddle boards, kajakker og snorklingudstyr

Vandsport med cloudbreak lige om hjørnet

Hvis den afstressende atmosfære skal afbrydes med lidt fart over feltet, kan I benytte jer af resortets jetski, vandski eller wakeboard, og skulle der være en erfaren surfer iblandt, er det kendte surfsted Cloudbreak lige om hjørnet. 

Smagen af det sydlige stillehav

Restauranten på Likuliku Lagoon Resort er intim og hyggelig og byder på formidable udsigter. Menuen er inspireret af det Sydlige stillehav, og køkkenet byder på alt fra spændende tropiske frugter til friske fisk og skaldyr samt indiske og kinesiske indslag.

Spis på havets overflade

I kan også udforske havet på helt andre fronter. Nyd en bådtur med frisk vind til Cloud 9, en flydende restaurant, hvor I kan blive serviceret med iskolde cocktails og stenovnsbagte italienske pizzaer.

Tom Hanks for en dag 

Tag på en sejltur fra resortet til en perlerække af nabolagets paradisøer. I kommer blandt andet over til den lille ø Monu Riki, hvor filmen "Cast Away" med Tom Hanks i hovedrollen blev optaget. Og ja, der er så smukt som i filmen

Huset af drømme

Tatadra Spa, "Huset af Drømme", byder på sublim forkælelse og tropisk sindsro. Her kan I indtage en drømmelignende tilstand, hvor I har valget mellem alt, lige fra neglebåndsmassage, diverse skønhedsbehandlinger baseret på lokale miljøvenlige produkter samt full body massage i ægte Fiji-stil. 

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Fiji Qamea Island Beach Hammock
Fiji, Stillehavet

Fiji Deluxe

19 dage fra

94.000 kr.

Glæd jer til

5 dage på Qamea Resort & Spa 5* i smuk strandbungalow

7 dage på eksklusive Likuliku Lagoon Resort 5*

5 dage på Spicers Potts Point 5* i Sydney

Guidet tur i Sydney Operahus og tur med vandflyver

Frokost på Sydneys eksklusive restaurant Jonah's

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Fiji

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Fiji. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.