Fiji Deluxe

Den ultimative rejse fyldt med luksus og oplevelser fra 77.500 kr.

Glæd jer til:

5 dage på Qamea Resort & Spa 5* i smuk strandbungalow

7 dage på eksklusive Likuliku Lagoon Resort 5*

5 dage på Spicers Potts Point 5* i Sydney

Guidet tur i Sydney Operahus og tur med vandflyver

Frokost på Sydneys eksklusive restaurant Jonah's

Læs mere

Den ultimative luksusrejse til Fiji bringer jer til nogle af verdens frodigste tropeøer kombineret med ekstraordinære udflugter og gastronomi og service. Rejsen begynder med et par dages storbyferie i Sydney.

Start i Sydney

Rejsen begynder i Sydney. Her skal I opleve en forrygende udflugt i vandflyver, der giver jer et fantastisk udsyn over Sydney Harbor Bridge og Operahuset og slutter med frokost på en af de mest eksklusive restauranter i Sydney, Jonah's.

I skal også opleve en guidet rundvisning i Operahuset, en dansk stolthed på den anden side af kloden, hvor I får lov til at komme steder, et almindeligt besøg ikke ville bringe jer hen.

I skal bo på boutiquehotellet Spicers Potts Point 5*, som ligger centralt og i den populære bydel Potts Point i Sydney.

Fortsæt til Paradis

Fra Sydney flyver I videre til den paradisiske stillehavsøstat Fiji. Her får I brug for at trække vejret en ekstra gang og nive jer selv i armen et par gange, for Fiji byder på alt fra svømmeture under brusende vandfald i frodige regnskove til sublime dykkermuligheder, hvor I svømmer side om side med havskildpadder, farverige koralrev, tusindvis af fabelagtige fisk og måske ligefrem delfiner.

koralrev og regnskov på Qamea resort & spa 5*

På Fiji har I jeres første ophold på Qamea Resort & Spa 5*. Her skal I bo i jeres private Beachfront Bure, som ligger mellem højtstående palmer og kun få skridt fra hvide sandkorn mellem tæerne.

Den eminente service går hånd i hånd med enestående naturoplevelser i regnskoven, der bl.a. gemmer på tre vandfald. I kan snorkle direkte fra stranden, starte eller slutte dagen med en times mindfulness-yoga og nyde gastronomien direkte på stranden.

overdådig luksus på likuliku lagoon resort 5*

Herefter skal I opleve Likuliku Lagoon Resort 5*, der med sin beliggenhed på en lille, intim ø omgivet af krystalklart vand omfavner jer med en bred vifte af ekstraordinære oplevelser og idyllisk tosomhed. Resortet er kun for voksne, og atmosfæren oser af romantik.

I skal bo i en charmerende bungalow, som er bygget på pæle ud i det sydlige Stillehav.

Ønsker I flere overnatninger eller oplevelser, så tal med jeres rejserådgiver. Alt kan skræddersys efter jeres ønsker.

Program

Dag 1-2
I rejser til Australien

Nyd morgenmaden i hotellets lille caféI rejser til Australien, hvor I lander i Sydney på dag 2. I skal bo fire nætter på Spicers Potts Point 5*. Hotellet er et lille, luksuriøst boutiquehotel, der ligger i den charmerende bydel Potts Point - en oase centralt i Sydney.

Potts Point kaldes også for "mini-Manhattan" grundet det store udbud af cafeer og restauranter.

Dag 3
Guidet rundvisning i Sydney Opera House

Sydney Operahouse og Sydney Harbour Bridge ved solnedgangDenne dag skal I på en udsøgt udflugt til Sydney Opera House. Et stykke dansk stolthed på den anden side af kloden. Operabygningen er blevet et af Sydneys vartegn, og med sin imponerende konstruktion og sit 60 meter høje, sejllignende tag er det i den grad et besøg værd. Vigtigst af alt får I lov til at komme steder, som de almindelige teatergængere ikke har adgang til.

Dag 4
Vandflyver og frokost på Jonah's Palm Beach

I vandflyver over SydneyFå et helt nyt perspektiv på Sydneys skønhed og se de lange strande, den udsøgte arkitektur, de grønne parker og det mørkeblå Stillehav fra luften på denne tur med vandflyver til Palm Beach.

I hopper på en båd fra Circular Quay, som er den bedste måde at komme til Rose Bay, hvor jeres vandflyver letter fra. I flyver over både og højhuse ud mod de nordlige strande og den fantastiske kystlinje og lander på Palm Beach, hvor I går i land. 

Nyd en frokost på den eksklusive restaurant Jonah's nær SydneyHer skal I nyde en tre retters frokost på Jonah's, der er en af de mest eksklusive restauranter i Sydney. Maden er inspireret af det moderne australiske køkken med fokus på skaldyr og pastaretter.

Dag 5
På opdagelse i Sydney på egen hånd

The Rocks bydelen i Sydney med Sydney Harbour Bridge i baggrundenMange af de store seværdigheder i Sydney ligger inden for kort afstand fra Spicers Potts Point, og I kan både gå og cykle rundt. Ikke langt fra hotellet ligger Botanisk Have og Elizabeth Bay House og I er kun en halv times gang fra både Sydney Opera House og Circular Quay med en masse gode restauranter og caféer.

Sydney er en by, som er perfekt at opleve til fods. Hvis fødderne og cykelbenene har brug for en pause, er det også skønt at tage en af de mange færger, der forbinder de forskellige bydele, eskempelvis til Goat Island. 

I har hele dagen til at udforske alt fra byens indkøbsgader til spændende restauranter og den smukke grønne natur i Hyde Park. 

Dag 6
Fra Sydney til Fiji

Qamera Resort, FijiNu bevæger I jer fra storbyen ind i et paradis fyldt med azurblåt hav og tropiske regnskove.

I flyver direkte fra Sydney til Fiji, hvor I bliver modtaget ved jeres ankomst i Nadi Airport og flyver videre ud til den eksotiske ø Qamea. Her får I fornøjelsen af at sejle det sidste stykke og fortabe jer i synet af de tilfældigt spredte småøer og den lyseblå horisont.

I skal bo på Qamea Resort & Spa 5* i en af blot 17 bungalows, hvor I bliver forkælet med eksotiske madoplevelser og naturskønne ekspeditioner til koralrev, regnskov og afslapning på en af Fijis mest idylliske strande.

Dag 7-10
Strandliv og naturoplevelser på Qamea Island

Vandfald i Colo-i-Suva Forest Park tæt på byen Suva på Viti Levu Island, FijiNu venter der afslapning, snorkelture, vandreture, gastronomi, billedskønne udsigter, spa, massage, yoga og en ugenert dukkert under de brusende vandfald. På Qamea Resort & Spa kan I stå på paddle board, surfe, nyde en kajaktur, dyrke yoga eller prøve kræfter af med sportsfiskeri. Resortet ligger direkte ned til en af Fijis mest indbydende strande, og lige bag jeres bungalow kan I følge vandrestierne gennem regnskoven til skjulte vandfald og en overdådighed af tropiske planter.  

I har tid til at gå på opdagelse, tid til at slappe af, tid til lige hvad I har lyst til. Forkælelse er der nok af! 

Dag 11
Helikopter til Likuliku Lagoon Resort

Likuliku Lagoon Resort ligger på Malolo Island, FijiI bliver transporteret med båd, fly og helikopter videre til et enestående paradis kun for voksne. Nyd suget i maven og udsigten til de fantastisk grønne småøer, der er placeret tilfældigt i det krystalblå Stillehav. At flyve i helikopter er en oplevelse for sig selv. 

Nu venter der jer syv nætters ophold på Likuliku Lagoon Resort 5*, hvor alt er inkluderet.

Dag 12-17
Luksusliv på Likuliku

Likuliku Lagoon Resort - ferie i smukke omgivelser på FijiLikuliku Lagoon Resort ligger i øgruppen Mamanuca og er omgivet af et væld af tropiske fisk og farverige koralrev. 

Resortet byder på jetski, tropisk sindsro, havskildpadder, sublim forkælelse, formidable udsigter, gastronomi i særklasse og ganske enkelt en bid af paradis. I skal bo i jeres private villa, som ligger på et ugenert strandstykke.

Revene omkring Likuliku Lagoon Resortet ligger tæt på kysten, så I har rig mulighed for at snorke direkte fra stranden. I kan udforske dybderne, hvor I har mulighed for at møde havskildpadder - og hvis I er heldige også delfiner! Hvis I er mere til en afslappet dukkert ved det indre rev, ser I tropiske fisk i alle regnbuens farver. 

Dag 18
Fiji Rejuvenation Centre

Solnedgang over poolen på Likuliku Lagoon Resort, FijiI bliver afhentet om morgenen. Alt er arrangeret. I skal bare læne jer tilbage og nyde ankomsten til Nadi, entré til Fiji Rejuvenation Centre. Fiji Rejuvenation Centre er en luksusriøs mulighed, som Nyhavn Rejser tilbyder for at undgå at spilde tiden i lufthavnen og i stedet udnytte de sidste timer på Fiji. Det er en skøn måde at forlænge ferien på indtil flyet letter.

Her kan I slappe af i loungen, få fodmassage, nyde en tur i spaen eller blive fristet af lidt lækkert til de sultne. Alt sammen kun 5 minutters kørsel fra Nadi lufthavn, hvor I flyver fra. 

Dag 19
Hjemkomst til Danmark

Fiji Airways Farvel Sydney. Farvel Fiji. I flyver fra Fiji på dag 18 og ankommer til København sidst på dagen, dag 19. Velkommen hjem. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Fiji Deluxe
RejseperiodeDobbelt
08.05.21 - 31.03.2277.000-79.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Bagagebegrænsning på 15 kg. per person på transport med fly og helikopter på Fiji
  • Likuliku Lagoon Resort er kun for voksne (fra 18 år)