Xl Fiji Qamea Island Beach Hammock

Fiji Deluxe

Fiji Deluxe

19 dage fra 94.000 kr.

Kontakt Martin

Tlf. 33 320 320

Den ultimative rejse
fyldt med luksus og oplevelser

Den ultimative luksusrejse til Fiji bringer jer til nogle af verdens frodigste tropeøer kombineret med ekstraordinære udflugter og gastronomi og service. Rejsen begynder med et par dages storbyferie i Sydney.

Glæd jer til

 • 5 dage på Qamea Resort & Spa 5* i smuk strandbungalow
 • 7 dage på eksklusive Likuliku Lagoon Resort 5*
 • 5 dage på Spicers Potts Point 5* i Sydney
 • Guidet tur i Sydney Operahus og tur med vandflyver
 • Frokost på Sydneys eksklusive restaurant Jonah's

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Sydney, Australien 4 nætter på Sydney, Australien 4 Højdepunkter Oplev Sydney med vandflyver og udforsk Operahuset med en guidet rundvisning. Oplev Sydney med vandflyver og udforsk Operahuset med en guidet rundvisning.
Qamea Island, Fiji 5 nætter på Qamea Island, Fiji 5 Højdepunkter Glæd jer til eksotiske madoplevelser, brusende vandfald og idylliske strande. Glæd jer til eksotiske madoplevelser, brusende vandfald og idylliske strande.
Malolo Island, Fiji 7 nætter på Malolo Island, Fiji 7 Højdepunkter Nyd paradis-øen med enestående snorkling og fortryllende tosomhed. Nyd paradis-øen med enestående snorkling og fortryllende tosomhed.
Small Fiji Qamea Island Pool Swim
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Start i Sydney

Rejsen begynder i Sydney. Her skal I opleve en forrygende udflugt i vandflyver, der giver jer et fantastisk udsyn over Sydney Harbor Bridge og Operahuset og slutter med frokost på en af de mest eksklusive restauranter i Sydney, Jonah's.

I skal også opleve en guidet rundvisning i Operahuset, en dansk stolthed på den anden side af kloden, hvor I får lov til at komme steder, et almindeligt besøg ikke ville bringe jer hen.

I skal bo på boutiquehotellet Spicers Potts Point 5*, som ligger centralt og i den populære bydel Potts Point i Sydney.

Fortsæt til Paradis

Fra Sydney flyver I videre til den paradisiske stillehavsøstat Fiji. Her får I brug for at trække vejret en ekstra gang og nive jer selv i armen et par gange, for Fiji byder på alt fra svømmeture under brusende vandfald i frodige regnskove til sublime dykkermuligheder, hvor I svømmer side om side med havskildpadder, farverige koralrev, tusindvis af fabelagtige fisk og måske ligefrem delfiner.v

Koralrev og regnskov på Qamea Resort & Spa 5*

På Fiji har I jeres første ophold på Qamea Resort & Spa 5*. Her skal I bo i jeres private Beachfront Bure, som ligger mellem højtstående palmer og kun få skridt fra hvide sandkorn mellem tæerne.

Den eminente service går hånd i hånd med enestående naturoplevelser i regnskoven, der bl.a. gemmer på tre vandfald. I kan snorkle direkte fra stranden, starte eller slutte dagen med en times mindfulness-yoga og nyde gastronomien direkte på stranden.

Overdådig luksus på Likuliku Lagoon Resort 5*

Herefter skal I opleve Likuliku Lagoon Resort 5*, der med sin beliggenhed på en lille, intim ø omgivet af krystalklart vand omfavner jer med en bred vifte af ekstraordinære oplevelser og idyllisk tosomhed. Resortet er kun for voksne, og atmosfæren oser af romantik.

I skal bo i en charmerende bungalow, som er bygget på pæle ud i det sydlige Stillehav.

Ønsker I flere overnatninger eller oplevelser, så tal med jeres rejserådgiver. Alt kan skræddersys efter jeres ønsker.

Xl Australia Sydney Helicopter View Sydney Harbor
Small Fiji Malolo Island Likuliku Lagoon Resort
XL Hotel Fiji Six Senses Fiji Divers And Turtle
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser til Australien, hvor I lander i Sydney på dag 2. I skal bo fire nætter på Spicers Potts Point 5*. Hotellet er et lille, luksuriøst boutiquehotel, der ligger i den charmerende bydel Potts Point - en oase centralt i Sydney.

Potts Point kaldes også for "mini-Manhattan" grundet det store udbud af cafeer og restauranter.

Xl Australia Sydney Spicers Potts Point King Room

Denne dag skal I på en udsøgt udflugt til Sydney Opera House. Et stykke dansk stolthed på den anden side af kloden. Operabygningen er blevet et af Sydneys vartegn, og med sin imponerende konstruktion og sit 60 meter høje, sejllignende tag er det i den grad et besøg værd. Vigtigst af alt får I lov til at komme steder, som de almindelige teatergængere ikke har adgang til.

XL Australia New South Wales Sydney Opera House Harbour Bridge Night

Få et helt nyt perspektiv på Sydneys skønhed og se de lange strande, den udsøgte arkitektur, de grønne parker og det mørkeblå Stillehav fra luften på denne tur med vandflyver til Palm Beach.

I hopper på en båd fra Circular Quay, som er den bedste måde at komme til Rose Bay, hvor jeres vandflyver letter fra. I flyver over både og højhuse ud mod de nordlige strande og den fantastiske kystlinje og lander på Palm Beach, hvor I går i land. 

XL Australia New South Wales Sydney Seaplanes Skyline Opera House

Her skal I nyde en tre retters frokost på Jonah's, der er en af de mest eksklusive restauranter i Sydney. Maden er inspireret af det moderne australiske køkken med fokus på skaldyr og pastaretter.

Xl Australia Sydney Restaurant Jonahs Interior

Xl Australia NSW Sydney The Rocks Promenade Garden Foto Hamilton Lund

Mange af de store seværdigheder i Sydney ligger inden for kort afstand fra Spicers Potts Point, og I kan både gå og cykle rundt. Ikke langt fra hotellet ligger Botanisk Have og Elizabeth Bay House og I er kun en halv times gang fra både Sydney Opera House og Circular Quay med en masse gode restauranter og caféer.

Sydney er en by, som er perfekt at opleve til fods. Hvis fødderne og cykelbenene har brug for en pause, er det også skønt at tage en af de mange færger, der forbinder de forskellige bydele, eskempelvis til Goat Island. 

I har hele dagen til at udforske alt fra byens indkøbsgader til spændende restauranter og den smukke grønne natur i Hyde Park. 

Xl Australia New South Wales Sydney Hyde Park Fountain

Small Fiji Hotel Qamea Resort Aerial View

Nu bevæger I jer fra storbyen ind i et paradis fyldt med azurblåt hav og tropiske regnskove.

I flyver direkte fra Sydney til Fiji, hvor I bliver modtaget ved jeres ankomst i Nadi Airport og flyver videre ud til den eksotiske ø Qamea. Her får I fornøjelsen af at sejle det sidste stykke og fortabe jer i synet af de tilfældigt spredte småøer og den lyseblå horisont.

I skal bo på Qamea Resort & Spa 5* i en af blot 17 bungalows, hvor I bliver forkælet med eksotiske madoplevelser og naturskønne ekspeditioner til koralrev, regnskov og afslapning på en af Fijis mest idylliske strande.

Xl Fiji Hotel Qamea Resort Pool

Nu venter der afslapning, snorkelture, vandreture, gastronomi, billedskønne udsigter, spa, massage, yoga og en ugenert dukkert under de brusende vandfald. På Qamea Resort & Spa kan I stå på paddle board, surfe, nyde en kajaktur, dyrke yoga eller prøve kræfter af med sportsfiskeri. Resortet ligger direkte ned til en af Fijis mest indbydende strande, og lige bag jeres bungalow kan I følge vandrestierne gennem regnskoven til skjulte vandfald og en overdådighed af tropiske planter.  

I har tid til at gå på opdagelse, tid til at slappe af, tid til lige hvad I har lyst til. Forkælelse er der nok af! 

Xl Fiji Viti Levu Island Waterfall Colo I Suva Forest Park

I bliver transporteret med båd, fly og helikopter videre til et enestående paradis kun for voksne. Nyd suget i maven og udsigten til de fantastisk grønne småøer, der er placeret tilfældigt i det krystalblå Stillehav. At flyve i helikopter er en oplevelse for sig selv. 

Nu venter der jer syv nætters ophold på Likuliku Lagoon Resort 5*, hvor alt er inkluderet.

Xl Fiji Malolo Island Likuliku Lagoon Resort Restaurant Table

Likuliku Lagoon Resort ligger i øgruppen Mamanuca og er omgivet af et væld af tropiske fisk og farverige koralrev. 

Resortet byder på jetski, tropisk sindsro, havskildpadder, sublim forkælelse, formidable udsigter, gastronomi i særklasse og ganske enkelt en bid af paradis. I skal bo i jeres private villa, som ligger på et ugenert strandstykke.

Revene omkring Likuliku Lagoon Resortet ligger tæt på kysten, så I har rig mulighed for at snorke direkte fra stranden. I kan udforske dybderne, hvor I har mulighed for at møde havskildpadder - og hvis I er heldige også delfiner! Hvis I er mere til en afslappet dukkert ved det indre rev, ser I tropiske fisk i alle regnbuens farver. 

Small Fiji Malolo Island Likuliku Lagoon Resort Overwater Villa Deck
Xl Fiji Malolo Island Likuliku Lagoon Resort Beachfront Bure Terrace
Xl Fiji Malolo Island Likuliku Lagoon Resort Aerial View

I bliver afhentet om morgenen. Alt er arrangeret. I skal bare læne jer tilbage og nyde ankomsten til Nadi, entré til Fiji Rejuvenation Centre. Fiji Rejuvenation Centre er en luksusriøs mulighed, som Nyhavn Rejser tilbyder for at undgå at spilde tiden i lufthavnen og i stedet udnytte de sidste timer på Fiji. Det er en skøn måde at forlænge ferien på indtil flyet letter.

Her kan I slappe af i loungen, få fodmassage, nyde en tur i spaen eller blive fristet af lidt lækkert til de sultne. Alt sammen kun 5 minutters kørsel fra Nadi lufthavn, hvor I flyver fra. 

Xl Fiji Nadi Airport Rejuvenation Centre Spa

Farvel Sydney. Farvel Fiji. I flyver fra Fiji på dag 18 og ankommer til København sidst på dagen, dag 19. Velkommen hjem.

Xl Fiji Mana Island Sunset
Håndplukket med hjertet

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Sydney / Fiji-København
 • Lufthavnsskatter
 • 4 nætter på Spicers Potts Point 5*, Sydney. King room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Rundvisning i Sydney Opera House
 • Oplevelse: I vandflyver til udsøgt frokost i Sydney
 • Fly Sydney-Fiji
 • Indenrigsfly Nadi-Taveuni
 • Transport i båd fra lufthavn til Qamea Resort & Spa hotel t/r
 • 5 nætter på Qamea Resort & Spa 5*, Qamea Island. Beachfront Bure, inkl. morgenmad
 • Helikopter fra Fiji Lufthavn til Likuliku Lagoon Resort t/r
 • 7 nætter på Likuliku Lagoon Resort 5*, Malolo Island. Beachfront Bure, inkl. alle måltider
 • Entré til Fiji Rejuvenation Centre inden afrejsen fra Fiji
 • Turistvisum til Australien (kun dansk pas)
Pris per person ved 2 voksne
WEB - Fiji Deluxe
RejseperiodeDobbelt
20.07.24 ‑ 01.12.2593.000‑99.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Bagagebegrænsning på 15 kg. per person på transport med fly og helikopter på Fiji
 • Likuliku Lagoon Resort er kun for voksne (fra 18 år)
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien og Fiji

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Australien og Fiji. De elsker landene og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.