Xl Fiji Malolo Island Resort Beach Ocean View
Malolo Island, Fiji

Malolo Island Resort

Direkte på smuk sandstrand

Malolo Island Resort ligger på den lille ø Malolo med gyldne sandstrande, høje palmetræer, azurblåt hav og smukke koralrev. Nyd ferieidyllen med afslapning og en perlerække af strand- og vandaktiviteter for både par og familier.

Lokal atmosfære

Malolo Island Resort ejes af en lokal fijiansk familie, som sammen med personalet byder jer velkommen ved ankomst. I mærker straks den varme atmosfære på resortet, hvor ferie handler om at være sammen, nyde hinandens nærvær og sætte tempoet helt ned. 

Perlerække af aktiviteter

Stillehavet, som omgiver Malolo, er et vandparadis uden lige. Fra snorkling og dykning mellem smukke koraller og fisk i alle regnbuens farver til paddle boarding og vindsurfing. I kan også fiske, sejle kajak og meget mere. Eller tage en vandretur i fastlandets bugtende bjerglandskab med frodig natur og sjældne, farverige træer.

Fijianer for en dag i børneklubben

Det er langt fra kedeligt at være barn eller teenager på Malolo Island Resort. De yngste (4-12 år) kan besøge børneklubben ”Yanu Yanu”, som betyder ø på fijiansk. Her arrangerer det professionelle personale lege og aktiviteter for børnene, som introducerer dem til livet som øboer samt Malolos og Fijis historie og traditioner.

I teenageklubben (13-18 år) kan de større børn spille bordtennis og andre spil, se TV og benytte sig af resortets WiFi.

Small Fiji Malolo Island Resort Aerial View
Small Fiji Malolo Island Resort Resort Ocean View Beach
Small Fiji Malolo Island Resort Tadra Beach Bure Enterior Living Room Ocean View
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Hyggelige bungalows

Resortet har i alt 46 bungalows fordelt på fem typer i forskellige størrelser. Flere bungalows ligger helt ud til stranden, hvorfra I kan nyde udsigten ud over Stillehavet fra jeres terrasse. Andre har en mere tilbagetrukket placering i smukke, grønne omgivelser med begrænset havudsigt – men med god mulighed for at dase hen på terrassen i en hængekøje til lyden af bølgebrus i det fjerne.

Alle bungalows har en lys, kolonitids-inspireret indretning med aircondition, te- og kaffefaciliteter, køleskab, hårtørrer, strygejern osv.

Pool med swim up-bar

Resortet har et stort poolområde, som er opdelt i voksen- og børnepool. I voksenpoolen kan I svømme direkte hen til baren, hvorfra I kan bestille og nyde en kold drink, mens I nyder solens varme stråler

Fra snacks til romantisk middag

Malolo Island Resort har flere restauranter og barer langs stranden og i hjertet af resortet. Tag eksempelvis jeres sandaler i hånden og gå langs vandkanten hen til den lokale strandbar, der serverer friske salater, pizza, skaldyr mm. I kan også få arrangeret en privat, romantisk middag under stjernehimlen på stranden eller spise i restauranten ved poolen, som hver dag serverer en ny tre-retters menu.

Velvære i spaen

Vil I helt ned i gear, så besøg resortets spa. Her kan I vælge mellem en bred vifte af massagebehandlinger under åben himmel til lyden af bølgebrus og palmebladenes hvisken. Balsam for krop og sjæl.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Fiji Totem Carved From Wood
Fiji, Stillehavet

Familieeventyr på Fiji

17 dage fra

50.000 kr.

Glæd jer til

Melbournes storbyliv og seværdigheder

Australiens kænguruer, koalaer, pingviner og wallabies

Fem nætter på Outrigger Fiji Beach Resort 5*

Fem nætter på Malolo Island Resort 4*

Familiesafari i kannibalernes fodspor

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Fiji

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Fiji. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.