• Resortets store poolområde med swim-up bar
  • Koala fra Australien
  • Blåt, så langt øjet rækker. Lad jer forføre af den smukke havudsigt på Malolo Island
  • Udskåret totempæl på Fiji

Familieeventyr på Fiji

Australiens vilde dyreliv og Fijis børnevenlige strande. 17 dage fra 39.500 kr., børn fra 14.500 kr.

Glæd jer til:

Melbournes storbyliv og seværdigheder

Australiens kænguruer, koalaer og wallabies

Fem nætter på Outrigger Fiji Beach Resort 5*

Fem nætter på Malolo Island Resort 4*

Familiesafari i kannibalernes fodspor

Læs mere

Familieeventyr forude! Start jeres rejse i Melbourne, mærk storbyens stemning og kom helt tæt på Australiens vilde dyr. Oplev derefter to af Fijis paradisstrande kombineret med luksus, resortliv, en masse aktiviteter for store og små samt familiesafari i kannibalernes fodspor ved Sigatoka-floden.

Tæt på Australiens storby og vilde dyr

Familieeventyret starter i Australiens storby, Melbourne, hvor I har tre overnatninger på Crown Metropole, som er et af de bedste 4+ stjernede hoteller i byen. 

I Melbourne oplever I byens seværdigheder og mærker stemningen, inden I dagen efter tager på en heldagsudflugt til The Great Western Plains. I kommer helt tæt på vilde kænguruer, som går side om side med emuer og wallabies, mens koalaer kigger ned på jer fra trætoppene i de duftende eukalyptustræer.

Familiært luksusresort på Fijis

I rejser videre til Fijis hovedø, Vitu Levu, hvor I bor I fem nætter på det 5-stjernede Outrigger Fiji Beach Resort. Lad ferieroen sænke sig i billedskønne omgivelser lige ud til kridhvide sandstrande med svajende palmetræer og azurblåt hav så langt, øjet rækker.

Her er der højt til loftet, så børn kan være børn. Sammen nyder I resortlivet med alt, hvad det indebærer fra afslapning ved det store poolområde med swim-up bar til kulinariske madoplevelser i den prisvindene restaurant IVI og aktiviteter på stranden.

Familiesafari i kannibalernes fodspor

Fra Outrigger Fiji Beach Resort skal I på familiesafari i den lokale by, Sigatoka. Glæd jer til at køre i jeep gennem regnskov, opleve Sigatoka og Sigatoka-floden, som rummer Vitu Levus mest frodige naturområder. Oplev bl.a. Fijis største grotte, Naihehe, som gemmer på drabelige historier om kannibalerne og deres livevis.

Strandparadis for store og små på Malolo Island

Næste stop er Malolo Island, hvor I skal bo fem nætter på Malolo Island Resort 4*. Her bor I i en bungalow langs strandkanten med udsigt til dovne palmer, som kaster skygger på de kridhvide sandstrande, mens solens varme stråler glimtende danser på havoverfladen.

Her er tiden er helt jeres egen. Lad ferieidyllen sænke sig, slap af ved poolen, forkæl jer selv med massage i spaen og udforsk eksempelvis strandens koralrev med snorkel. De yngste (4-12 år) kan deltage i børneklubbens lege og aktiviteter, som introducerer dem til livet som øboer samt Malolos og Fijis historie og traditioner.

Program

Dag 1-2
Afrejse og ankomst i Melbourne

Pool med fantastisk udsigt fra Crown Metropol Melbourne

Afrejse fra København til Melbourne. Herfra finder I på egen hånd vej til Crown Metropole hotel 4*+, hvor I har tre nætter.

Crown Metropole – et af de bedste

Crown Metropole er et af Melbournes bedste 4+*-hoteller. Gode rummelige værelser, central beliggenhed og infinity-poolen på 27. etage med sin blændende udsigt ud over hele byen er blot nogle af grundene til, at vi rigtig godt kan lide dette hotel.

Dag 3
Oplev Melbourne

Tag på opdagelse ved floden Yarra, som slynger sig igennem MelbourneI har tredjedagen på egen hånd til at opleve Melbourne. Hotellet har en central beliggenhed med kort gåafstand til nogle af byens største seværdigheder såsom Melbourne Arts Center, Royal botaniskhave og Yarrafloden.

Tag eksempelvis på sejltur eller lej kajakker ved floden. I kan også leje cykler for at opleve så meget af byen som muligt. Byen er relativt flad og har en masse cykelstier, som gør det nemt at komme rundt. Se eksempelvis Fitzroy Park med de små tudor-huse og bygninger i børnehøjde, oplev The Federation Square ved Melbourne Arts Center med sin fascinerende, skæve arkitektur og udforsk de sjældne træer og blomster i Botanisk Have.

Der kører desuden en sporvogn rundt i byen – en oplagt måde at hvile trætte fødder og opleve byens stemning.

Dag 4
The Great Western Plains

Koala fra AustralienI skal på en heldagsudflugt inkl. frokost til The Great Western Plains, som ligger en times kørsel fra Melbourne. I oplever parken til fods over åbne sletter og gennem store skovområder helt tæt kænguruer, emuer, wallabies og koalaer. Undervejs fortæller jeres guide om dyrelivet, de mange smukke kiwifugle og om naturpleje af parken.

Dag 5-7
Rejse fra Melbourne til Fiji, Vitu Levu

Resortets store poolområde med swim-up barAfrejse fra Melbourne til Nadi Lufthavn, Fiji. I bliver budt velkommen af en repræsentant, som kører jer til Outrigger Fiji Beach Resort 5*, hvor I har fem overnatninger.

Outrigger Fiji Beach – familievenligt luksusresort

Outrigger Fiji Beach Resort ligger i billedskønne omgivelser ud til strand og hav, er familievenligt og et af de bedste resorts på Fijis hovedø, Vitu Levu. På resortet er der højt til loftet, så børn kan være børn. Her er både børne- og teenageklub, hvor professionelt personale arrangerer lege og aktiviteter med børnene. Og for teenagerne bliver der arrangeret vandpolo, vandreture i lokalområdet og andre aktiviteter.

Aktiviteter og lege for de mindste i børneklubbenAktiviteter på resortet og stranden

I har syvende dag til at slappe af på resortet eksempelvis ved poolen. Men I kan også udforske den omkringliggende natur og stranden, som indbyder til leg og en perlerække af aktiviteter såsom snorkling, paddle boarding, dykning mm.

Dag 8
Familiesafari ved Sigatoka-floden

Nyd den smukke udsigt fra bjerget med Sigatoka River Safari, FijiI dag skal I på familiesafari til et af Fijis mest dramatiske naturområder – Sigatoka (ca. 8 km fra resortet). Langs Sigatoka-floden vogter meterhøje sukkerrør og sirlige frugtplantager over indgangene til dybe grotter og stejle klippesider, hvor I stadig kan se spor efter kannibalernes gamle stenovne.

I skal høre spændende historier om kannibalismen, besøge den dybe Naihehe-grotte og opleve den lokale befolkning. Turen kan afholdes enten formiddag eller eftermiddag afhængigt af jeres ønsker.

Dag 9-10
Afslapning på Outrigger Fiji Beach Resort

Mulighed for privat butlerserviceI har de næste to dage til afslapning og aktiviteter på resortet. Tag eksempelvis sandalerne i den ene hånd og hinanden i den anden på en spadseretur på stranden. Mærk bølgernes varme henover jeres fødder, og plask med børnene i strandkanten.

dag 11
Rejse til Fijis ø, Malolo Island

Resortet ligger direkte på strandenRejseeventyr fortsætter til den mindre ø på Fiji, Malolo Island. I har transfer hele vejen. Langs øen kaster palmer skygger i sandet og flere bungalows dukker op langs strandkanten. Velkommen til Malolo Island Resort 4*. Her har I fem overnatninger.

Dag 12-15
Aktiviteter og afslapning på Malolo Island Resort

Nyd livet i skyggen under et palmetræ ved poolen for voksneI har de næste par dage til at udforske resortets mange aktiviteter, poolområdet, restauranterne osv. Lad jer forføre af ø-livet og sug de mange indtryk ind.

Malolo Island – et vandparadis

Stillehavet, som omgiver Malolo Island, er et vandparadis uden lige. Fra snorkling og dykning mellem smukke koraller og fisk i regnbuens farver til paddle boarding og vindsurfing. I kan låne paddle boards, surf boards og kajakker på resortet.

I børneklubben er der aktiviteter for de mindsteFijianer for en dag

Her er også en masse aktiviteter for de yngste (4-12 år). I børneklubben arrangerer det professionelle personale lege og aktiviteter for børnene, som introducerer dem til livet som øboere samt Fijis historie og traditioner.

Dag 16-17
Fiji Rejuvenation Centre og afrejse

Receptionen og afslapningsområdet på Fiji Rejuvenation Centre, FijiI ankommer til Fiji Rejuvenation Centre (tæt på Nadi Lufthavn, Fiji) i god tid, så I uden stress og jag kan nyde de sidste timer med wellness på Fiji Rejuvenation Centre. De yngste (op til 13 år) kan lege i børneklubben, hvor der bl.a. er trampoliner, og I kan nyde en massagebehandling i spaen – en skøn mulighed for at forberede kroppen og blodcirkulationen til den kommende flyvetur.

På centret finder I desuden caféer, tv-lounge, shopping, trampoliner, børnepasning, yoga, fitness og en udendørs tagterrase, hvor I kan tage afsked med Fijis frodige landskaber.

Når jeres flyafgang nærmer sig, har I transfer fra centret til lufthavnen, hvor I flyver til Danmark, og lander dagen efter.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Familieeventyr på Fiji
RejseperiodeDobbelt
07.08.20 - 20.12.2139.000-44.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-12 år)

Familieeventyr på Fiji, barn
Rejseperiode1. barn2. barn
07.08.20 - 20.12.2114.000-16.00014.000-16.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

alt dette får I på Fiji Rejuvenation Centre

Family Pass, Free Transit Pass og Kids club (for børn u/13 år). Voucher på $ 150 til brug på spabehandlinger, gym eller hudprodukter. Traditionel spa foot ritual & foot massage. Fri benyttelse af film, tagterassen, WiFi samt shuttle til lufthavnen.