Xl Fiji Beach

Familieeventyr på Fiji

Familieeventyr på Fiji

17 dage

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Australiens vilde dyreliv og Fijis børnevenlige strande

Familieeventyr forude! Start jeres rejse i Melbourne, mærk storbyens stemning og kom helt tæt på Australiens vilde dyr. Oplev derefter to af Fijis paradisstrande kombineret med luksus, resortliv, en masse aktiviteter for store og små samt familiesafari i kannibalernes fodspor ved Sigatoka-floden.

Glæd jer til

 • Melbournes storbyliv og seværdigheder
 • Australiens kænguruer, koalaer, pingviner og wallabies
 • Fem nætter på Outrigger Fiji Beach Resort 5*
 • Fem nætter på Malolo Island Resort 4*
 • Familiesafari i kannibalernes fodspor

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Melbourne, Australien 3 nætter på Melbourne, Australien 3 Højdepunkter Besøg Philip Island som er hjem for små pingviner og udforsk Melbourne på egen hånd. Besøg Philip Island som er hjem for små pingviner og udforsk Melbourne på egen hånd.
Vitu Levu, Fiji 5 nætter på Vitu Levu, Fiji 5 Højdepunkter Luksuriøs afslapning i smukke omgivelser og aktiviteter for både børn og voksne. Luksuriøs afslapning i smukke omgivelser og aktiviteter for både børn og voksne.
Malolo Island, Fiji 5 nætter på Malolo Island, Fiji 5 Højdepunkter Nyd ø-livet og udforsk paradiset under havets overflade med farverige fisk og smukke koraller. Nyd ø-livet og udforsk paradiset under havets overflade med farverige fisk og smukke koraller.
Small Fiji Malolo Island Resort Resort Ocean View Beach
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Tæt på Australiens storby og vilde dyr

Familieeventyret starter i Australiens storby, Melbourne, hvor I har tre overnatninger på Crown Metropole, som er et af de bedste 4+ stjernede hoteller i byen. 

I Melbourne oplever I byens seværdigheder og mærker stemningen, inden I dagen efter tager på en heldagsudflugt til The Great Western Plains. I kommer helt tæt på vilde kænguruer, som går side om side med emuer og wallabies, mens koalaer kigger ned på jer fra trætoppene i de duftende eukalyptustræer.

Familiært luksusresort på Fiji

I rejser videre til Fijis hovedø, Vitu Levu, hvor I bor I fem nætter på det 5-stjernede Outrigger Fiji Beach Resort. Lad ferieroen sænke sig i billedskønne omgivelser lige ud til kridhvide sandstrande med svajende palmetræer og azurblåt hav så langt, øjet rækker.

Her er der højt til loftet, så børn kan være børn. Sammen nyder I resortlivet med alt, hvad det indebærer fra afslapning ved det store poolområde med swim-up bar til kulinariske madoplevelser i den prisvindene restaurant IVI og aktiviteter på stranden.

Familiesafari i kannibalernes fodspor

Fra Outrigger Fiji Beach Resort skal I på familiesafari i den lokale by, Sigatoka. Glæd jer til at køre i jeep gennem regnskov, opleve Sigatoka og Sigatoka-floden, som rummer Vitu Levus mest frodige naturområder. Oplev bl.a. Fijis største grotte, Naihehe, som gemmer på drabelige historier om kannibalerne og deres livevis.

Strandparadis for store og små på Malolo Island

Næste stop er Malolo Island, hvor I skal bo fem nætter på Malolo Island Resort 4*. Her bor I i en bungalow langs strandkanten med udsigt til dovne palmer, som kaster skygger på de kridhvide sandstrande, mens solens varme stråler glimtende danser på havoverfladen.

Her er tiden er helt jeres egen. Lad ferieidyllen sænke sig, slap af ved poolen, forkæl jer selv med massage i spaen og udforsk eksempelvis strandens koralrev med snorkel. De yngste (4-12 år) kan deltage i børneklubbens lege og aktiviteter, som introducerer dem til livet som øboer samt Malolos og Fijis historie og traditioner.

XL Fiji Sigatoka River Speedboat
XL Australia Victoria The Nobbies And Seal Rocks Family
XL Australia Victoria The Nobbies And Seal Rocks Fur Seals
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Afrejse fra København til Melbourne. Herfra finder I på egen hånd vej til Crown Metropole hotel 4*+, hvor I har tre nætter.

Crown Metropole - et af de bedste

Crown Metropole er et af Melbournes bedste 4+*-hoteller. Gode rummelige værelser, central beliggenhed og infinity-poolen på 27. etage med sin blændende udsigt ud over hele byen er blot nogle af grundene til, at vi rigtig godt kan lide dette hotel.

Xl Australia Crown Metropol Melbourne VIC Pool Daytime

I har tredjedagen på egen hånd til at opleve Melbourne. Hotellet har en central beliggenhed med kort gåafstand til nogle af byens største seværdigheder såsom Melbourne Arts Center, Royal botaniskhave og Yarrafloden.

Tag eksempelvis på sejltur eller lej kajakker ved floden. I kan også leje cykler for at opleve så meget af byen som muligt. Byen er relativt flad og har en masse cykelstier, som gør det nemt at komme rundt. Se eksempelvis Fitzroy Park med de små tudor-huse og bygninger i børnehøjde, oplev The Federation Square ved Melbourne Arts Center med sin fascinerende, skæve arkitektur og udforsk de sjældne træer og blomster i Botanisk Have.

Der kører desuden en sporvogn rundt i byen – en oplagt måde at hvile trætte fødder og opleve byens stemning.

XL Australia Victoria Melbourne Eureka Tower From Yarra River
XL Australia Victoria Melbourne Eureka Tower From Yarra River Distant View
Xl Melbourne Old Tram Australia

1½ times kørsel fra Melbourne skal I opleve Philip Island. Her udspiller et fascinerende naturscenarie sig. Oplev de små pingviner gå i land efter en lang arbejdsdag.

XL Australia Victoria The Nobbies And Seal Rocks Fur Seals In Ocean

Afrejse fra Melbourne til Nadi Lufthavn, Fiji. I bliver budt velkommen af en repræsentant, som kører jer til Outrigger Fiji Beach Resort 5*, hvor I har fem overnatninger.

Xl Fiji Viti Levu Outrigger Fiji Beach Pool
Xl Fiji Viti Levu Outrigger Fiji Beach View Exterior Pool1
Xl Fiji Viti Levu Outrigger Fiji Beach Ocean View Beach

Outrigger Fiji Beach Resort ligger i billedskønne omgivelser ud til strand og hav, er familievenligt og et af de bedste resorts på Fijis hovedø, Vitu Levu. På resortet er der højt til loftet, så børn kan være børn. Her er både børne- og teenageklub, hvor professionelt personale arrangerer lege og aktiviteter med børnene. Og for teenagerne bliver der arrangeret vandpolo, vandreture i lokalområdet og andre aktiviteter.

Xl Fiji Viti Levu Outrigger Fiji Beach Kids Club

Aktiviteter på resortet og stranden

I har syvende dag til at slappe af på resortet eksempelvis ved poolen. Men I kan også udforske den omkringliggende natur og stranden, som indbyder til leg og en perlerække af aktiviteter såsom snorkling, paddle boarding, dykning mm.

I dag skal I på familiesafari til et af Fijis mest dramatiske naturområder – Sigatoka (ca. 8 km fra resortet). Langs Sigatoka-floden vogter meterhøje sukkerrør og sirlige frugtplantager over indgangene til dybe grotter og stejle klippesider, hvor I stadig kan se spor efter kannibalernes gamle stenovne.

I skal høre spændende historier om kannibalismen, besøge den dybe Naihehe-grotte og opleve den lokale befolkning. Turen kan afholdes enten formiddag eller eftermiddag afhængigt af jeres ønsker.

Small Fiji Sigatoka River Car Jeep Safari Sky Mountains

I har de næste to dage til afslapning og aktiviteter på resortet. Tag eksempelvis sandalerne i den ene hånd og hinanden i den anden på en spadseretur på stranden. Mærk bølgernes varme henover jeres fødder, og plask med børnene i strandkanten.

Xl Fiji Viti Levu Outrigger Fiji Beach Exterior View

Rejseeventyr fortsætter til den mindre ø på Fiji, Malolo Island. I har transfer hele vejen. Langs øen kaster palmer skygger i sandet og flere bungalows dukker op langs strandkanten. Velkommen til Malolo Island Resort 4*. Her har I fem overnatninger.

Small Fiji Malolo Island Resort Aerial View

I har de næste par dage til at udforske resortets mange aktiviteter, poolområdet, restauranterne osv. Lad jer forføre af ø-livet og sug de mange indtryk ind.

Xl Fiji Malolo Island Resort Hammock Beach

Malolo Island - et vandparadis

Stillehavet, som omgiver Malolo Island, er et vandparadis uden lige. Fra snorkling og dykning mellem smukke koraller og fisk i regnbuens farver til paddle boarding og vindsurfing. I kan låne paddle boards, surf boards og kajakker på resortet.

Small Fiji Malolo Island Resort Adults Pool Area
Small Fiji Malolo Island Resort Restaurant Pool
Xl Fiji Malolo Island Resort Beach Ocean View

Fijianer for en dag

Her er også en masse aktiviteter for de yngste (4-12 år). I børneklubben arrangerer det professionelle personale lege og aktiviteter for børnene, som introducerer dem til livet som øboere samt Fijis historie og traditioner.

Xl Fiji Malolo Island Resort Kids Club

I ankommer til Fiji Rejuvenation Centre (tæt på Nadi Lufthavn, Fiji) i god tid, så I uden stress og jag kan nyde de sidste timer med wellness på Fiji Rejuvenation Centre. De yngste (op til 13 år) kan lege i børneklubben, hvor der bl.a. er trampoliner, og I kan nyde en massagebehandling i spaen – en skøn mulighed for at forberede kroppen og blodcirkulationen til den kommende flyvetur.

På centret finder I desuden caféer, tv-lounge, shopping, trampoliner, børnepasning, yoga, fitness og en udendørs tagterrase, hvor I kan tage afsked med Fijis frodige landskaber.

Når jeres flyafgang nærmer sig, har I transfer fra centret til lufthavnen, hvor I flyver til Danmark, og lander dagen efter.

Small Fiji Nadi Airport Rejuvenation Centre
Autentiske oplevelser

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal i bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Melbourne / Fiji-København
 • Lufthavnsskatter
 • 3 nætter på Crown Metropole Hotel 4+*, Melbourne. Luxe Twin Room
 • Oplevelse: Pingvinparade på Philip Island
 • Velkomst og modtagelse ved ankomst i Nadi Airport, Fiji
 • Transport fra lufthavn til hotel
 • 5 nætter på Outrigger Fiji Beach Resort 5*, Vitu Levu. Superior Resort view Room 
 • Oplevelse: Familiesafari ved Sigatoka-floden
 • Transport fra Outrigger til Malolo
 • 5 nætter på Malolo Island Resort 4*, Malolo Island. Ocean View Bure
 • Ikke motoriserede vandsportsaktiviteter på Malolo Island
 • 1 x spabehandling pr. person på Malolo Island
 • Transport fra Malolo Island til Fiji
 • Entré til Fiji Rejuvenation Centre inden afrejsen fra Fiji
 • Transport fra Fiji Rejuvenation Centre til lufthavnen
 • Turistvisum til Australien (kun dansk pas)

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

Alt dette får I på Fiji Rejuvenation Centre

Family Pass, Free Transit Pass og Kids club (for børn u/13 år). Voucher på $ 150 til brug på spabehandlinger, gym eller hudprodukter. Traditionel spa foot ritual & foot massage. Fri benyttelse af film, tagterassen, WiFi samt shuttle til lufthavnen.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien og Fiji

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Australien og Fiji. De elsker landene og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.