Xl Fiji Matamanoa Island Resort Aerial View Villas
Matamanoa Island, Fiji

Matamanoa Island Resort

Privat ø kun for voksne

Matamanoa Island Resort er et mageløst resort kun for voksne. Som det eneste resort på en lillebitte ø i det sydlige Stillehav er dette jeres helt eget, private paradis.

Der skal store ord i brug for at beskrive den frodige natur og de farvefyldte rev, der omkranser Matamanoa som en fortryllende ramme. Den private ø lyser jer i møde som en elegant cirkel med grøn frodighed, azurblåt hav og en kridhvid sandstrand.

I Tom Hanks' fodspor

Lige over for Matamamoa Island ligger der en lille, skjult ø, hvor filmen Cast Away med Tom Hanks i hovedrollen blev optaget. Hert kan resortet arrangere private ture til, så I kan gå i Tom Hanks' fodspor og nyde tosomhed på en af verdens mest isolerede øer. 

Xl Fiji Matamanoa Island Resort Island Aerial View
Small Fiji Matamanoa Island Resort Sunset Pool
Xl Fiji Matamanoa Island Resort Boardwalk Couple
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Villa med privat pool, strand og koralrev

Der er flere typer værelser/villaer, lige fra en garden view bungalow til en villa på 57m2, der ligger direkte ud til stranden med havudsigt, privat pool og intime kroge. Den er indretttet med kombineret sove- og opholdsrum, udendørs og indendørs bad og en stor terrasse med solsenge.

Intimt, ekstraordinært og indbydende

Tilbring jeres dage i en af de få villaer, hvor I bor med egen plunge pool direkte ud til en af Fijis mest indbydende strande. Her venter jer massage i højderne, sublim dykning i dybderne og gastronomi i særklasse. Hele øen er forbeholdt voksne og er en fantastisk ramme, hvor I kan nyde hinanden i Fijis smukkeste omgivelser.

Bølgernes hus

Matamanoa Island Resorts restaurant, House of Waves, byder på azurblå udsigt med en tilhørende lyd af brusende bølger fra alle restaurantens borde. I kan nyde alt fra udsøgte tropiske frugter om morgenen til internationalt inspirerede retter middag og aften.

En flydende restaurant

Spis på havets overflade og udforsk havet under helt særlige forhold. I kan tage på en bådtur med frisk vind i håret til Cloud 9, som er en flydende restaurant, hvor I kan blive serviceret med stenovnsbagte italienske pizzaer og iskolde drinks.

Spa omgivet af ultimativ skønhed

Matamanoa Island Resorts spa er bygget ind i, rundt om og henover øens tropiske træer og deres enorme rødder. Her tilbydes særlige fod-, ryg- og kropsmassager, der kompletteres af dybdegående rensecremer, som fjerner al stress fra kroppen og bringer jer helt ind i den fijanske tidszone.

Et hav af muligheder

Fra Matamanoa Island Resort kan I besøge en lokal landsby, hvor I kan opleve nogle af Fijis ældste traditioner, såsom at se Beqafolket gå på glødende kul til lyden af trommer.

I kan også bevæge jer ud på en farverig snorkelsafari, dykke, sejle fra ø til ø, snuppe en kanotur, spille tennis mellem de vajende palmer eller udforske øens højdedrag på vandreture. Ved lavvande kan I gå hele øen rundt på blot 20 min.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Fiji Oceanview Sunset Dinner Vitu Levu Yatule Resort Spa
Sydney, New South Wales, Australien, Australien og New Zealand

Nyhavns kompromisløse Fiji

18 dage fra

63.000 kr.

Glæd jer til

4 dage i Sydney med spændende udflugter

3 dage på Yatule Resort & Spa på Fijis hovedø

5 nætter på den private ø Matamanoa

4 dage Blue Lagoon Cruise til eksotiske øer og azurblå laguner

Krystalblåt vand, kridhvidt sand og Fijis smukkeste koralrev

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Fiji

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Fiji. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.