• Matamoana Island, Fiji set fra luften
  • Nyd en dejlig gå tur på Matamanoa øen, Fiji
  • Cocktail hour i strandkanten med Blue Lagoon Cruise, Fiji
  • Operahuset i Sydney i skumringen, Australien
  • Romantisk middag i strandkanten med Blue Lagoon Cruise, Fiji

Nyhavns kompromisløse Fiji

Et enestående møde med paradiset Fiji perfekt for to, 18 dage fra 52.500 kr.

Glæd jer til:

4 dage i Sydney med spændende udflugter

3 dage på Yatule Resort & Spa på Fijis hovedø

5 nætter på den private ø Matamanoa

4 dage Blue Lagoon Cruise til eksotiske øer og azurblå laguner

Krystalblåt vand, kridhvidt sand og Fijis smukkeste koralrev

Læs mere

Denne fantastiske kæresterejse til Fiji bringer jer til nogle af verdens smukkeste tropeøer kombineret med udflugter, gastronomi og service, der får romantikken til at blomstre. Rejsen begynder med et par dages storbyferie i Sydney.

Perfekt kombination 

Oplev en rejse til Fiji i kombination med Sydney og et Blue Lagoon Cruise som skræddersys efter jeres ønsker. I føres ind i et univers af tosomhed, underspillet luksus og romantiske oplevelser.

Start i sydney

I starter jeres rejse i den smukke australske metropol Sydney og skal bo på skønne Vibe Hotel 4* nær Surrey Hills. Hotellet ligger i gåafstand til Sydney Operahouse, Hyde Park og Darling Harbour.

Danmarks nationale stolthed

Operahuset i Sydney er Danmarks nationale stolthed på den anden side af kloden, og det skal I selvfølgelig opleve på en fantastisk rundtur i det imponerende bygningsværk. Operabygningen er blevet et af Sydneys vartegn og med en udsigt til 60 meter høje, sejlignende tag er det i den grad et besøg værd. I kommer bag om scenen på en måde, almindelige besøgende aldrig oplever.

fra storyby til paradiset fiji

I rejser videre til Fiji og bliver mødt af nogle af verdens bedste strande samt ekstraordinære muligheder for uforglemmelige udflugter. I skal bl.a. opleve Mamanuca-øgruppen, der byder på farverige koralrev og dovne svømmetag blandt havskildpadder og tropefisk.

Yatule resort & spa

I indlogeres først på Yatule Resort & Spa 3*. Her skal I bo i en privat villa få skridt fra den verdensberømte strand Natadola Beach. Resortet ligger på Fijis hovedø og byder på masser af muligheder for at besøge de omkringliggende landsbyer og nyde Fijis farverige koralkyst.

Matamanoa island resort

Næste stop er den private ø Matamoana, hvor I bor på øens eneste resort - som tilmed kun er for voksne. Resortet byder på gastronomi i særklasse, sublim dykning, og vigtigst af alt en luksuriøs ramme for at nyde hinandens selskab. I skal bo i en privat villa med egen plunge pool.

blue lagoon cruise 

Rejsen toppes med kronen på værket, fire dages krydstogt til Fijis mest afsides småøer og strande. Jeres Blue Lagoon Cruise byder på en unik mulighed for at sove under åben stjernehimmel, smukke sejlture i kajak, møder med hajer og ikke mindst at snorkle i Fjis azurblå hav døgnet rundt omringet af frodige små øer.

Program

Dag 1-2
I rejser til Australien

Spis i stil på Storehouse Restaurant & Bar på Vibe Hotel i SydneyI rejser til Australien, hvor Sydney byder jer velkommen på dag 2. I skal bo på Vibe Hotel 4*, som ligger tæt på det trendy Surrey Hills. Det moderne hotel byder på rummelige værelser, pool på taget og det hyggelige Storehouse. I området ligger flere restauranter, cafeer og butikker.

Dag 3
Sydney Opera House

Oplev Operahuset i Sydney indefraDenne dag skal I på en udsøgt udflugt til Sydney Opera House. Et stykke dansk stolthed på den anden side af kloden. Operabygningen er blevet et af Sydneys varetegn, og med sin konstruktion og sit op til 60 meter høje, sejllignende tag er det i den grad et besøg værd.

På den guidede rundtur får I lov til at komme steder, som de almindelige teatergængere aldrig ser.  

Dag 4
Guidet byrundtur i Sydney

The Rocks bydelen i Sydney med Sydney Harbour Bridge i baggrundenSydneys iøjnefaldende monumenter er en oplevelse i sig selv, men denne dag går turen bag om facaden til byens mindre kendte seværdigheder. Udgangspunktet er bydelen The Rocks, som er Australiens moderene vugge, hvor de første straffefanger blev landsat. Pakhusene står endnu, og når I går ned ad George Street vil I se Sydneys Harbour Bridges sorte stålbuer kigge frem mellem de gamle arbejderboliger.

Resten af dagen er I fri til at udforske Sydney på egen hånd. Byen er nem at finde rundt i, og alle de kendte seværdigheder ligger inden for gåafstand af centrum.

Dag 5
På egen hånd i Sydney

Bar området på Clock Hotel i Surrey Hills, SydneySkinnende højhuse, der går ind i himlen og står som en mur mellem nutid og fortid. En tilbagelænet atmosfære og en masse smukke gader, parker, bygningsværker, restauranter og butikker at udforske.  Dette er i korthed, hvad I kan glæde jer til, når I har hele dagen til at udforske den fantastiske metropol Sydney på egen hånd.

I bor centralt, og I behøver ikke gå langt for at finde et glimrende udbud af barer, restauranter og cafeer. 

Dag 6
Fra Sydney til Fiji

Personalet på Yatule Resort & Spa, FijiI bevæger jer fra den storslåede storby Sydney til Fijis eksotiske regnskove, hvide sandstrande og krystalklare vand. I flyver direkte fra Sydney til Fiji, hvor I tager transfer videre til Yatule Resort & Spa 3*, der med sin beliggenhed på Fijis hovedø byder på mange spændende oplevelser. Nu er det tid til en dukkert, en tur på den lokale golfbane, eller en gåtur langs den anerkendte strand Natadola Beach. 

Dag 7
Strandliv på Yatule Resort & Spa

Den kridhvide Natadola strand på Fijis hovedø Vitu LevuTilbring dagen i jeres helt eget tempo. Skal den byde på vandreture, snorkling, massage, afslapning, gastronomi, landsbybesøg eller noget helt andet? I har tid til at gøre alt eller ingenting. Forkælelse, billedskønne udsigter og oplevelser er der nok af! 

Dag 8
Bådtur på Sigatoka-floden

Fart over feltet med speedbåden på Sigatoka River Safari, FijiDenne dag byder på en oplevelsesrig udflugt til Sigatoka-floden. I sejler af sted på floden med speedbåd og får rig lejlighed til at nyde Viti Levus natur, der bliver mere og mere utæmmet, jo længere I kommer op ad floden. I besøger en lokal landsby, hvor I får lov til at deltage i en traditionel kavaceremoni og besøge høvdingens hus.

Dag 9
Med båd til Matamanoa Island Resort

Luksuriøse villaer i strandkanten på Matamanoa Island Resort, FijiNu er det tid til, at I skal videre til Matamanoa Island Resort 4*. I bliver afhentet på jeres hotel og sejler med båd videre til Matamanoa, en lille ø med et eneste resort, hvor kun voksne har adgang. I bor de næste fem nætter i en privat villa med plunge pool.

Dag 10-13
Afslapning på jeres private ø

Nyd en dejlig gå tur på Matamanoa øen, FijiOplev følelsen af at befinde jer på jeres egen private ø, hvor I kan få massage i højderne, nyde gastronomi i særklasse og befinde jer i en atmosfære der er præget af afslapning og ro. I kan besøge en lokal landsby eller bevæge jer ud på en farverig snorkelsafari.

Dag 14-16
Blue Lagoon Cruise

Blue Lagoon Cruise mellem Mamanuca og Yasawa-øerne, FijiI checker ud fra Matamanoa og sejler til øen Denarau, hvor jeres krydstogtskib venter i havnen. De næste tre nætter skal I på Blue Lagoon Cruise mellem øgrupperne Yasawa og Manuca. Overalt er I omringet af krystalklart vand og en horisont spækket af små, frodige øer.

Sceniske småøer

Over de næste fire dage kommer I til små, afsidesliggende øer, og I sejler med et lille, manøvredygtigt skib, der kan lægge til strande, som ellers er umulige at nå. I skal bl.a. opleve øen Modriko, hvor filmen Cast Away med Tom Hanks i hovedrollen blev optaget, og nyde Yasawa-øerne, hvor den oprindelige Blue Lagoon-film blev filmet. Det er med andre et ord et overordetligt scenisk og dramatisk smukt område, I får lov at fordybe jer i.

Landsbybesøg i frodige omgivelser med Blue Lagoon Cruise, FijiLokale oplevelser

I skal også besøge en lokal landsby, svømme med hajer - eller betragte dem fra glasbundsbåd - og lære fijiansk kogekunst i kabyssen. Og hver morgen venter Stillehavet lokkende på jer med nye oplevelser under havoverfladen.

Inkluderet i Blue Lagoon Cruise

Hibiscus Deck Cabin, alle måltider om bord, morgen- og eftermiddagskaffe, underholdning om bord samt ture og udflugter som beskrevet i cruise programmet om bord, ligesom snorkling udstyr er inkluderet.

Dag 17
Overnatning på Denarau Island

The Denarau Island Resort and Spa - udsigt fra poolenEfter jeres Blue Lagoon Cruise har i en overnatning på The Westin Denarau Island Resort & Spa 4* i et standard værelse. Hotellet ligger tæt på Nadi Lufthavn (Fiji), hvorfra I skal flyve hjem.

Nyd den sidste dag på jeres rejse med afslapning ved en af de seks pools eller besøg eksempelvis hotellets spa, og afslut dagen i en af hotellets 14 restauranter.

Dag 18-19
Afgang og velkommen hjem

Nyd duften af blomsten Frangipani på FijiFarvel Fiji. Farvel Sydney. Farvel Blue Lagoon. Afrejse i løbet af dag 18, og ankomst i København sidst på eftermiddagen på dag 19.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Nyhavns kompromisløse Fiji
RejseperiodeDobbelt
28.10.21 - 31.03.2252.000-54.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

  • Prisen er baseret på bestilling af rejsen 6 mdr inden afrejse.