XL Fiji Oceanview Sunset Dinner Vitu Levu Yatule Resort Spa

Nyhavns kompromisløse Fiji

Nyhavns kompromisløse Fiji

18 dage

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Et enestående møde med paradiset Fiji perfekt for to

Denne fantastiske kæresterejse til Fiji bringer jer til nogle af verdens smukkeste tropeøer kombineret med udflugter, gastronomi og service, der får romantikken til at blomstre. Rejsen begynder med et par dages storbyferie i Sydney.

Glæd jer til

 • 4 dage i Sydney med spændende udflugter
 • 3 dage på Yatule Resort & Spa på Fijis hovedø
 • 5 nætter på den private ø Matamanoa
 • 4 dage Blue Lagoon Cruise til eksotiske øer og azurblå laguner
 • Krystalblåt vand, kridhvidt sand og Fijis smukkeste koralrev

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Sydney, Australien 4 nætter på Sydney, Australien 4 Højdepunkter Besøg Operahuset og tag på en guidet byrundtur med spændende fortællinger fra The Rocks. Besøg Operahuset og tag på en guidet byrundtur med spændende fortællinger fra The Rocks.
Natadola Beach, Fiji 3 nætter på Natadola Beach, Fiji 3 Højdepunkter Glæd jer til billedskønne udsigter og en oplevelsesrig bådtur på Sigatoka-floden. Glæd jer til billedskønne udsigter og en oplevelsesrig bådtur på Sigatoka-floden.
Matamanoa Island, Fiji 5 nætter på Matamanoa Island, Fiji 5 Højdepunkter Afslapning i private omgivelser, sublim snorkling og gastronomi i særklasse. Afslapning i private omgivelser, sublim snorkling og gastronomi i særklasse.
Blue Lagoon Cruise, Fiji 3 nætter på Blue Lagoon Cruise, Fiji 3 Højdepunkter Det intime krydstogt byder bla. på frodige små øer omringet af krystalklart vand, lokale landsby besøg og muligheden for at svømme med hajer. Det intime krydstogt byder bla. på frodige små øer omringet af krystalklart vand, lokale landsby besøg og muligheden for at svømme med hajer.
Denarau Island, Fiji 1 nat på Denarau Island, Fiji 1 Højdepunkter Forkæl jer selv i spaen og nyd panoramaudsigten ud over Stillehavet fra infinitypoolen. Forkæl jer selv i spaen og nyd panoramaudsigten ud over Stillehavet fra infinitypoolen.
Xl Fiji Bluelagoon Cruise Mamanuca Yasawa Catamaran Boath

Tosomhed, underspillet luksus
og romantiske oplevelser

Perfekt kombination 

Oplev en rejse til Fiji i kombination med Sydney og et Blue Lagoon Cruise som skræddersys efter jeres ønsker. I føres ind i et univers af tosomhed, underspillet luksus og romantiske oplevelser.

Start i Sydney

I starter jeres rejse i den smukke australske metropol Sydney og skal bo på skønne Vibe Hotel 4* nær Surrey Hills. Hotellet ligger i gåafstand til Sydney Operahouse, Hyde Park og Darling Harbour.

Danmarks nationale stolthed

Operahuset i Sydney er Danmarks nationale stolthed på den anden side af kloden, og det skal I selvfølgelig opleve på en fantastisk rundtur i det imponerende bygningsværk.

Operabygningen er blevet et af Sydneys vartegn og med en udsigt til 60 meter høje, sejlignende tag er det i den grad et besøg værd. I kommer bag om scenen på en måde, almindelige besøgende aldrig oplever.

Fra storby til paradiset Fiji

I rejser videre til Fiji og bliver mødt af nogle af verdens bedste strande samt ekstraordinære muligheder for uforglemmelige udflugter. I skal bl.a. opleve Mamanuca-øgruppen, der byder på farverige koralrev og dovne svømmetag blandt havskildpadder og tropefisk.

Yatule Resort & Spa

I indlogeres først på Yatule Resort & Spa 3*. Her skal I bo i en privat villa få skridt fra den verdensberømte strand Natadola Beach. Resortet ligger på Fijis hovedø og byder på masser af muligheder for at besøge de omkringliggende landsbyer og nyde Fijis farverige koralkyst.

Matamanoa Island Resort

Næste stop er den private ø Matamoana, hvor I bor på øens eneste resort - som tilmed kun er for voksne. Resortet byder på gastronomi i særklasse, sublim dykning, og vigtigst af alt en luksuriøs ramme for at nyde hinandens selskab. I skal bo i en privat villa med egen plunge pool.

Blue Lagoon Cruise 

Rejsen toppes med kronen på værket, fire dages krydstogt til Fijis mest afsides småøer og strande. Jeres Blue Lagoon Cruise byder på en unik mulighed for at sove under åben stjernehimmel, smukke sejlture i kajak, møder med hajer og ikke mindst at snorkle i Fjis azurblå hav døgnet rundt omringet af frodige små øer.

Small Blue Lagoon Cruise Ocean Blue View
Small Fiji Matamanoa Island Resort Spa Massage
Xl Australia Sydney Opera House Bridge
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser til Australien, hvor Sydney byder jer velkommen på dag 2. I skal bo på Vibe Hotel 4*, som ligger tæt på det trendy Surrey Hills. Det moderne hotel byder på rummelige værelser, pool på taget og det hyggelige Storehouse. I området ligger flere restauranter, cafeer og butikker.

Xl Australia New South Wales Sydney Vibe Hotel King Room

Denne dag skal I på en udsøgt udflugt til Sydney Opera House. Et stykke dansk stolthed på den anden side af kloden. Operabygningen er blevet et af Sydneys varetegn, og med sin konstruktion og sit op til 60 meter høje, sejllignende tag er det i den grad et besøg værd.

På den guidede rundtur får I lov til at komme steder, som de almindelige teatergængere aldrig ser.  

Xl Australia Sydney Opera House VL Backstage Tour Group Prudence Upton

Sydneys iøjnefaldende monumenter er en oplevelse i sig selv, men denne dag går turen bag om facaden til byens mindre kendte seværdigheder. Udgangspunktet er bydelen The Rocks, som er Australiens moderene vugge, hvor de første straffefanger blev landsat. Pakhusene står endnu, og når I går ned ad George Street vil I se Sydneys Harbour Bridges sorte stålbuer kigge frem mellem de gamle arbejderboliger.

Resten af dagen er I fri til at udforske Sydney på egen hånd. Byen er nem at finde rundt i, og alle de kendte seværdigheder ligger inden for gåafstand af centrum.

Xl Australia NSW Sydney The Rocks Street People Foto Dan Gosse

Skinnende højhuse, der går ind i himlen og står som en mur mellem nutid og fortid. En tilbagelænet atmosfære og en masse smukke gader, parker, bygningsværker, restauranter og butikker at udforske.  Dette er i korthed, hvad I kan glæde jer til, når I har hele dagen til at udforske den fantastiske metropol Sydney på egen hånd.

I bor centralt, og I behøver ikke gå langt for at finde et glimrende udbud af barer, restauranter og cafeer. 

Xl Australia NSW Sydney Clock Hotel Bar Surrey Hills Foto James Horan

XL Bedroom Oceanview Fiji Yatule Resort

I bevæger jer fra den storslåede storby Sydney til Fijis eksotiske regnskove, hvide sandstrande og krystalklare vand. I flyver direkte fra Sydney til Fiji, hvor I tager transfer videre til Yatule Resort & Spa 3*, der med sin beliggenhed på Fijis hovedø byder på mange spændende oplevelser. Nu er det tid til en dukkert, en tur på den lokale golfbane, eller en gåtur langs den anerkendte strand Natadola Beach. 

XL Beach Yatule Resort Fiji Vitu Levu

Tilbring dagen i jeres helt eget tempo. Skal den byde på vandreture, snorkling, massage, afslapning, gastronomi, landsbybesøg eller noget helt andet? I har tid til at gøre alt eller ingenting. Forkælelse, billedskønne udsigter og oplevelser er der nok af! 

XL Pool Oceanview Yatule Resort Vitu Levu Fiji

Denne dag byder på en oplevelsesrig udflugt til Sigatoka-floden. I sejler af sted på floden med speedbåd og får rig lejlighed til at nyde Viti Levus natur, der bliver mere og mere utæmmet, jo længere I kommer op ad floden. I besøger en lokal landsby, hvor I får lov til at deltage i en traditionel kavaceremoni og besøge høvdingens hus..

XL Fiji Sigatoka River Speedboat

Nu er det tid til, at I skal videre til Matamanoa Island Resort 4*. I bliver afhentet på jeres hotel og sejler med båd videre til Matamanoa, en lille ø med et eneste resort, hvor kun voksne har adgang. I bor de næste fem nætter i en privat villa med plunge pool.

Xl Fiji Matamanoa Island Resort Aerial View Villas
Small Fiji Matamanoa Island Resort North Beach
Xl Fiji Matamanoa Island Resort Beachfront Villa Interior

Oplev følelsen af at befinde jer på jeres egen private ø, hvor I kan få massage i højderne, nyde gastronomi i særklasse og befinde jer i en atmosfære der er præget af afslapning og ro. I kan besøge en lokal landsby eller bevæge jer ud på en farverig snorkelsafari.

Xl Fiji Matamanoa Island Resort Boardwalk Couple

Small Fiji Blue Lagoon Cruise Mamanuca Ocean Catamaran

I checker ud fra Matamanoa og sejler til øen Denarau, hvor jeres krydstogtskib venter i havnen. De næste tre nætter skal I på Blue Lagoon Cruise mellem øgrupperne Yasawa og Manuca. Overalt er I omringet af krystalklart vand og en horisont spækket af små, frodige øer.

Sceniske småøer

Over de næste fire dage kommer I til små, afsidesliggende øer, og I sejler med et lille, manøvredygtigt skib, der kan lægge til strande, som ellers er umulige at nå. I skal bl.a. opleve øen Modriko, hvor filmen Cast Away med Tom Hanks i hovedrollen blev optaget, og nyde Yasawa-øerne, hvor den oprindelige Blue Lagoon-film blev filmet. Det er med andre et ord et overordetligt scenisk og dramatisk smukt område, I får lov at fordybe jer i.

Xl Fiji Blue Lagoon Cruise Mamanuca Yasawa Catamaran Beach

Lokale oplevelser

I skal også besøge en lokal landsby, svømme med hajer - eller betragte dem fra glasbundsbåd - og lære fijiansk kogekunst i kabyssen. Og hver morgen venter Stillehavet lokkende på jer med nye oplevelser under havoverfladen.

Inkluderet i Blue Lagoon Cruise

Hibiscus Deck Cabin, alle måltider om bord, morgen- og eftermiddagskaffe, underholdning om bord samt ture og udflugter som beskrevet i cruise programmet om bord, ligesom snorkling udstyr er inkluderet.

Xl Fiji Blue Lagoon Cruise Rituals Catamaran

Efter jeres Blue Lagoon Cruise har i en overnatning på The Westin Denarau Island Resort & Spa 4* i et standard værelse. Hotellet ligger tæt på Nadi Lufthavn (Fiji), hvorfra I skal flyve hjem.

Nyd den sidste dag på jeres rejse med afslapning ved en af de seks pools eller besøg eksempelvis hotellets spa, og afslut dagen i en af hotellets 14 restauranter.

Xl Fiji Westin Denarau Island Resort & Spa Private Beachfront Dining

Farvel Fiji. Farvel Sydney. Farvel Blue Lagoon. Afrejse i løbet af dag 18, og ankomst i København sidst på eftermiddagen på dag 19.

Xl Fiji Beach Palm Trees Boats
Håndplukket med hjertet

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Sydney / Fiji-København
 • Lufthavnsskatter
 • 4 nætter på Vibe Hotel 4*, Sydney. Guest Room
 • Oplevelse: Rundvisning i Sydney Opera House
 • Oplevelse: Sightseeing i The Rocks, Sydney
 • Fly Sydney-Fiji
 • Transport fra lufthavnen til Yatule Resort & Spa 
 • 3 nætter på Yatule Resort & Spa 3*, Fiji. Beachfront Bure, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Bådtur på Sigatoka-floden
 • Båd og transport til Matamanoa Resort & Spa
 • 5 nætter på Matamanoa Resort & Spa 4*, Fiji. Beachfront Bure, inkl. morgenmad
 • 3 dages oplevelse: Blue Lagoon Cruise, Hibiscus Deck Cabin, inkl. helpension
 • 1 nat på Hotel Denarau Island Resort & Spa 4*, inkl. morgenmad
 • Sen check ud fra Hotel Denarau ved sen afrejse fra Fiji
 • Turistvisum til Australien (kun dansk pas)

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • Prisen er baseret på bestilling af rejsen 6 mdr inden afrejse

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien og Fiji

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Australien og Fiji. De elsker landene og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.