Xl Fiji Westin Denarau Island Resort & Spa Main Pool Ocean View
Port Denarau, Fiji

The Westin Denarau Island Resort & Spa

Forkælelse, afslapning og kulinariske madoplevelser

The Westin Denarau Island Resort & Spa er det perfekte sted at starte eller slutte en længere rejse rundt på Fijis paradisøer. Brug dagen ved en af de seks pools eller i jacuzzien, forkæl jer selv med en behandling i spaen og udforsk områdets mange restauranter med kulinariske madoplevelser.

Resortet ligger tæt på Port Denarau og Nadi Lufthavn, så resortet er et rigtig godt sted at starte eller slutte en længere rejse.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Seks forskellige pools

The Westin Denarau Island Resort har to pools, hvoraf den ene er med integreret børnepool. Nyd livet ved poolen, eller forkæl jer selv med en tur i jacuzzien ved resortets store spaområde.

Som gæster kan I også benytte de to nabo-resorts, Sheraton Denarau Villas og Sheraton Fiji Resorts fire poolområder. Slap af ved den store lagunepool eller nyd ferielivet i infinitypoolen med swim-up bar og panoramaudsigt ud over Stillehavet og Malolo Island i det fjerne.

Restaurant med udsigt over stillehavet

The Westin Denarau Island Resort har to restauranter og et konditori, hvor I kan forsøde livet i løbet af dagen med bagværk og lette snacks.

Start dagen med brunch i restauranten med udsigt til poolen. Her kan I vælge mellem flere brunch-favoritter, som serveres med friskpresset juice og friskbrygget kaffe, mens kokkene i det åbne køkken tilbereder jeres æg præcis efter jeres præferencer. Hen ad dagen ændres menukortet til asiatisk inspirerede retter.

I kan også besøge resortets grillrestaurant på stranden. Kombiner solnedgang over havet med steaks, skaldyr og andre retter af lokalt dyrkede grøntsager.

En af Fijis bedste fine dining restauranter

I kan vælge mellem i alt 14 restauranter, konditorier og bagerier på The Westin Denarau Resort og de to nabo-resorts. Besøg eksempelvis Sheraton Fiji Resorts restaurant Ports O’Call, der er en af Fijis bedste fine dining restauranter.

Golf, vandland og spa

I har rig mulighed for også at være aktive på resortet, som både har golf- og volleyballbaner samt motionsrum. I kan også leje kajakker eller prøve kræfter med vandski. Trænger I til en mere afslappende aktivitet, anbefaler vi et besøg i det store spaområde, hvor de professionelle spabehandlere står klar til at give jer massage m.m.

Rejser I med børn, er det også oplagt at besøge det lokale vandland i Port Denarau, hvor børn kan være børn og boltre sig på de mange forskellige vandrutsjebaner.

Store, lyse værelser og suiter tæt på havet

På The Westin Denarau Resort & Spa kan I vælge mellem værelser og suiter med plads til to eller fire personer. Bygningerne er fijiansk inspirerede med palmestråtag og træ, som sammen med den lyse indretning skaber en varm og indbydende atmosfære.

Alle værelser og suiter har balkon eller terrasse, og I kan vælge mellem at bo med udsigt til resortets grønne omgivelser med palmetræer og blomster eller havudsigt. 

Værelserne er op til 40 m2 og suiterne mellem 45 og 120 m2, og har alle de faciliteter, som I har brug for på en ferie såsom WiFi, tv, aircondition og minibar.

Xl Fiji Westin Denarau Island Resort & Spa Main Pool Area
Xl Fiji Westin Denarau Island Resort & Spa Main Pool
Xl Fiji Westin Denarau Island Resort & Spa Ocean Front Room
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Fiji Oceanview Sunset Dinner Vitu Levu Yatule Resort Spa
Sydney, New South Wales, Australien, Australien og New Zealand

Nyhavns kompromisløse Fiji

18 dage fra

63.000 kr.

Glæd jer til

4 dage i Sydney med spændende udflugter

3 dage på Yatule Resort & Spa på Fijis hovedø

5 nætter på den private ø Matamanoa

4 dage Blue Lagoon Cruise til eksotiske øer og azurblå laguner

Krystalblåt vand, kridhvidt sand og Fijis smukkeste koralrev

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Fiji

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Fiji. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.