XL Fiji Sigatoka River Safari
Oplevelse i Fiji

Bådtur på Sigatoka-floden

Naturskøn heldagstur med vind i håret og landsbybesøg

Sejl med speedbåd ad Sigatoka-floden forbi sukkerrørsmarker og palmer, og besøg en lokal landsby. Glæd jer til action, billedskøn natur og charmerende kulturmøder. Heldagsudflugt ved Vitu Levu.

XL Sigatoka Fiji River Safari View Sky Blue Green
Fiji Chief
Small Fiji Sigatoka River Village Rituals

Vitu Levus længste flod

Sigatoka-floden er den længste flod på Fijis hovedø, Vitu Levu. Floden løber både blidt og kraftigt gennem landskabet til landsbyen Navosa og ender i sanddyngerne i Kulukulu, ud til de fænomenale koralrev. 

Naturlig skønhed og drikkeklart vand

Floden byder på friske fisk, rejer, muslinger og ikke mindst drikkeklart vand og har i generationer været de lokales primære transportvej, når de skulle ud til kysten. I dag er floden en enestående mulighed for at udforske den frodige natur og de autentiske landsbyer, der gemmer sig lidt inde i landet.

Gennem Fijis salatfad

I bliver hentet på jeres hotel om morgenen og kørt til Sigatoka by, hvorefter turen fortsætter til Sigatoka-dalen med kælenavnet "Fijis Salatfad". Navnet siger alt om, hvad der er i vente. Her er frodigt, grønt og stort set uberørt. 

XL Fiji Sigatoka River Speedboat

Fart over feltet

Jeres mål er floden selv, hvor jeres speedbåd venter på at føre jer endnu længere væk fra civilisationen. Ved ankomst får I udleveret redningsveste, og så er det ellers af sted med vind i håret og skumsprøjt for boven. De grønne flodbredder glider forbi, og I nyder udsigten til sukkerrørsmarker, palmetræer grønklædte højdedrag.

Fortællinger og fisk

Visse passager tilbagelægger I i et mere roligt tempo, så I rigtig kan suge til jer af indtryk. Imens fortæller jeres kaptajn om landskabet, landsbyerne og Fijis kannibaler, der - heldigvis - gik over til andre næringsmidler i slutningen af det 19. århundrede. Jo længere I sejler ned af floden, jo mere klart bliver vandet, og flere steder er det så klart, at I kan følge fiskenes hurtige svømmetag mellem de farverige sten, der beklæder flodbunden.

Landsbybesøg

Speedbåden lægger til land ved en lille landsby, hvor nysgerrige børn kommer løbende for at byde jer velkommen. Her er I milevidt fra jeres resorts polerede ramme. Landsbyboerne er bønder, der dyrker sukkerrør og høster eksotiske frugter fra de omkringliggende marker og plantager, og ældgamle fijianske traditioner lever videre i bedste velgående.
XL Fiji Sigatoka River Safari

Kavaceremoni med høvdingen

En af dem er kavaceremonien, som I får lov til at deltage i, efter I har hilst på landsbyens høvdingen og hans familie hjemme i deres hus. Kava er en tratidionel drik brygget på peberrødder, der er rig på muskelafslappende B-vitaminer, som skal skabe ro i sindet og få kroppen til at slappe af. I smager drikken sammen med de lokale på landsbyens samlingssted. Først drikker høvdingen, og herefter går den store træskål på runde.

Autentisk frokost

Mens I er i landsbyen, bliver I også budt på en delikat frokost med alt fra friske grøntsager til de mest farverige og smagfulde tropiske frugter. I sidder sammen med de lokale og spiser på gulvet, og efter måltidet underholdes der med sang og dans efter nedarvede stammetraditioner. Herefter er det tid til at tage afsked, og I går tilbage til jeres speedbåd og sejler retur på Sigatoka-floden.
Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Fiji Oceanview Sunset Dinner Vitu Levu Yatule Resort Spa
Sydney, New South Wales, Australien, Australien og New Zealand

Nyhavns kompromisløse Fiji

18 dage fra

63.000 kr.

Glæd jer til

4 dage i Sydney med spændende udflugter

3 dage på Yatule Resort & Spa på Fijis hovedø

5 nætter på den private ø Matamanoa

4 dage Blue Lagoon Cruise til eksotiske øer og azurblå laguner

Krystalblåt vand, kridhvidt sand og Fijis smukkeste koralrev

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Fiji

Alt på denne rejse til Fiji kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Fiji.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.