• Blue Lagoon Cruise mellem Mamanuca og Yasawa-øerne, Fiji
 • Landsbybesøg i frodige omgivelser med Blue Lagoon Cruise, Fiji
 • Kanotur langs strandkanten fra Blue Lagoon Cruise, Fiji

Blue Lagoon Cruise

Intimt krydstogt med kurs mod fjerne kyster

Blue Lagoon Cruise mellem Mamanuca og Yasawa-øerne, Fiji
Læs mere

På Blue Lagoon Cruise kommer I over fire dage rundt til Fijis smukkeste øer. Oplev lokale landsbyer, sov under åben stjernehimmel, sejl i kajak og nyd, at I kan hoppe i Fijis krystalklare vand døgnet rundt.

den blå lagune

På dette krydstogt sejler I med et lille skib rundt i øgrupperne Mamanuca og Yasawa nordvest for Fijis hovedø, Viti Levu. Måske vil I genkende det paradisiske scenetæppe fra filmen The Blue Lagoon med Brooke Shields og Christopher Atkins - en film, der i øvrigt har lagt navn til selve det krydstogt, I skal ud på.

Oplev tusindvis af kridhvide strande på Fiji med Blue Lagoon Cruise, FijiKom helt tæt på

Et Blue Lagoon Cruise giver jer mulighed for at komme helt tæt på de tropiske naturscenarier i områder, der ellers er vanskelige at tilgå. Horisonten er spækket af små, frodige øer omringet af krystalklart vand, og I sejler med et lille, manøvredygtigt krydstogtskib med plads til blot 68 gæster.

fijis prinsesse

Jeres krydstogtskib, Fijis Prinsesse, byder på 4 dæk med såvel indendørs som udendørs spiseområder. På øverste dæk kan I nyde solen og en forfriskende drink fra baren. Skibet har 34 kahytter, alle med havudsigt og indrettet med dobbeltseng og badeværelse.

Dag 1: Modriki island

I transporteres til øen Denarau og stiger om bord krydstogtskibet, der afsejler kort efter fra Port Denarau. Første stop er den lille, skjulte ø Modriki, hvor filmen Cast Away med Tom Hanks i hovedrollen blev optaget. Modriki er indbgrebet af paradis og isolation. Her kan I nyde nogle fantastiske snorkleområder, som byder på et væld af faverige koralrev og tropiske fisk. I kan snorkle direkte fra båden eller fra stranden og kan være heldige at møde både havskildpadder, djævlerokker og delfiner.

velkomstmiddag under stjernerne

Om aftenen tændes det glitrende stjernetæppe over jer. I er langt væk fra forstyrrende lys og støj, og synet er mageløst - en helt anden himmel end den, I kender hjemmefra. Så selvfølgelig foregår kaptajnens velkomstmiddag under åben himmel, og måltidet suppleres med levende musik. 

Dag 2: hajer og landsbybesøg

Nyd en svømmetur før eller efter morgenmaden direkte fra skibet. Herefter får I turens største adrenalinkick, når der er mulighed for at svømme med hajer under kyndig vejledning af skibets instruktører. I kan også vælge at observere hajerne fra krydstogtskibets glasbundsbåd, hvor kun et lag glas adskiller jer fra havets jægere.

Soso bay

Senere på dagen er det tid til et besøg i en lille lokal landsby, Soso. I kan slentre ad de små gader og betragte hverdsagslivet, der er indhyllet i tropiske farver og dufte. Nyd solnedgangen fra soldækket, mens katamaranen kaster anker for natten. Denne aften byder på indisk middag, bollywoodshow og film.

dag 3: smag på Fiji

Dagen starter med en traditionel fijiansk brunch med en overflod af tropiske frugter. Efter måltidet inviterer kokken jer inden for i kabyssen, og I kan selv prøve kræfter med de eksotitske, lokale råvarer og lære at tilberede fijanske retter fra bunden.

tropisk frodighed og kridhvide sandstrande

Når I er færdige i kabyssen, er der afsejling mod øen Naukacuvu - endnu et studie i grøn frodighed, kridhvide sandstrande og azurblåt hav. Her kan I lære at flette kurve, sejle i kajak eller dase i strandkanten. Der vil være kolde forfriskninger til rådighed, og aftenen vil fortsætte i de fijianske traditioners tegn med et lokalt spil bingo og eksotiske smagsoplevelser. 

dag 4: Sacred island

Vi har gemt det bedste til sidst. Sacred Island er den smukkeste af de øer, I kommer til at opleve. Krydstogtskibet letter anker kort tid efter morgenmaden. I bliver mødt af en perlerække af smilende bugter og total, tropisk idyl. Her skal I nyde en uformel, delikat frokostbuffet på stranden. Efter frokost fortsætter I med privat transport tilbage til Port Denarau.

Om bord på skibet

Krydstogtet inkluderer bl.a. alle måltider om bord, morgen- og eftermiddagskaffe, underholdning om bord, udflugter i land og gratis brug af snorklingudstyr.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.