Xl Fiji Blue Lagoon Cruise Ocean View Catamaran
Oplevelse i Fiji

Blue Lagoon cruise

Intimt krydstogt med kurs mod fjerne kyster

På Blue Lagoon Cruise kommer I over fire dage rundt til Fijis smukkeste øer. Oplev lokale landsbyer, sov under åben stjernehimmel, sejl i kajak og nyd, at I kan hoppe i Fijis krystalklare vand døgnet rundt.

Den blå lagune

På dette krydstogt sejler I med et lille skib rundt i øgrupperne Mamanuca og Yasawa nordvest for Fijis hovedø, Viti Levu. Måske vil I genkende det paradisiske scenetæppe fra filmen The Blue Lagoon med Brooke Shields og Christopher Atkins - en film, der i øvrigt har lagt navn til selve det krydstogt, I skal ud på.

Kom helt tæt på

Et Blue Lagoon Cruise giver jer mulighed for at komme helt tæt på de tropiske naturscenarier i områder, der ellers er vanskelige at tilgå. Horisonten er spækket af små, frodige øer omringet af krystalklart vand, og I sejler med et lille, manøvredygtigt krydstogtskib med plads til blot 68 gæster.

Fijis prinsesse

Jeres krydstogtskib, Fijis Prinsesse, byder på 4 dæk med såvel indendørs som udendørs spiseområder. På øverste dæk kan I nyde solen og en forfriskende drink fra baren. Skibet har 34 kahytter, alle med havudsigt og indrettet med dobbeltseng og badeværelse.

Xl Fiji Bluelagoon Cruise Mamanuca Yasawa Catamaran Boath
Det kan i se frem til

Program

Dag 1: Modriki Island

I transporteres til øen Denarau og stiger om bord krydstogtskibet, der afsejler kort efter fra Port Denarau. Første stop er den lille, skjulte ø Modriki, hvor filmen Cast Away med Tom Hanks i hovedrollen blev optaget. Modriki er indbgrebet af paradis og isolation. Her kan I nyde nogle fantastiske snorkleområder, som byder på et væld af faverige koralrev og tropiske fisk. I kan snorkle direkte fra båden eller fra stranden og kan være heldige at møde både havskildpadder, djævlerokker og delfiner.

Velkomstmiddag under stjernerne

Om aftenen tændes det glitrende stjernetæppe over jer. I er langt væk fra forstyrrende lys og støj, og synet er mageløst - en helt anden himmel end den, I kender hjemmefra. Så selvfølgelig foregår kaptajnens velkomstmiddag under åben himmel, og måltidet suppleres med levende musik. 

Dag 2: Hajer og landsbybesøg

Nyd en svømmetur før eller efter morgenmaden direkte fra skibet. Herefter får I turens største adrenalinkick, når der er mulighed for at svømme med hajer under kyndig vejledning af skibets instruktører. I kan også vælge at observere hajerne fra krydstogtskibets glasbundsbåd, hvor kun et lag glas adskiller jer fra havets jægere.

Sosos Bay

Senere på dagen er det tid til et besøg i en lille lokal landsby, Soso. I kan slentre ad de små gader og betragte hverdsagslivet, der er indhyllet i tropiske farver og dufte. Nyd solnedgangen fra soldækket, mens katamaranen kaster anker for natten. Denne aften byder på indisk middag, bollywoodshow og film.

Dag 3: Smag på Fiji

Dagen starter med en traditionel fijiansk brunch med en overflod af tropiske frugter. Efter måltidet inviterer kokken jer inden for i kabyssen, og I kan selv prøve kræfter med de eksotitske, lokale råvarer og lære at tilberede fijanske retter fra bunden.

Tropisk frodighed og kridhvide sandstrande

Når I er færdige i kabyssen, er der afsejling mod øen Naukacuvu - endnu et studie i grøn frodighed, kridhvide sandstrande og azurblåt hav. Her kan I lære at flette kurve, sejle i kajak eller dase i strandkanten. Der vil være kolde forfriskninger til rådighed, og aftenen vil fortsætte i de fijianske traditioners tegn med et lokalt spil bingo og eksotiske smagsoplevelser. 

Dag 4: Sacred Island

Vi har gemt det bedste til sidst. Sacred Island er den smukkeste af de øer, I kommer til at opleve. Krydstogtskibet letter anker kort tid efter morgenmaden. I bliver mødt af en perlerække af smilende bugter og total, tropisk idyl. Her skal I nyde en uformel, delikat frokostbuffet på stranden. Efter frokost fortsætter I med privat transport tilbage til Port Denarau.

Om bord på skibet

Krydstogtet inkluderer bl.a. alle måltider om bord, morgen- og eftermiddagskaffe, underholdning om bord, udflugter i land og gratis brug af snorklingudstyr.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Fiji Oceanview Sunset Dinner Vitu Levu Yatule Resort Spa
Sydney, New South Wales, Australien, Australien og New Zealand

Glæd jer til

4 dage i Sydney med spændende udflugter

3 dage på Yatule Resort & Spa på Fijis hovedø

5 nætter på den private ø Matamanoa

4 dage Blue Lagoon Cruise til eksotiske øer og azurblå laguner

Krystalblåt vand, kridhvidt sand og Fijis smukkeste koralrev

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Fiji

Alt på denne rejse til Fiji kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Fiji.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.