XL Finland Lapland Arctic Treehouse Hotel Exterior Areal
Lapland, Finland

Arctic TreeHouse Hotel

Luksussuiter i Lapland

Bo i hjertet af de finske skove i innovativ arkitektur på Arctic TreeHouse Hotel. De unikke suiter ligner små fabeldyr af grankogler, der vokser naturligt på bakken og står solidt plantet blandt sten og træer – uden at gøre skade på skoven. Med den nordvendte væg holdt helt i glas får I optimalt udsyn til både området og nordlyset, der danser lokkende over den arktiske himmel i den kolde del af året. 

 

De elegant designede TreeHouse Suites danner en stor kontrast til de finske skoves vilde natur, der omgiver dem. Og netop naturen har været et ledende element i hele designet, der er præget af både overraskende og velovervejede detaljer, hele tiden med varme, komfort og blødhed i fokus. 

 

Innovativ arkitektur

Midt i de finske skove

Innovativt design baseret på barndomserindringer

Ilkka Länkinen og Katja Ikäheimo-Länkinen, der står bag Arctic TreeHouse Hotel, har lang erfaring med at skabe uforglemmelige oplevelser. Inspirationen til hotellet stammer fra deres egne barndomserindringer om leg i skoven med dyr lavet af grankogler. Det er med inspiration fra disse, at TreeHouse Suiternes design er opstået. 

Ud over suiterne omfatter hotellet en hovedbygning formet som et femkantet snefnug, der skaber en varm og indbydende atmosfære. Receptionsområdet byder jer velkommen med en imponerende pejs, og hele bygningen afgiver følelsen af intimitet og komfort. 

TreeHouse Suites: luksus og natur i skøn forening

Arctic TreeHouse Hotel er en enestående kombination af luksus og natur. Hver TreeHouse Suite har en dobbeltseng eller to separate senge – alt i højeste kvalitet, naturligvis – og nogle har endda en hyggelig, redelignende ekstraseng.  

Det centrale element i den stilfulde indretning er panoramavinduet, der giver jer en betagende udsigt over himlen og trækronerne. Sengene er nøje placeret for at maksimere udsigten – og jeres komfort. Og det tilhørende badeværelse har både gulvvarme og regnbruser for yderligere komfort. 

Bæredygtigt helt ind til benet

Arctic TreeHouse Hotel er forankret i økologisk bæredygtighed, og både materialer og teknologi er således omhyggeligt udvalgt med miljøet i tankerne. Bygningerne er fremstillet af finsk træ, der symboliserer tradition og fornyelig bæredygtighed. Ved at bygge indkvarteringen ét sted og derefter placere den på stolper i skoven minimeres forstyrrelsen af habitatet.  

Grønne tage og interiør er også blevet prioriteret for at bidrage til vegetationen og afhjælpe vandafstrømning. Arctic TreeHouse Hotel planter desuden nye træer hvert år og udnytter bæredygtige energikilder som geo- og soltermisk energi. Desuden fokuserer hotellets gastronomiske tilbud på lokale ingredienser og reduceret madspild. Alt i alt er hotellet et skoleeksempel i, hvordan bæredygtighed og luksus kan gå hånd i hånd og skabe rammen om unikke og uforglemmelige oplevelser i naturens favntag. 

XL Finland Lapland Arctic Treehouse Hotel Exterior
XL Finland Lapland Arctic Treehouse Hotel Suite Interior
XL Finland Lapland Arctic Treehouse Hotel Nest Like Bed
Det kan I se frem til

Faciliteter og service

Lokal mad tilberedt med kærlighed

På Rakas Restaurant & Bar, der ligger i hotellets hovedbygning, kan I nyde den unikke atmosfære – og selvfølgelig menuen med måltider tilberedt af lokale ingredienser med et moderne twist. Som du sidder der på sommerterrassen eller under de smukke koglelamper, med udsigt over det arktiske landskab, går det hele op i en højere enhed: Smagsoplevelserne, omgivelserne, stemningen.

På besøg hos julemanden

Tror du på julemanden? Uanset om det er sommer eller vinter, kan du besøge ham i Rovaniemi, der ligger tæt på Arctic TreeHouse Hotel. Santa Claus Village i Rovaniemi er åbent hele året og et must for alle, der elsker jul – og julemanden. Derudover ligger hotellet tæt på lufthavnen – og lige på kanten af den vilde natur – så det er et oplagt sted at bruge et par dage i begyndelsen eller slutningen på jeres rejse i Lapland. 

Spændende arktiske aktiviteter

Heroppe, tæt på Polarcirklen, er der mulighed for en lang række aktiviteter, der ikke er mulighed for at prøve ret mange andre steder. Var det f.eks. noget at sejle med en isbryder om vinteren i den nordlige del af den delvist frosne Botniske Bugt? Eller spise middag på en isrestaurant, hvor indretning og drinksglas er lavet af den klareste is? 

Alt efter, hvornår på året I besøger Arctic TreeHouse Hotel, er der masser af aktiviteter at vælge imellem. Nogle er gratis, herunder fatbikes, løbehjul, snesko, kælke mv., mens andre kan tilkøbes – tal med jeres rejsekonsulent om, hvilke aktiviteter der passer bedst til jer. 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Finland Lapland Snow Trees
Finland, Europa

Glæd jer til

Nordlys nær Polarcirklen og smuk natur

Aktiv rejse fuld af oplevelser og aktiviteter

Kom ud i sne og frost, og slut dagen med hygge ved pejsen

Dejlige lodges og panoramaudsigt

Masser af muligheder for spændende, arktiske aktiviteter

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Finland

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Finland. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Finland ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.