XL Finland Lapland Beana Laonia Hotel Husky Safari

Blandt nordlys og slædehunde i Lapland

Blandt nordlys og slædehunde i Lapland

5 dage fra 28.500 kr.

Kontakt Lars

Tlf. 33 320 320

Fortryllende vintereventyr

Sneen dækker skovene, søerne og fjeldene. Skaber en idyllisk kulisse som taget ud af et eventyr. Vinteren i det sydlige Lapland er fortryllet. Et eventyrligt vinterparadis, hvor de snedækkede træer glimter i solskinnet eller under månens blålige skær. Medmindre altså nordlyset beærer jer med sin tilstedeværelse og kaster sit fluorescerende og nærmest overjordiske skær på sine omgivelser. Det er Lapland. Det er magisk.

Det sydlige Lapland er altid smukt, men måske især om vinteren. Regionen er kendt for sine klare vinterdage og stjerneklare nætter, der giver optimale betingelser for at spotte det berømte nordlys. Spændende, arktiske aktiviteter som hundeslædeture, snescootersafari og isfiskeri giver jer gode muligheder for at udforske den vinterhvide verden. Det lokale samiske folk byder jer velkommen i deres kultur og traditioner og gør jer klogere på rensdyravl og samisk håndværk. 

Glæd jer til

  • Nordlys nær Polarcirklen og smuk natur
  • Aktiv rejse fuld af oplevelser og aktiviteter
  • Kom ud i sne og frost, og slut dagen med hygge ved pejsen
  • Dejlige lodges og panoramaudsigt
  • Masser af muligheder for spændende, arktiske aktiviteter

Oplev vinteren i det sydlige Lapland med Nyhavn Rejser

Efter en dag med eventyr i de frostklare omgivelser kan I varme jer ved den knitrende ild i de hyggelige hytter eller lodges. Her kan I nyde traditionelle samiske retter og lokale specialiteter. Vinteren i det sydlige Lapland er en unik mulighed for at fordybe jer i naturens skønhed og kulturelle rigdomme på en af verdens mest tryllebindende vinterdestinationer.

XL Finland Lapland Arctic Treehouse Hotel Exterior Northern Light
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver fra København, mellemlander i Helsinki og ankommer til Rovaniemi i Finland, hvor I efter 20 minutters transfer ankommer til Arctic TreeHouse Hotel. Her skal I overnatte en enkelt nat i et af de unikke Arctic Treehouses. 

XL Finland Lapland Arctic Treehouse Hotel Suite Interior

I dag får I for alvor den finske ødemark at se, når I kører gennem de tætte skovlandskaber i de 1000 søers land. Efter ca. 1 times kørsel ankommer I til det eksklusive hotel, Beana Laponia, hvor I skal overnatte tre nætter.
Dagene kan I bruge på at opleve alt det, de vidunderlige omgivelser har at byde på, f.eks. at gå på jagt efter nordlys, køre med hundeslæde og slappe af. Hotellet tilbyder en lang række muligheder for at tilkøbe aktiviteter, og det er også muligt at vandre med snesko på, køre på snescooter og meget andet. Spørg på lodgen ved ankomst. 
 

XL Finland Lapland Beana Laonia Hotel Exterior Night

Dagen i dag er sat af til aktiviteter på lodgen. Bor I et Laponia-værelse, har I egen sauna på værelset. I givet fald må I ikke gå glip af den klassisk finske aktivitet, der går ud på at tage en tur i sneen for derefter at varme jer i saunaen. Nogle af stedets aktiviteter er gratis, f.eks. lån af snesko og langrendsski, mens andre er tilkøb. Det gælder bl.a. privat adgang til den traditionelle finske sauna og udendørs jacuzzi. 

I starter dagen med hundeslædetur, og får selv lov at føre hundeslæden. Inklusiv kaffepause. Glæd jer til at opleve den arktiske natur på helt tæt hold, når I suser afsted over sneen med vinden – og måske også lidt snefnug – i ansigtet. En helt unik oplevelse, der ikke minder om noget andet.

Om aftenen skal I på jagt efter nordlyset – en meget stemningsfuld tur, der, uanset om I er så heldige at spotte nordlyset eller ej, bestemt er tiden værd.

XL Finland Lapland Beana Laonia Hotel Bathrobes

I dag skal I på besøg på en rensdyrfarm og køre rensdyrkane. Resten af dagen er sat af til aktiviteter på egen hånd på og omkring lodgen.
 
I slutter med 3-retters afskedsmiddag på Ice Restaurant der er bygget i ren is på Arctic Snow Hotel (45 min transfer)

XL Finland Husky Safari In Winter In Rovaniemi Tour

I er nået til slutningen på jeres finske eventyr. I tager med transfer til lufthavnen og rejser hjem efter en indholdsrig rejse til det sydlige Lapland. 

XL Finland Lapland Winter Snow Sunset
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Pris per person ved 2 voksne
WEB - Blandt nordlys og slædehunde i Lapland
RejseperiodeDobbelt
15.12.24 ‑ 19.12.2428.000‑30.000
20.12.24 ‑ 06.01.2531.000‑33.000
07.01.25 ‑ 29.03.2528.000‑30.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Finland

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Finland. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Finland ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.