XL Finland Aurora Queen AQR Igloo View Landscape
Lapland, Finland

Aurora Queen

Med glastag i Nordfinland

Igloer med glasloft og panoramasuiter – velkommen til et magisk besøg midt i Laplands tryllebindende ro og natur. Aurora Queen er en sand hyldest til naturen og det mytiske og mystiske nordlys, der danser besnærende over vintermånedernes nattehimmel. Glæd jer til enestående naturoplevelser, magiske overnatningsmuligheder, unikke aktiviteter, lokal kulinarisk forkælelse og absolut afslapning i saunaen. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Bo med nordlyset som natlampe

På Aurora Queen får I alt det bedste fra de nordfinske omgivelser. Book en af de 17 nybyggede igloer med direkte udsyn til nordlyset gennem glastaget og de store panoramavinduer. Og mens I venter på nordlyset, kan I nyde udsigten til omgivelserne, som I bor lige midt i. 

Unikke luksus glashuse

Aurora Queen 4* er et eksklusivt og fredfyldt hotel primært til voksne. De 17 nybyggede igloer med glastag er fuldt udstyrede med eget badeværelse med både regnbruser, tøfler, gulvvarme og kaffemaskine. Opholdet inkluderer morgenmad, og der er plads til 2 – med mulighed for en opredning – i hver iglo.

Lokale kulinariske oplevelser

Aurora Queen har sin egen restaurant, der serverer lækre måltider fremstillet af lokale ingredienser. Glæd jer til at smage på det finske køkken i en hyggelig atmosfære.

Miljøvenligt resort

Hos Aurora Queen spiller bæredygtighed en vigtig rolle. Hytterne og igloerne er geotermisk opvarmede og fremstillet af robust træ. 

Unikke arktiske aktiviteter

Med i jeres ophold følger én gratis aktivitet – vælg mellem nordlystur eller snescootertur om vinteren. Spørg din rejserådgiver om gode forslag til sommeraktiviteter. Området lægger op til masser af udendørsaktiviteter hele året rundt, f.eks. vandreture, fisketure, kano- og kajaksejlads på søerne. Og selvfølgelig en tur i sauna samt kig til den klare stjernehimmel.

XL Finland Aurora Queen Igloo Drone
XL Finland Lapland Winter Snow Northern Light
XL Finland Aurora Queen AQR Igloo Interior
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Finland

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Finland. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Finland ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.