XL Finland Northern Lights In Rovaniemi Lapland Night

Vild natur, glasiglo og bjælkelodge i Lapland

Vild natur, glasiglo og bjælkelodge i Lapland

5 dage fra 36.000 kr.

Kontakt Sandra

Tlf. 33 320 320

Vintermagi i Lapland

Finsk Lapland er en unik oplevelse, uanset hvad tid på året I er så heldige at opleve det, men vinteren er noget helt særligt. Magien sænker sig over det uberørte landskab i takt med sneen, der daler tyst og udvisker alle kontraster. Oplev magien i dette fortryllede hjørne af verden – og er I heldige, ser I nordlyset danse om natten. 

Den eventyrlige vinterverden, der er det nordlige Lapland i vintermånederne, er noget, der bør opleves mindst én gang i livet. Her, hvor sneen og nattemørket lægger sig som et tæppe over landskabet, og temperaturen falder støt, åbner Lapland op for en magisk oplevelse, der er helt sin egen. 

Denne rejse er vores forslag til voksne, da de inkluderede hoteller hovedsageligt byder voksne velkomne. Kontakt os gerne, hvis I planlægger en vinterrejse til det nordlige Lapland med børn eller rejser flere generationer sammen – vi har lodges på dejlige steder, der byder voksne såvel som børn velkomne med åbne arme. Her kan udflugter og oplevelser naturligvis også tilpasses individuelle ønsker. 

Glæd jer til

  • Nordlys og vild natur
  • Glasigloer med højt til himlen
  • Eksklusiv lodge inkl. gourmetmad
  • Flere udflugter og masser af natureventyr inkluderet
  • Pool og sauna på ægte finsk vis

Oplev vintermånederne i finsk Lapland med Nyhavn Rejser 

Aurora borealis, nordlyset, danser ofte over den mørke nattehimmel i en eksplosion af farver og lys. Det er, som om stjernerne holder fest – og I er inviteret. En guidet nordlysudflugt bringer jer til det optimale sted, hvor I kan nyde synet af det betagende fænomen. 

I må heller ikke gå glip af at opleve indbegrebet af arktisk stilhed, når I i hundeslæde begiver jer ud på de snedækkede vidder. Både hundeslæde og snescooter giver jer muligheden for at udforske vildmarken og komme helt tæt på Laplands dyreliv. 

XL Finland Aurora Queen Igloo Drone
XL Finland Lapland Javri Lodge Cosy Double
XL Finland Lapland Javri Lodge Pool
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver fra København til Ivalo, hvor I bliver hentet og kørt med privat transfer (ca. 45 min.) sydpå til Aurora Queen. I har to overnatninger på hotellet og bliver indkvarteret i en nybygget Glass Igloo med alskens bekvemmeligheder – og bygget af bæredygtige materialer. Aftensmad i restauranten er inkluderet i rejsen. 

Er betingelserne rigtige, kan I glæde jer til at nyde udsigten til nordlyset eller den glimtende stjernehimmel gennem igloens panoramavinduer. 
Allerede første aften er planlagt en nordlystur med rensdyrslæde. Er vejret overskyet flyttes den om muligt til næste aften.

XL Finland Aurora Queen Igloo Outside Landscape

I dag har I tid på egen hånd til at nyde den vidunderlige natur, der omgiver jer. Tag sneskoene på, og begiv jer ud på en vandretur, besøg byen Ivalo eller nyd Laplands klare luft, som med garanti vil gøre jer godt. 

XL Finland Aurora Queen Northern Lights

Det er tid til at sige farvel og tak til Aurora Queen og i stedet sætte kursen mod Javri Lodge. Det er en kort transfer på blot 20 min. til hotellet, der er en af de bedste lodges i det nordlige Lapland. Her er der for alvor kælet for indretningen med lækre materialer i høj kvalitet, wellness og afslapning og ikke mindst kulinariske oplevelser i verdensklasse. Helpension er inkluderet i rejsen, og I kan godt begynde at glæde jer til aftensmaden, der er baseret på lokale råvarer fanget i skoven eller søerne og sanket i naturen. Nyd de smukke omgivelser, og bestem, hvordan I vil bo – på den nederste etage med bjælkehyttestemning eller i et moderne panoramaværelse på øverste etage? 

XL Finland Lapland Javri Lodge Living Room

Oplev jeres omgivelser på Javri Lodge – formiddagen byder på hundeslædetur med frokost i det fri. Glæd jer. Og eftermiddagen er en snescootertur med guide. I er to personer per snescooter.
Forhør jer på lodgen hvilke aktiviteter der aktuelt tilbydes – mange aktiviteter er inkluderet i opholdet og gratis lån af langrendsski.
 

XL Finland Husky Safari In Winter In Rovaniemi Tour

Er der tid om formiddagen har I måske lyst til isfiskeri på den tilfrosne sø.

Jeres rejse til finsk Lapland er slut. I tjekker ud fra hotellet og bliver kørt i 30 min. til Ivalo lufthavn. Det er tid til at rejse hjem.
 

XL Finland Lapland Winter Snow Sunset
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Pris per person ved 2 voksne
Vild natur, glasiglo og bjælkelodge i Lapland
RejseperiodeDobbelt
15.12.24 ‑ 30.03.2535.000‑38.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Finland

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Finland. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Finland ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.