XL Finland Lake Summer Sunset

Magisk natur på første klasse i Lapland

Magisk natur på første klasse i Lapland

5 dage fra 44.000 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

Sommermagi nær Polarcirklen

Det nordlige Lapland er altid en oplevelse ud over det sædvanlige, men i de lyse sommermåneder – som en stor kontrast til de mørke vintermåneder – er her nærmest magisk. I dette fortryllende hjørne af verden, hvor solen aldrig går ned, kan du opleve den arktiske natur i fuldt flor.

Midnatssolen kaster sit gyldne skær over de endeløse skove, krystalklare søer og mægtige fjelde – det er det perfekte tidspunkt til natureventyr og vandreture. Vandr i de uberørte skove, sejl på de dybblå søer eller fang fisk i de strømmende vandløb. 

Glæd jer til

 • Laplands smukke natur i sommerklæder
 • Vandreture, cykeltur, ridetur og riverrafting i vilde landskaber
 • Lækker lodge kun få min. fra en af landets største nationalparker
 • Højt gastronomisk niveau
 • Mange aktiviteter inkluderet

Oplev sommeren i finsk Lapland med Nyhavn Rejser 

Sommeren er også det ideelle tidspunkt at opleve og blive klogere på Laplands unikke kultur og historie. Besøg samiske landsbyer, og lær om de lokales traditionelle levevis og håndværk. Nyd den lækre, lokale mad, ikke mindst de friskfangede fisk og de saftige bær direkte fra naturen. 

De lyse nætter giver dig masser af timer til at nyde dine omgivelser, og midnatssolen er et helt særligt indslag i sommermånederne. Det nordlige Lapland om sommeren er en skatkiste af uforglemmelige oplevelser og en dyb forbindelse til naturen. Tag med på en fantastisk eventyrrejse, og oplev den arktiske skønhed, når den er allermest fortryllende. 

XL Finland Lapland Forrest
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver fra København til Ivalo og kører den korte strækning (30 min.) til Javri Lodge, en af de lækreste lodges i det nordlige Lapland. I har helpension og kan roligt begynde at glæde jer; ikke mindst aftensmaden er et kulinarisk mesterværk inspireret af lokale råvarer, kød, fisk eller vildt, og bær sanket i naturen. Nyd de smukke omgivelser, og bestem, hvordan I vil bo – på den nederste etage med bjælkehyttestemning eller i et moderne panoramaværelse på øverste etage? Her bliver I for alvor forkælet med eksklusivt interiør, wellness og omgivelser, der er intet mindre end billedskønne.

I har dagen for jer selv til at nyde den underskønne natur. Tag på vandreture i de tætte skove, sejl en tur på en af de nærliggende søer, besøg byen Ivalo eller nyd Laplands klare luft, som med garanti vil gøre jer godt. Måske I i aften skal på tur mod midnatssolen med en guide i en mindre gruppe? Vi har inkluderet mange aktiviteter - hvilke dage de gennemføres på afhænger af Javri Lodges' logistik.

I skal glæde jer til riverrafting med guide, cykel- og vandreture og en fredfyldt ridetur i naturen.

XL Finland Lapland Forrest Lake

Måske er det idag I skal på 2-3 timers tur på el-cykler i naturen. Med guide. Eller hvor I begiver jer med guide til fods dybt ind i nationalparken der ligger som nabo til lofgen. I kan nyde eftermiddagen i poolen eller fitness centret, eller bare nyde stemningen og solskinnet på terrassen.

XL Finland Lapland Javri Lodge Sky View Double

Oplev mere af omgivelserne omkring på Javri Lodge – måske en bådtur eller fisketur på nærliggende søer, eller hør på lodgen, hvilke aktiviteter der aktuelt tilbydes. Var det f.eks. noget med en tur i sommer-hundeslæde på hjul? 

XL Finland Midnight Sun Bonfire

Jeres rejse til finsk Lapland er slut. I tjekker ud fra hotellet og kører i 30 min. til Ivalo lufthavn. Når I har afleveret bilen, er det tid til at rejse hjem. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Økonomifly København-Helsinki-Ivalo tur/retur  
 • 4 nætter Javri Lodge, 1 x Cosy Double med helpension og mange aktiviteter inkluderet 
 • Vandretur med guide i nationalparken, 3-4 timer
 • Ridetur på hesteryg med guide, 2 timer
 • Cykeltur med guide, 2-3 timer (el-cykler)
 • Riverrafting med guide, 3-4 timer
 • Billeje 5 dage  
Pris per person ved 2 voksne
WEB - Magisk natur på første klasse i Lapland
RejseperiodeDobbelt
27.07.24 ‑ 30.09.2443.000‑45.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Finland

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Finland. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Finland ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.