XL Finland Lapland Javri Lodge Skyview Double
Lapland, Finland

Javri Lodge

En hyldest til naturskøn luksus

Velkommen til Javri Lodge – en sand perle midt i finsk Laplands uberørte skove – 250 km nord for Polarcirklen. Glæd jer til en totaloplevelse i en lodge, hvor det handler om meget mere end blot overnatning; nemlig både naturskønheden, roen og eksklusiviteten kombineret med et gastronomisk mesterstykke af rang, aktiviteter i verdensklasse og wellness og afslapning. 

Bo med udsigt til nationalparken

Javri Lodge ligger på kanten af en af Finlands smukke nationalparker, Urho Kekkonen National Park, og byder på såvel nydelse som helpension. De i alt 13 værelser udgøres af 9 dobbeltværelser med bjælkevægge i stueetagen, der alle er holdt i naturmaterialer, og 4 moderne skyview-værelser på den øverste etage med panoramavindue mod de smukke omgivelser og moderne indretning. 

Et ophold her er inklusive alle måltider, hvilket betyder gourmetmad, wellness, kaffe, ikke-alkoholiske drikke og mange udflugter. Javri Lodge er adults-only.

Det kan I se frem til

Faciliteter og service

Smag på Norden

Efter en dag i naturen er det vigtigt at få et solidt og nærende måltid mad – men det betyder heldigvis ikke, at det ikke kan være kreativt. Kulinarisk kreativitet og førsteklasses gastronomi er i hovedsædet på Javri Lodges restaurant. Menuen skifter dagligt og afspejler både sæson og tilgængelighed og bestemmes ud fra de økologiske ingredienser, der leveres af de lokale jægere og samlere, fiskere og rensdyrhyrder. Glæd jer bl.a. til kongekrabbe, frisk, lokal fisk samt vildt fra nærområdet. Aftensmaden bestemmes af kokken og består af 5-7 retter. Var det f.eks. noget med matsutake-gnocchi eller kongekrabbe-tortellini? Eller hvad med rensdyrtatar, lammefilet og sorbet af multebær? 

Fantastiske polaraktiviteter

Uanset om du besøger Javri Lodge sommer eller vinter, er der utallige spændende aktiviteter, I kan deltage i. Kør på snescooter gennem de sneklædte skove, tag på hundeslædetur, prøv isfiskeri på en tilfrossen sø eller tag på vandretur i det fortryllende landskab. Derudover kan I nyde en udsøgt wellnessoplevelse med både sauna og spabad, eller hvad med en massage? Alternativt kan I slappe af i den fredfyldte lounge beklædt med tunge træbjælker, og slappe af ved kaminen med en god drink og udsigt til vildnisset.

Et personligt touch

Der er kun ganske få værelser på Javri Lodge, hvilket sikrer en uovertruffen intimitet og ro. Det gør også, at servicen på stedet er fremragende. Intet er overladt til tilfældighederne, og personalet er dedikeret til at gøre servicen både opmærksom og personlig. På Javri Lodge overstiges jeres forventninger gang på gang, og I skaber minder, der varer hele livet. Så glæd jer til at udforske det storslåede Nordfinland med komfort, luksus og elegance som ledsager på Javri Lodge. 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Finland Lake Summer Sunset
Finland, Europa

Glæd jer til

Laplands smukke natur i sommerklæder

Vandreture, cykeltur, ridetur og riverrafting i vilde landskaber

Lækker lodge kun få min. fra en af landets største nationalparker

Højt gastronomisk niveau

Mange aktiviteter inkluderet

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Finland

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Finland. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Finland ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.