Small French Polynesia Moorea Beach Lodge Beach Hotel Front Sunset
Moorea

Moorea Beach Lodge

Charmerende lodge med hjemlig varme og privat stemning

Moorea Beach Lodge er et af de steder, hvor man bare føler sig tilpas lige med det samme. Den lille lodge på Mooreas vestkyst har kun 13 bungalows og byder på ægte, fredfyldt afslapning med en dejlig strand og fabelagtige solnedgange.

Small French Polynesia Moorea Beach Lodge Beach Bungalow View
Small French Polynesia Moorea Beach Lodge Garden Bungalow Exterior View
Small French Polynesia Moorea Beach Lodge Garden Bungalow Interior View

Intime rammer og god beliggenhed

Moorea Beach Lodge er en ægte tahitisk lodge, som ligger skønt placeret helt ude på en en smal strand på den vestlige side af øen Moorea, som er en del af Selskabsøerne. Det er et af de steder, hvor man virkelig kan koble af. Uden omsvøb. Nyde stranden, bade i det turkise vand, læse en bog i de skønne, tropiske haver – og slutte dagen med fortryllende solnedgange over Stillehavet. 

Moorea Beach Lodge er også rigtig godt placeret til at udforske Moorea – til fods, med bil og på de cykler, som følger med jeres bungalows. Der er f.eks. 14 km. til The Belvedere Lookout og 7 km til Magic Mountain, hvor I kan glæde jer til spektakulære udsigter over den paradisiske vulkanø og Stillehavet. 

Small French Polynesia Moorea Beach Lodge The Lodge Night
Small French Polynesia Moorea Beach Lodge The Lodge Lounge Area
Small French Polynesia Moorea Beach Lodge Beach Hotel Front Sunset
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Polynesisk stil i lyse farver og moderne snit

Moorea Beach Lodge er bygget i traditionel polynesisk stil – det vil sige den særlige kombination af europæisk træbyg fra kolonitiden og polynesisk arkitektur i form af store, luftige fællesarealer, træsnit og stråtag. 

Det hele er holdt i lyse grå, blå og hvide nuancer med lyse, moderne træmøbler og detaljer i lyst træ, som giver ro og varme til lodgen og spiller naturligt sammen med havet, den hvide strand og de frodige omgivelser.    

Lodgen har skønne fællesarealer og faciliteter, men alligevel en dejlig privat stemning. Der serveres morgenmad fra 7 til 9.30, men der ikke nogen restaurant. Til gengæld ligger der flere restauranter i nærheden og så har lodgen et køkken, som I frit kan benytte hele dagen

4 typer bungalows

Moorea Beach Lodge har 13 bungalows fordelt på 4 kategorier: Honeymoon Bungalow, Family Bungalow, Beachfront Bungalows og Garden Bungalows. Lodgens Family Bungalow har to soveværelser, to badeværelser, en stue og et køkken.

Alle bungalows er indrettet enkelt og stilfuldt i lyse farver og har aircondition, Wi-Fi, eget køleskab og en privat terrasse.  Hør med jeres rejserådgiver, hvilken bungalow, som passer jer bedst.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Fransk Polynesien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Fransk Polynesien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.