• Solnedgang ved Moorea
 • Fantastiske pukkelhvaler på hvalsafari ved Moorea, Fransk Polynesien
 • Sofitel Kia Ora Moorea Beach Resort Hotel, Moorea, Fransk Polynesien
 • Landskab i Fransk Polynesien
 • Fransk Polynesien set fra luften
 • Tag på hvalsafari og oplev hvaler og dansende delfiner ved Moorea i Fransk Polynesien

Rejser til Moorea, Fransk Polynesien

Den polynesiske drøm rejser sig af lagunen

Guddommelig natur fra lagune til bjergtoppe

Snorkling blandt rokker, revhajer og farverige fisk

De bedste vandreture og udflugter i 4WD

Udvalgte hoteller på Moorea

Skræddersyede rejser til Moorea og Fransk Polynesien

Læs mere

Vulkanske bjerge rækker mod himlen og inviterer til udflugter i naturen. Lagunen forkæler jer med skønne resorts, hvide strande, smukke sejlture og fantastisk snorkling. Rejser til Moorea er selve drømmen om Stillehavsøerne.

17 km fra Tahiti, som nås på en halv times tid med de moderne katamaraner, rejser Moorea sig af Stillehavet. De 8 forrevne bjergtoppe på den vulkanske ø står som klædt i grøn velour i en enestående farvekontrast til den turkise lagune. Højest mod den dybblå himlen rækker Mt Tohie’a med sine 1.207 m.

Hjertet i Fransk Polynesien

Set fra luften har Moorea form som et hjerte med spidsen mod syd. På nordkysten skærer de spektakulære fjorde Cooks Bay og Oponohu Bay sig ind i Moorea og med Mt Rotui imellem sig.  

Ifølge legenden er Mt Rotui så smukt, at guden Hiro ville stjæle det. Halvguden Pai kastede sig spyd efter ham. Spyddet borede sig på sin vej tværs gennem bjerget Moua Puta og forhindrede tyveriet. I kan se hullet i bjerget den dag i dag! Og på jeres rejser til Moorea kan I høre om mange flere legender og polynesisk historie.

Lagunen på Moorea

Det er naturligvis livet ved og ikke mindst i lagunen omkring Moorea, der tiltrækker de fleste. Det krystalklare, varme vand, de skønne strande og lige så skønne resorts. Og selvfølgelig livet i vandet, hvor I følges med rokker, revhajer, skildpadder og flokke af farverige fisk. Der er også mulighed for delfin- og hvalsafarier samt dybhavsfiskeri uden for lagunen på det åbne vand. 

Udflugter på Moorea

Men kun at nyde sand og vand ville være en fejl på Moorea. Inde på land leves livet i små landsbyer, og de mange ananasplantager spreder en duft af den herlige frugt – eller af Pina Colada, hvis man er mere til det festlige hjørne. Vandreture og 4WD ture kan bringe jer op til udsigtspunkter, hvor man lige må knibe sig i armen, når øjnene glider ud over det grønne og ned mod lagunen. 

Moorea er præcis så smuk, som billederne viser. Og som I har drømt om hele vejen hertil.

Håndplukkede hoteller og udflugter

Nyhavn Rejsers eksperter har personligt tjekket mulige udflugter, samarbejdspartnere og hoteller på Moorea og udvalgt de bedste. Vi skræddersyr rejser til Moorea ud fra jeres ønsker til komfort og oplevelser, og sammensætter rejser til Fransk Polynesien med Moorea i kombination med andre øer og eventyrlige sejlture. 

Lidt fakta om Moorea

 • Moorea er en del af øgruppen Selskabsøerne i Fransk Polynesien
 • Der bor ca. 17.000 mennesker på Moorea
 • Moorea er ca. 134 km2 stor
 • Moorea har tropisk klima og kan besøges året rundt. Den tørre sæson er maj-oktober. Regnsæson med tropiske byger november-april

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Moorea i Fransk Polynesien

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til Moorea i Fransk Polynesien. Vores rejsekonsulenter kender Stillehavsøen fra deres egne rejser til Moorea i Fransk Polynesien. Hør om restauranter, spa, snorkling, service og de enkelte hoteller og resorts, så I får netop den rejse til Moorea i Fransk Polynesien, som I drømmer om. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.