XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Swimmingpool Beach
Tetiaroa

The Brando

Hvor paradis er et fattigt ord

Få resorts i verden kommer op på siden af The Brando i Fransk Polynesien. Skabt af Marlon Brando for at bevare den ultimative skønhed i Tetiaora-atollen. Forbeholdt de få. Og aldeles ubeskriveligt – men vi prøver alligevel.

Følelsen af at være omgivet af ultimativ skønhed starter allerede i luften, når den lille privatflyver nærmer sig Tetiaora-atollen i Fransk Polynesien. Atollen lyser jer i møde som en magisk cirkel med grøn frodighed, hvide strande og turkis lagune. Her skal I bo.  

The Brando ligger i et lille hjørne af atollen, men I har adgang til alt. Uden indblanding af andre end The Brandos få andre gæster.

Et lille forord om stjerner

I Nyhavn Rejser arbejder vi ikke med flere stjerner end 5+*, men lad det ikke forvirre. The Brando er i virkeligheden uden for kategori. 

Og nu vi er ved stjernerne. Om natten vil de fylde himlen over jer, og i restauranten sidder de måske ved siden af jer. I shorts og bare tæer som jer, for her respekterer alle hinandens privatliv. Sådan har det været, siden Marlon Brando købte stedet i 1967 og begyndte at invitere sine venner forbi. Og sådan er det stadig. Det er nok en af grundene til, at droner er forbudt!

Et gemmested for kongelige

Før Marlon Brando og siden nutidens ejere fik øje for atollens unikke skønhed og sårbare natur fra koralrev til fugle, havde Tetiaroa allerede skabt sig sin plads i historien i Fransk Polynesien. Atollen var den kongelige families gemmested i århundreder, og her er arkæologiske minder i form af rester af gamle templer.

Skønhed og bæredygtighed

Fra start satte Marlon Brando strenge krav til de aftryk vi mennesker måtte sætte på paradiset Tetiaora. Ånden lever den dag i dag. 70 % af den energi, der bruges til aircondition, kommer fra sindrige systemer, der udnytter havet til nedkøling. 50 % af al elektricitet kommer fra solenergi. Og målet er naturligvis at forbedre alle miljøhensyn i takt med, at ny teknologi kommer til.  

XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Three Bedroom Villa Pooldeck
XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Beach Yoga
XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Three Bedroom Villa Rear
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Nyd livet på The Brando

Første opgave på The Brando er i virkeligheden at få begge ben på jorden. Eller rettere ned i sandet. Man svæver af betagelse og kan næsten ikke rumme det. 

Men det hele er der for jer, så nyd hvert sekund. I spaen og i lagunen. På svømmeture og snorkelture. I kano og på paddle board. På udkig efter det rige fugleliv. I villaen og poolen og restauranterne. Luk øjnene og nyd det. Men kun et øjeblik. I ser måske aldrig noget magen til.

Er der slet ikke noget, I må undvære? Jo. Myg og motorsport. Ingen af delene findes på The Brando.

35 luksuriøse villaer

The Brando er drømmen om Fransk Polynesien i sin ultimative Robinson Crusoe-version, når det kommer til stemningen. Men den gode Crusoe ville ikke kunne forestille sig den luksus, I samtidig omgiver jer med i jeres villa. 

De 35 palmetækkede villaer, der gemmer sig i det grønne ud til strandene, er stilrent og lækkert indrettet med alt, hvad I kan drømme om inkl. musikanlæg, kæmpe fladskærm, Wi-Fi mm. Fra det store badeværelse er adgang til udendørs badekar i fuldt privatliv, og her er også en 10 m2 plungepool. 

One bedroom villaer er 96 m2 med stue, soveværelse, two bedroom viller er 168 m2, og three bedroom villaer er 246 m2. 

Restauranter på The Brando

The Brando har to restauranter. Her har stjernekokken Guy Martin fra restaurant Le Grand Véfour i Paris med to Michelin-stjerner sat de overordnede gastronomiske temaer og rammer med fokus på lokale retter, østen møder vesten og klassisk fransk køkken. Kokken Kelvin Au-Ieong fra Invitation V, Vegan Bistro har suppleret med en innovativ vegansk menu.

Hovedrestauranten er Beachcomber Café med enestående udsigt over lagunen, mens fine dining i særklasse nydes i Les Mutinés by Guy Martin – eller selvfølgelig hjemme i villaen, hvis I ønsker det. Alle middage og drikkevarer er inkluderet i prisen, uanset hvilken lokation I vælger til jeres gastronomiske oplevelse.

Livet på The Brando

Nyd en daglig spabehandling pr. person eller en daglig udflugt. I kan opleve, føle og behage jer med én ny behandling og oplevelse hver eneste dag.

I har også cykler til rådighed, når I skal rundt fra jeres villa til alt fra spa til petanquebanen. Måske en fra personalet er klar til en dyst? Der er 200 ansatte til 75 gæster, når der er fuldt hus. 

XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Ocean Aerial
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Aerial
Bora Bora, Fransk Polynesien, Stillehavet

Glæd jer til

7 dages privat cruise i Fransk Polynesien

Cruise fra Raiatea til Taha’a, Huahine og Bora Bora

Eminent snorkling i verdens smukkeste laguner

Poolvilla på et af verdens mest eksklusive resorts, The Brando 5+*

Uendelig skønhed på Marlon Brandos atol Tetiaora

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Fransk Polynesien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Fransk Polynesien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.