• Prøv paddle board, når du sejler rundt i Fransk Polynesien i en katamaran
 • Snorkling ved The Brando, Fransk Polynesien
 • I katamaran gennem paradis i Fransk Polynesien
 • Nyd livet på The Brando i Fransk Polynesien

Den ultimative rejse til Fransk Polynesien

7 dages privat cruise og stjernernes The Brando 5+*, 15 dage fra 146.000 kr.

Glæd jer til:

7 dages privat cruise i Fransk Polynesien

Cruise fra Raiatea til Taha’a, Huahine og Bora Bora

Eminent snorkling i verdens smukkeste laguner

Poolvilla på et af verdens mest eksklusive resorts, The Brando 5+*

Uendelig skønhed på Marlon Brandos atol Tetiaora

Læs mere

Dette er rejsen over alle rejser til Fransk Polynesien. Først 7 dages privat cruise fra paradisø til paradisø på en vidunderlig katamaran. Og så en poolvilla på et af verdens mest eksklusive resorts, The Brando 5+*, der ligger alene i Tetiaora-atollen.

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser væk fra de store turiststrømme. Ud fra det må denne rejse til Fransk Polynesien siges at være drevet til perfektion. I har jeres egen katamaran i 7 dage og tager på cruise i Fransk Polynesien i selskab med en kaptajn og koralrevenes fisk. Senere venter resortet The Brando 5+*, der på alle måder er forbeholdt de få. 

I katamaran gennem Paradis

Jeres cruise i Fransk Polynesien er med en 36-38 fods luksuskatamaran fra lagune til lagune og fra den ene vidunderlige ø til den næste. I snorkler på koralrev blandt myriader af fisk, går i land på hvide strande, vugges i søvn under millioner af stjerner og står op med solen. 

Lagunerne ved Raiatea, Taha’a, Huahine og Bora Bora venter på at byde jer velkommen. Undervejs kan I kaste snøren i vandet og se, om I kan bidrage til køkkenets friske råvarer.

Stjernernes The Brando 5+*

Efter en uges cruise venter det absolut mest eksklusive, en rejse til Fransk Polynesien kan byde på, når det gælder resorts i særklasse. The Brando. Et paradis, der oprindeligt blev skabt af Marlon Brando for at bevare skønheden i Tetiaora-atollen, som han købte. Det er stadig eneste resort i hele atollen, og skønheden er stadig ubeskrivelig. 

The Brando er et resort med ekstraordinær fokus på service, gastronomi og stemning. Og med resortets klientel er privatlivets fred en selvfølge. 

Det bliver ikke bedre i Fransk Polynesien

Det siger sig selv, at der kan sammensættes billigere rejser til Fransk Polynesien end denne. Men vi vil vove at påstå, at intet overgår den, hvis I søger det ultimative.

Program

Dag 1-2
I rejser til Tahiti

Raiatea - ø i Fransk PolynesienI rejser til Tahiti via Los Angeles. Dag 2 lokal tid bliver I budt hjerteligt velkommen i lufthavnen i Papeete på Tahiti og fulgt over i indenrigsterminalen. En lille ekstra flyvetur over det smukke ørige bringer jer til Raiatea, der er den næststørste ø i Selskabsøerne i Fransk Polynesien. 

Igen bliver I budt velkommen, og denne gang går turen videre et lille stykke til havnen, hvor jeres vidunderlige katamaran ligger klar og venter på jer.

Oplev Bora Bora og Fransk Polynesien fra en katamaranMed katamaran til verdens smukkeste laguner

I går om bord. Hilser på kaptajnen. Får anvist jeres kahyt. Men skynder jer nok op på dækket igen! I ser forventningsfulde ud over lagunen og er så klar til jeres cruise i Fransk Polynesien. I skal cruise mellem verdens smukkeste laguner og slutter i luksus uden for kategori på The Brando 5+*. 

Sejl rundt i Fransk Polynesien i en katamaran og nyd fantastisk snorklingDet første møde med Fransk Polynesiens laguner

I står til søs og sejler kun 1½ times tid i løbet af denne dag, der slutter ved den lille paradisø Mohea Mutu ud for vaniljeøen Taha’a. Der er tid til at snorkle, bade, sole og sejle i kajak, som I nu har lyst til – og som man nu gør på ferie i Fransk Polynesien.

Dag 3-7
I katamaran gennem Paradis

I katamaran gennem paradis i Fransk PolynesienDe næste dage udlever i drømmen om et cruise i Fransk Polynesien, hvor I sejler mellem lagunerne fra paradisø til paradisø. I er kun jer og jeres skipper på katamaranen, og I nyder verdensklasse snorkling på koralrev med myriader af fisk. Der bliver også tid til at gå i land til hvide strande og landsbyer. 

Jeres cruise i Fransk Polynesien bringer jer til lagunen ved frodige Huahine, små paradisøer i og på kanten af lagunerne og til guddommelige Bora Bora. Kast snøren i vandet undervejs og se, om I kan bidrage til køkkenets friske råvarer.

Dag 8
Til stjernernes The Brando 5+*

Poolen på The Brando, Tetiaroa i Fransk PolynesienDet er tid at gå i land. Det gør I på Bora Bora, der normalt ville regnes for den ultimative endestation for en rejse til Fransk Polynesien. Men ikke for jer. I skal skridtet videre til det, der normalt ville betegnes noget nær uopnåeligt. Til The Brando 5+* - luksus uden for kategori. 

I bliver kørt fra havnen på Bora Bora det lille stykke til lufthavnen, hvorfra I flyver til Papeete på Tahiti. En repræsentant for The Brando står klar, og inden længe befinder I jer i et privatfly på vej mod atollen Tetiaroa. 

One bedroom villa på The Brando i Fransk PolynesienThe Brando 5+*, Tetiaora

De næste 5 dage skal I bo på et af verdens mest enestående og eksklusive resort, The Brando. Følelsen af at være omgivet af ultimativ skønhed starter allerede i luften, når den lille privatflyver nærmer sig Tetiaora-atollen. Den lyser jer i møde som en magisk cirkel med grøn frodighed, hvide strande og turkis lagune. 

Det kan godt være, at I om et øjeblik har begge ben på jorden, men tro os, det føles som om I svæver! Følelsen holder sig, når I får jeres poolvilla, når I sidder i restauranten, cykler i junglen og snorkler på koralrevene. Og når I ser, hvem der sidder ved nabobordet eller hører, hvem der var her lige før jer.

Dag 9-12
The Brando

The Brando på Tetiaroa i Fransk PolynesienThe Brando blev skabt af Marlon Brando for at bevare den ultimative skønhed i Tetiaora-atollen. Nogle få bungalows til ham, familien og vennerne blev starten på dette resort, som stadig kun holder til i det ene hjørne af atollen. 

Marlon Brando selv er i et andet paradis nu, men skønheden i Tetiaora består. Det er forbeholdt de få. Og aldeles ubeskriveligt. Værdsæt hvert sekund. I spaen og i lagunen. På svømmeture og snorkelture. I kano og på paddle board. På udkig efter det rige fugleliv. I villaen og poolen og restauranterne. 

Luk øjnene og nyd det. Men kun et øjeblik. I ser måske aldrig noget magen til.

Dag 13-15
Hjem fra rejse til Fransk Polynesien

Snorkling ved The Brando, Fransk PolynesienDet gør ondt at sige farvel, men i stedet for at begræde, at det er tid at tage af sted, så glæd jer over, at I kom. I flyver med privatflyet tilbage til Papeete på Tahiti, og herfra går det hjemad via Los Angeles. 

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at bide hjemturen over i to med et hotel og lidt ekstra oplevelser i Los Angeles på vejen. I lander i Danmark dag 15 lokal tid.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Den ultimative rejse til Fransk Polynesien
RejseperiodeDobbelt
03.08.21 - 31.12.21145.000-162.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Papeete, Tahiti t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Velkomst i Papeete lufthavn og assistance videre til indenrigsterminalen
 • Indenrigsfly Papeete-Raiatea
 • 7 dages oplevelse: I katamaran gennem Paradis
 • Indenrigsfly Bora Bora-The Brando via Papeete
 • 5 nætter på The Brando 5+*, The Brando. One Bedroom Villa
 • Gastronomisk all inclusive 
 • 1 spabehandling pr. person pr. dag 
 • 1 udflugt pr. person pr. dag 
 • Indenrigsfly The Brando-Papeete

Ikke inkluderet

 • Afbestillings-og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • ESTA - forhåndsgodkendelse for indrejse til USA
 • Lokal hotelskat på € 1,68 pr person pr. nat (samlet ca. € 100 for to personer)
 • Øvrige tillæg kan ske i forbindelse med særønsker vedr. gastronomi og  drikkevarer på The Brando

Bemærk

 • Der er mulighed for at lave stop i Los Angeles