XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Aerial

Den ultimative rejse til Fransk Polynesien

Den ultimative rejse til Fransk Polynesien

15 dage fra 167.500 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Privat cruise og poolvilla på atollen Tetiaora

Dette er rejsen over alle rejser til Fransk Polynesien. Først 7 dages privat cruise fra paradisø til paradisø på en vidunderlig katamaran. Og så en poolvilla på et af verdens mest eksklusive resorts, The Brando 5+*, der ligger alene i Tetiaora-atollen. Dette er et eventyr, der på alle måder er forbeholdt de få. 

Glæd jer til

 • 7 dages privat cruise i Fransk Polynesien
 • Cruise fra Raiatea til Taha’a, Huahine og Bora Bora
 • Eminent snorkling i verdens smukkeste laguner
 • Poolvilla på et af verdens mest eksklusive resorts, The Brando 5+*
 • Uendelig skønhed på Marlon Brandos atol Tetiaora

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Tahiti 0 nat på Tahiti 0 Højdepunkter Smuk flyvetur fra Los Angeles med billedskøn udsigt over Selskabsøerne. Smuk flyvetur fra Los Angeles med billedskøn udsigt over Selskabsøerne.
Katamaran gennem Paradis 6 nætter på Katamaran gennem Paradis 6 Højdepunkter Glæd jer til at besøge små paradisøer med krystalklare laguner og sublim snorkling. Glæd jer til at besøge små paradisøer med krystalklare laguner og sublim snorkling.
The Brando 5 nætter på The Brando 5 Højdepunkter Barfodsluksus på eksklusivt voksen resort med en daglig spabehandling og fokus på privatlivets fred. Barfodsluksus på eksklusivt voksen resort med en daglig spabehandling og fokus på privatlivets fred.
XL French Polynesia Man People Culture Sea

I katamaran gennem paradis

Jeres cruise i Fransk Polynesien er med en 36-38 fods luksuskatamaran fra lagune til lagune og fra den ene vidunderlige ø til den næste. I snorkler på koralrev blandt myriader af fisk, går i land på hvide strande, vugges i søvn under millioner af stjerner og står op med solen. 

Lagunerne ved Raiatea, Taha’a, Huahine og Bora Bora venter på at byde jer velkommen. Undervejs kan I kaste snøren i vandet og se, om I kan bidrage til køkkenets friske råvarer.

Det siger næsten sig selv, at der kan sammensættes billigere rejser til Fransk Polynesien end denne. Men vi vil vove at påstå, at intet overgår denne, hvis I søger det ultimative.

XL French Polynesia Huahine Poe Lagoon Tour Snorkeling Coral
Xl French Polynesia Bora Bora Catamaran Tahiti Yacht Charter Dining Outside
XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Beach Yoga
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

XL French Polynesia Tahiti View Aerial

I rejser til Tahiti via Los Angeles. Dag 2 lokal tid bliver I budt hjerteligt velkommen i lufthavnen i Papeete på Tahiti og fulgt over i indenrigsterminalen. En lille ekstra flyvetur over det smukke ørige bringer jer til Raiatea, der er den næststørste ø i Selskabsøerne i Fransk Polynesien. 

Igen bliver I budt velkommen, og denne gang går turen videre et lille stykke til havnen, hvor jeres vidunderlige katamaran ligger klar og venter på jer.

Xl French Polynesia Bora Bora Catamaran Tahiti Yacht Charter Aerial View
XL French Polynesia Moorea Dolphins Animals
Xl French Polynesia Bora Bora Catamaran Tahiti Yacht Charter Paddle Couple

Med katamaran til verdens smukkeste laguner

I går om bord. Hilser på kaptajnen. Får anvist jeres kahyt. Men skynder jer nok op på dækket igen! I ser forventningsfulde ud over lagunen og er så klar til jeres cruise i Fransk Polynesien. I skal cruise mellem verdens smukkeste laguner og slutter i luksus uden for kategori på The Brando 5+*. 

Det første møde med Fransk Polynesiens laguner

I står til søs og sejler kun 1½ times tid i løbet af denne dag, der slutter ved den lille paradisø Mohea Mutu ud for vaniljeøen Taha’a. Der er tid til at snorkle, bade, sole og sejle i kajak, som I nu har lyst til – og som man nu gør på ferie i Fransk Polynesien.

Xl French Polynesia Bora Bora Catamaran Tahiti Yacht Charter Boat

De næste dage udlever i drømmen om et cruise i Fransk Polynesien, hvor I sejler mellem lagunerne fra paradisø til paradisø. I er kun jer og jeres skipper på katamaranen, og I nyder verdensklasse snorkling på koralrev med myriader af fisk. Der bliver også tid til at gå i land til hvide strande og landsbyer. 

Jeres cruise i Fransk Polynesien bringer jer til lagunen ved frodige Huahine, små paradisøer i og på kanten af lagunerne og til guddommelige Bora Bora. Kast snøren i vandet undervejs og se, om I kan bidrage til køkkenets friske råvarer.

XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Swimmingpool Beach

Det er tid at gå i land. Det gør I på Bora Bora, der normalt ville regnes for den ultimative endestation for en rejse til Fransk Polynesien. Men ikke for jer. I skal skridtet videre til det, der normalt ville betegnes noget nær uopnåeligt. Til The Brando 5+* - luksus uden for kategori. 

I bliver kørt fra havnen på Bora Bora det lille stykke til lufthavnen, hvorfra I flyver til Papeete på Tahiti. En repræsentant for The Brando står klar, og inden længe befinder I jer i et privatfly på vej mod atollen Tetiaroa. 

XL French Polynesia Tetiaroa The Brando One Bedroom Villa
XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Three Bedroom Villa Pooldeck
XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Biking Jungle Couple

The Brando 5+*, Tetiaora 

De næste 5 dage skal I bo på et af verdens mest enestående og eksklusive resort, The Brando. Følelsen af at være omgivet af ultimativ skønhed starter allerede i luften, når den lille privatflyver nærmer sig Tetiaora-atollen. Den lyser jer i møde som en magisk cirkel med grøn frodighed, hvide strande og turkis lagune. 

Det kan godt være, at I om et øjeblik har begge ben på jorden, men tro os, det føles som om I svæver! Følelsen holder sig, når I får jeres poolvilla, når I sidder i restauranten, cykler i junglen og snorkler på koralrevene. Og når I ser, hvem der sidder ved nabobordet eller hører, hvem der var her lige før jer.

XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Island

The Brando blev skabt af Marlon Brando for at bevare den ultimative skønhed i Tetiaora-atollen. Nogle få bungalows til ham, familien og vennerne blev starten på dette resort, som stadig kun holder til i det ene hjørne af atollen. 

Marlon Brando selv er i et andet paradis nu, men skønheden i Tetiaora består. Det er forbeholdt de få. Og aldeles ubeskriveligt. Værdsæt hvert sekund. I spaen og i lagunen. På svømmeture og snorkelture. I kano og på paddle board. På udkig efter det rige fugleliv. I villaen og poolen og restauranterne. 

Luk øjnene og nyd det. Men kun et øjeblik. I ser måske aldrig noget magen til.

XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Plane Arrival

Det gør ondt at sige farvel, men i stedet for at begræde, at det er tid at tage af sted, så glæd jer over, at I kom. I flyver med privatflyet tilbage til Papeete på Tahiti, og herfra går det hjemad via Los Angeles. 

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at bide hjemturen over i to med et hotel og lidt ekstra oplevelser i Los Angeles på vejen. I lander i Danmark dag 15 lokal tid.

I katamaran gennem paradis

Det skal I opleve på jeres rejse

Udlev drømmen om at sejle mellem Fransk Polynesiens laguner fra paradisø til paradisø. I er kun jer og jeres skipper på en vidunderlig katamaran, og I nyder verdensklasse snorkling i verdens smukkeste laguner.

Ultimativ luksus på Marlon Brandos atol

Her skal I bo på jeres rejse

Efter en uges cruise venter det absolut mest eksklusive, en rejse til Fransk Polynesien kan byde på, når det gælder resorts i særklasse. The Brando. Et paradis, der oprindeligt blev skabt af Marlon Brando for at bevare skønheden i Tetiaora-atollen, som han købte. Det er stadig eneste resort i hele atollen, og skønheden er stadig ubeskrivelig. 

The Brando er et resort med ekstraordinær fokus på service, gastronomi og stemning. Og med resortets klientel er privatlivets fred en selvfølge. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i DKK), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledigflykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedr. priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 personer, Enkelt: v/1 person i værelse, suite, kahyt eller villa.

Inkluderet

 • Fly København-Papeete, Tahiti t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Velkomst i Papeete lufthavn og assistance videre til indenrigsterminalen
 • Indenrigsfly Papeete-Raiatea
 • 7 dages oplevelse: I katamaran gennem Paradis
 • Indenrigsfly Bora Bora-The Brando via Papeete
 • 5 nætter på The Brando 5+*, The Brando. One Bedroom Villa
 • Gastronomisk all inclusive 
 • 1 spabehandling pr. person pr. dag 
 • 1 udflugt pr. person pr. dag 
 • Indenrigsfly The Brando-Papeete
Pris per person ved 2 voksne
Den ultimative rejse til Fransk Polynesien
RejseperiodeDobbelt
13.06.24 ‑ 25.10.25167.000‑176.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings-og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • ESTA - forhåndsgodkendelse for indrejse til USA
 • Lokal hotelskat på € 1,68 pr person pr. nat (samlet ca. € 100 for to personer)
 • Øvrige tillæg kan ske i forbindelse med særønsker vedr. gastronomi og  drikkevarer på The Brando

Bemærk

 • Der er mulighed for at lave stop i Los Angeles
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Fransk Polynesien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Fransk Polynesien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.