XL French Polynesia Moorea Dolphin Animal
Oplevelse i Fransk Polynesien

Hvaler og dansende delfiner ved Moorea

Enestående sejltur til havets kæmper og ballerinaer

På rejser til Fransk Polynesien kan I hele året tage på spændende delfinsafari ved Moorea. Mellem august og november når eventyret nye højder. De store pukkelhvaler kommer nemlig også på besøg.

Der er noget magisk ved at se hvaler. At svømme med dem er endnu vildere. Måske kommer I til begge dele på denne udflugt. 

Mød havets ballerinaer

Hele året lever flokke af spinner delfiner ud for Moorea. De er nok verdens mest underholdende delfinart, for de springer ikke bare op af vandet, de gør det også med fabelagtige piruetter vandret og lodret. Det er et fantastisk syn, og man føler, de optræder for en, når det går løs. 

Havets kæmper, pukkelhvalerne

Tager I med på denne udflugt mellem august og november, kan I også opleve at se pukkelhvaler, som kommer hertil for at spise og parre sig. Pukkelhvalerne mangler måske lige lidt længde i at nå op på siden af deres fætre blåhvalerne, men en længde på 15 m og vægt på 30 tons må siges at være godkendt, hvis I søger de helt store naturoplevelser til vands. 

Det er en hvalart, der er særdeles aktive i vandoverfladen. De er dykket ned 3-7 minutter ad gangen og kommer så op for at få luft. 

I parringssæsonen er de kendt for at springe højt op af vandet og lande med gigantiske plask. Det menes at være en form for kommunikation, hvor de også bruger deres enorme finner til at slå i vandoverfladen, mens de ligger på ryggen. Det er jo ikke meget ulig polynesiernes store trommer inde på land.

Snorkling med pukkelhvaler

Som noget ganske unikt vil jeres naturguide også vurdere mulighederne for at hoppe i vandet og snorkle med pukkelhvalerne. Det afhænger af vejret og omstændighederne i øvrigt. Ingen er selvfølgelig interesserede i at se en pukkelhval lande på dækket eller få et slag med den kæmpe hale, så alt sker sikkert og med respekt for de store dyr. 

Tal med jeres rejserådgiver om hvalsafarier på rejser til Fransk Polynesien

XL French Polynesia Moorea Whale Safari Snorkeling Animal
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Fransk Polynesien

Alt på denne rejse til Fransk Polynesien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Fransk Polynesien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.