• Unik mulighed for at svømme med havets kæmper hvis omstændighederne tillader det, hvalsafari ved Moorea i Fransk Polynesien
 • Oplev delfiner i deres naturlige omgivelser på hvalsafari ved Moorea, Fransk Polynesien
 • Fantastiske pukkelhvaler på hvalsafari ved Moorea, Fransk Polynesien

Hvaler og dansende delfiner ved Moorea

Enestående sejltur til havets kæmper og ballerinaer

Fantastiske pukkelhvaler på hvalsafari ved Moorea, Fransk Polynesien
Læs mere

På rejser til Fransk Polynesien kan I hele året tage på spændende delfinsafari ved Moorea. Mellem august og november når eventyret nye højder. De store pukkelhvaler kommer nemlig også på besøg. 

Oplev delfiner i deres naturlige omgivelser på hvalsafari ved Moorea, Fransk Polynesien

Der er noget magisk ved at se hvaler. At svømme med dem er endnu vildere. Måske kommer I til begge dele på denne udflugt. 

Mød havets ballerinaer

Hele året lever flokke af spinner delfiner ud for Moorea. De er nok verdens mest underholdende delfinart, for de springer ikke bare op af vandet, de gør det også med fabelagtige piruetter vandret og lodret. Det er et fantastisk syn, og man føler, de optræder for en, når det går løs. 

Fantastisk naturoplevelse på hvalsafari ved Moorea i Fransk PolynesienHavets kæmper, pukkelhvalerne 

Tager I med på denne udflugt mellem august og november, kan I også opleve at se pukkelhvaler, som kommer hertil for at spise og parre sig. Pukkelhvalerne mangler måske lige lidt længde i at nå op på siden af deres fætre blåhvalerne, men en længde på 15 m og vægt på 30 tons må siges at være godkendt, hvis I søger de helt store naturoplevelser til vands. 

Det er en hvalart, der er særdeles aktive i vandoverfladen. De er dykket ned 3-7 minutter ad gangen og kommer så op for at få luft. 

I parringssæsonen er de kendt for at springe højt op af vandet og lande med gigantiske plask. Det menes at være en form for kommunikation, hvor de også bruger deres enorme finner til at slå i vandoverfladen, mens de ligger på ryggen. Det er jo ikke meget ulig polynesiernes store trommer inde på land. 

Unik mulighed for at svømme med havets kæmper hvis omstændighederne tillader det, hvalsafari ved Moorea i Fransk PolynesienSnorkling med pukkelhvaler

Som noget ganske unikt vil jeres naturguide også vurdere mulighederne for at hoppe i vandet og snorkle med pukkelhvalerne. Det afhænger af vejret og omstændighederne i øvrigt. Ingen er selvfølgelig interesserede i at se en pukkelhval lande på dækket eller få et slag med den kæmpe hale, så alt sker sikkert og med respekt for de store dyr. 

Tal med jeres rejserådgiver og hvalsafarier på rejser til Fransk Polynesien. 

 
Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.