Xl French Polynesia Bora Bora Catamaran Tahiti Yacht Charter Boat
Oplevelse i Fransk Polynesien

I katamaran gennem Paradis

Kun jer og skipper på 7 dages sejltur

Udlev drømmen om at sejle mellem Fransk Polynesiens laguner fra paradisø til paradisø i 7 dage. I er kun jer og jeres skipper på en vidunderlig katamaran, og I nyder verdensklasse snorkling i verdens smukkeste laguner.

Nyd livet i lagunen

Den hvide katamaran skærer blidt gennem lagunens turkise vand. I nyder solen med udsigt til de frodige paradisøer, hvor vulkanerne rejser sig af havet. 

I snorkler på koralrev med myriader af fisk. Går lidt i land i smukke bugter for at mærke det fine sand under tæerne og måske besøge en vaniljefarm eller levn fra gamle polynesiske templer. Og I kaster linen ud på vej gennem lagunen for måske at bidrage til aftenmåltidet. 

Om natten vugger lagunens små bølger jer i søvn, når I ligger for anker i en bugt, og millioner af stjerner bredes ud over jer som et magisk tæppe. Sådan er livet i lagunen på denne 7 dages udflugt til fjerne kyster i Fransk Polynesien inkl. Bora Bora

36/38 fods katamaran - kun til jer

Jeres hjem i Fransk Polynesiens laguner er en ualmindelig lækker katamaran på 36 eller 38 fods længde. Der er plads til 8 gæster i 4 kahytter -  men I er kun jer og jeres kaptajn. Hvis I gerne vil have en dykkerinstruktør med, er der altså plads til det, og det kan nemt arrangeres.  

Det kan I se frem til

Program

Dag 1: Det første møde med laguerne

I ankommer til Raiatea, den næststørste ø i Selskabsøerne i Fransk Polynesien. I lufthavnen bliver I budt hjerteligt velkommen, og så er det ellers af sted til havnen, hvor jeres kaptajn byder velkommen om bord.   

Resten af dagen går med at vænne sig til livet i lagunerne i Fransk Polynesien. En opgave, de færreste har svært ved at vænne sig til. 

I de polynesiske kanoers kølvand

Der er mange teorier om, hvordan polynesierne oprindeligt spredte sig ud til de mange paradisøer i Stillehavet inkl. Hawaii. En af dem er, at de sejlede ud netop fra Raiatea. 

I skal dog ikke så langt omkring. Dagen slutter nemlig ved den lille paradisø Mohea Mutu ud for vaniljeøen Taha’a, der er naboø til Raiatea. Oprindeligt var Raiatea og Taha’a landfaste, men de er nu to selvstændige øer. I sejler 1½ time i alt, og der er tid til at snorkle, bade, sole og sejle i kajak, som I nu har lyst til.

Dag 2: Huahine - den autentiske ø

Kært barn har mange navne. Det gælder også øen Huahine, som I skal opleve nu. The Secret Island, The Authentic Island, The Secluded Island, The Garden Island … alt sammen navne, der på hver sin måde fortæller om den unikke stemning på ufatteligt smukke og frodige Huahine. 

Huahine er samtidig kendt for sine mange arkæologiske levn med rester af polynesiske templer, og der bliver tid til at gå i land bl.a. i hovedbyen Fare, der dog trods betegnelsen hovedby blot er en landsby.

Fiskeri, snorkling, sol og strand

I løbet af dagen sejler I 3-4 timers tid. Kast en fiskesnøre ud og se, om ikke der skulle være lidt friske råvarer at hente til aftensmaden. 

I den smukke Avea-bugt kan I nyde det fine sand og klare vand, og når aftenen banker på, kan kaptajnen evt. sejle jer ind til en romantisk middag på land, fx på Relais Mahana, der serverer polynesisk mad med alt godt fra havet inkl. friske hummere i sæsonen. 

I ligger for anker om natten og bliver vugget i søvn under den mest utrolige stjernehimmel.     

Dag 3: Lagunen ved Huahine

I kan se frem til endnu en fantastisk dag i lagunen ved Huahine med besøg i land i den gamle landsby Parea, som I sejler ind til i skibets gummibåd sammen med kaptajnen. 

I 4WD på Huahine?

Hvis I ønsker det, kan vi arrangere en tur i 4WD rundt på den smukke ø mod tillæg. Den varer ca. 4 timer og går til plantager, hellige steder og meget mere. 

Om aftenen kan I blive sejlet i land til Restaurant Te Marara, der serverer polynesisk mad. Middagen er i givet fald for egen regning. Glæd jer også til endnu en nat for anker i den vidunderlige lagune. 

Dag 4: Vaniljeøen Taha'a

Turen går nu tilbage mod Taha’a, der ud over hvide strande og skønne laguner også er kendt for sin vanilje. På dagens 3-4 timers sejltur er der igen mulighed for at kaste en snøre ud, for at se, om I kan få bid. 

Besøg på vaniljefarm?

I sejler til bugten ved Faaha, og I kan tage med på besøg i en vaniljefarm. Når man hører om, hvor meget arbejde der er med dyrkning af vanilje, begynder man at forstå prisen. Og køber I noget med hjem, kan I blive helt afhængige af den skønne duft, der breder sig, hver gang I lige må snuse en gang til. 

Senere lægger I til ved den lille motu (øerne, der omringer lagunen) Tau Tau, hvor I kan slappe af, svømme og snorkle på enestående koralrev. Hvis vejret vil, kan I glæde jer til en forrygende solnedgang over Bora Bora fra båden, der ligger for anker i lagunen. 

Dag 5-6: Lagunen ved Bora Bora

Den store finale på jeres sejltur i Fransk Polynesien er Bora Bora, af mange betragtet som den absolut smukkeste ø og lagune af dem alle. Endnu en gang sejler I 3-4 timer med mulighed for fiskeri på vejen, og fremme i lagunen venter store og meget forskellige oplevelser. 

I lægger til ved flere paradisøer i og på kanten af lagunen. Dagens aktiviteter består af snorkling, kajak og solbadning. Et liv, I efterhånden mestrer til perfektion. 

Den virkelige verden i Vaiatape

I kommer også i land i byen Vaitape, hvor I kan gå i butikker, finde en bank og komme på internettet, hvis der lige er et par oplevelser eller 100, som skal deles med dem derhjemme. 

Lagoonarium og massage?

Mod et tillæg til entre kan I blive sejlet til en lille ø med en privat beach club, Lagoonarium, og noget af Bora Boras bedste snorkling med myriader af fisk og skildpadder. En anden ekstra oplevelse, I kan overveje, er polynesisk massage på Deep Ocean Spa på InterContinental Resort & Thalasso Spa. 

Om aftenen sejler kaptajnen jer i land til en romantisk restaurant.

Dag 7: Bora Boras lagune og farvel

Nyd den sidste dag på den herlige katamaran i Bora Boras lagune. Havets brise. Den turkise lagune. Udsigten til de frodige vulkaner. Ja, alt det, I ganske givet har drømt om så længe. Og nyd måske især glæden dybt ind i sjælen over, at i virkelig gjorde drømmen til virkelighed. 

I sejler til Vaiatape, hvor I går i land midt på dagen. Hvis I skal blive på Bora Bora, er der også mulighed for at blive sejlet direkte til jeres næste hotel. Nye eventyr kan begynde.

Inkluderet på turen:

Alle måltider om bord er inkluderet bortset fra to aftensmåltider, hvor vi anbefaler, at I lader kaptajnen sejle jer i land til lokale restauranter i særklasse. I aftaler med kaptajnen derude, hvilke dage, det skal være.

Kaptajnen har en liste af muligheder, men nogle bør bestilles hjemmefra som den berømte Bloody Mary’s med seafood specialiteter og ikke mindst La Villa Mahana i Povai Bay på Bora Bora, der kun har ganske få borde. Den kunne udgøre en super romantisk finale på sejlturen i Fransk Polynesien – hvis noget kan overgå stemningen om bord, selvfølgelig.

Drikkevarer betales om bord. Hør om mulighed for at inkludere drikkevarer også.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL French Polynesia Tetiaroa The Brando Aerial
Bora Bora, Fransk Polynesien, Stillehavet

Glæd jer til

7 dages privat cruise i Fransk Polynesien

Cruise fra Raiatea til Taha’a, Huahine og Bora Bora

Eminent snorkling i verdens smukkeste laguner

Poolvilla på et af verdens mest eksklusive resorts, The Brando 5+*

Uendelig skønhed på Marlon Brandos atol Tetiaora

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Fransk Polynesien

Alt på denne rejse til Fransk Polynesien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Fransk Polynesien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.