XL French Polynesia Moorea Pineapple Plantation Nature Landscape
Oplevelse i Fransk Polynesien

Vandretur i Mooreas højland og hellige dale

Rå vulkaner, jomfruelige regnskove og hellige ruiner

Opunohu-dalen regnes for en af de absolut smukkeste områder i Fransk Polynesien - og det siger ikke så lidt. Men området er ikke bare gudesmukt. Det gemmer også på de vigtigste og mest talrige levn fra Polynesiens oprindelige kultur.

En vandretur tæt på guderne

Moorea fremhæves ofte som en af de smukkeste øer i verden, ofte i konkurrence med sin slægtning Bora Bora i Fransk Polynesien. Øen har også en særlig rig historie - den var tæt befolket mellem 1200- og 1800-tallet, hvor europæerne for alvor begyndte at ankomme i større antal - med sygdomme, der kraftigt reducerede den lokale befolkning.

Af samme grund er Opunohu-dalen også det område i Fransk Polynesien med flest ruiner af polynesiske helligsteder, de såkaldte maraer. Marae betyder ”ryddet området, fri for ukrudt og træ,” og de store stenplatforme var omdrejningspunktet for de traditionelle polynesiske samfund. 

Det var her man bl.a. kommunikerede med guderne, udførte menneskeofringer og afgjorde vigtige sociale og religiøse spørgsmål. Og så var det også her, at adelige krigere deltog i bueskydningskonkurrencer.

Vulkaner, kastanjeskove og ananas

På denne vandretur vil I opleve nogle af dalens vigtigste maraer og I vil med al sandsynlighed have dem for jer selv – måske i selskab med nogle høns og myg - da de fleste andre rejsende er at finde på en af øens mange kridhvide strande.   

I vil vandre på bjergrygge og i bakkedale, forbi duftende frugtplantager og gennem fortryllende kastanjeskove, der er som taget ud af Tolkiens Middle Earth.  

Ved Three Coconuts Pass bliver I igen belønnet med betagende udsigter til de nærmest fløjlsbløde kæmper Mt. Mouaroa og Mt. Tohiea, som rejser sig mod de turkise bugter i baggrunden. 

XL French Polynesia Moorea 4Wd Truck Wall Culture
XL French Polynesia Moorea 4Wd Truck Mountain View
XL French Polynesia Moorea 4Wd Truck Aerial View Ocean

Betagende udsigter fra Three Pines og Belvedere

Og ved Three Pines, kan I glæde jer til at skue ud over hele Opunohu-dalen, mens den berømte udkigspost Belvedere, som er beliggende på Mooreas højeste bjerg, byder på øens nok mest ikoniske vue: Mt. Rotuis frodige og forrevne tinder, der rejser sig majestætisk op mellem Cook-bugten og Opunohu-bugten med Stillehavet i baggrunden. Det er ganske enkelt mageløst.

Praktisk information:

I bliver hentet på jeres hotel om morgenen og kører til startpunktet for jeres vandretur, som varer cirka 5-6 timer. Vandreturen kræver, at man er i almindelig god form.  Frokost er ikke inkluderet og vi anbefaler, at I medbringer snacks, vand og gerne en madpakke, som I kan nyde undervejs. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Fransk Polynesien

Alt på denne rejse til Fransk Polynesien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Fransk Polynesien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.