• Fra udsigtspunktet Belvedere på Moorea er der vidunderlig udsigt til Mt Rotuis
 • Ananasplantager fylder dalene med dufte i Mooreas højland, Fransk Polynesien
 • Marae, stenplatform og polynesisk helligdom på Moorea, Fransk Polynesien

Vandretur i Mooreas højland og hellige dale

Rå vulkaner, jomfruelige regnskove og hellige ruiner i den historiske Opunohu-dal

Fantastiske udsigter til Mooreas vulkaner på tur til Mooreas højland, Fransk Polynesien
Læs mere

Opunohu-dalen regnes for en af de absolut smukkeste områder i Fransk Polynesien - og det siger ikke så lidt. Men området er ikke bare gudesmukt. Det gemmer også på de vigtigste og mest talrige levn fra Polynesiens oprindelige kultur. 

Marae, stenplatform og polynesisk helligdom på Moorea, Fransk PolynesienEn vandretur tæt på guderne

Moorea fremhæves ofte som en af de smukkeste øer i verden, ofte i konkurrence med sin slægtning Bora Bora i Fransk Polynesien. Øen har også en særlig rig historie - den var tæt befolket mellem 1200- og 1800-tallet, hvor europæerne for alvor begyndte at ankomme i større antal - med sygdomme, der kraftigt reducerede den lokale befolkning.

Af samme grund er Opunohu-dalen også det område i Fransk Polynesien med flest ruiner af polynesiske helligsteder, de såkaldte maraer. Marae betyder ”ryddet området, fri for ukrudt og træ,” og de store stenplatforme var omdrejningspunktet for de traditionelle polynesiske samfund. 

Det var her man bl.a. kommunikerede med guderne, udførte menneskeofringer og afgjorde vigtige sociale og religiøse spørgsmål. Og så var det også her, at adelige krigere deltog i bueskydningskonkurrencer.

Mooreas frodige dale og ananas plantager, Fransk PolynesienVulkaner, kastanjeskove og ananas

På denne vandretur vil I opleve nogle af dalens vigtigste maraer og I vil med al sandsynlighed have dem for jer selv – måske i selskab med nogle høns og myg - da de fleste andre rejsende er at finde på en af øens mange kridhvide strande.   

I vil vandre på bjergrygge og i bakkedale, forbi duftende frugtplantager og gennem fortryllende kastanjeskove, der er som taget ud af Tolkiens Middle Earth.  

Ved Three Coconuts Pass bliver I igen belønnet med betagende udsigter til de nærmest fløjlsbløde kæmper Mt. Mouaroa og Mt. Tohiea, som rejser sig mod de turkise bugter i baggrunden. 

Fra udsigtspunktet Belvedere på Moorea er der vidunderlig udsigt til Mt RotuisBetagende udsigter fra Three Pines og Belvedere

Og ved Three Pines, kan I glæde jer til at skue ud over hele Opunohu-dalen, mens den berømte udkigspost Belvedere, som er beliggende på Mooreas højeste bjerg, byder på øens nok mest ikoniske vue: Mt. Rotuis frodige og forrevne tinder, der rejser sig majestætisk op mellem Cook-bugten og Opunohu-bugten med Stillehavet i baggrunden. Det er ganske enkelt mageløst.  

Praktisk Information: 

I bliver hentet på jeres hotel om morgenen og kører til startpunktet for jeres vandretur, som varer cirka 5-6 timer. Vandreturen kræver, at man er i almindelig god form.  Frokost er ikke inkluderet og vi anbefaler, at I medbringer snacks, vand og gerne en madpakke, som I kan nyde undervejs. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.