XL Greece Euphoria Retreat Area
PELEPONNES, GRÆKENLAND

Euphoria Retreat

Holistisk helbredelse og harmoni i Grækenland

Tag på en livsforandrende rejse til Euphoria Retreat, hvor det antikke møder det moderne midt i Peloponnes’ bjergrige landskaber. Resortets helbredende filosofi og behandlinger er baseret på hhv. græsk og kinesisk praksis, der begge deler dybe, historiske rødder og en fælles forståelse af den menneskelige natur.

Euphoria Retreat står på to søjler af hhv. gammel visdom og moderne videnskab. Fokus er på et afbalanceret liv kombineret med sundhed og spiritualitet, og du får dermed optimale muligheder for at ændre eller genoprette forbindelsen til dig selv. I kombination med de luksuriøse og elegante omgivelser får du altså de bedste forudsætninger for et inspirerende og givende ophold.

En oase i hjertet af Peloponnes

I skyggen af de majestætiske Taygetos-bjerge ligger Euphoria Retreat, et eksklusivt spa-hotel, der lokker med fredfyldt atmosfære og naturlig skønhed. Her, i Grækenlands mytiske landskab, finder du ro og fornyet energi i det historiske rammer, omgivet af fredfyldte fyrreskove og med udsigt til Mystras’ gamle bymure.

 

Hvor sjæl og videnskab mødes

Euphoria Retreat er mere end blot et hotel; det er et tilflugtssted for sjælen, der integrerer sanserne og de fem elementer; græsk idyl indbygget i et bjerg med en stor, sfærisk pool som fysisk og åndeligt centrum. Glæd dig til et udsøgt ophold i den mytiske region Peloponnes, hvor holistisk helbredelse og harmoni faciliterer din fysiske og åndelige transformation.

XL Greece Euphoria Retreat Euphoria Retreat Full Image
XL Greece Euphoria Retreat Euphoria Personal Training
XL Greece Euphoria Retreat Euphoria Waterwell From Top
DET KAN DU SE FREM TIL

Omfavnelse af krop og sind

Personlig healing og vækst

Euphoria Retreat byder på den ultimative wellbeing-oplevelse i state of the art-faciliteter. Nyd alt lige fra et spa-kompleks med en byzantinsk hammam og en saltgrotte til en watsu-pol og specialdesignede områder til yoga og fitness. Vælg mellem en lang række forskellige behandlinger, lige fra Gua Sha til livsforandrende Watsu og Euphoria Byzantine Hammam Ritual. Og glæd dig til skræddersyede programmer og healende behandlinger, der fremmer personlig vækst og velvære. Her kan du for alvor koble af og blive indviet i meditations- og yogapraksisser, der nærer både krop og sjæl på din rejse mod dybere selvforståelse og indre fred.

Destress og mental wellbeing

Destress og mentalt velvære er nogle af hovedfokusområderne på det græske paradis Euphoria Retreat. Her inviteres du til at koble af fra hverdagen og fordybe dig i healende praksisser, der nærer sindet og genskaber din indre balance. Gennem en holistisk og integreret tilgang, der omfatter meditation, mindfulness og samtaler med dygtige behandlere, opstår et miljø, der fremmer mental klarhed og emotionel lethed.

Eksperterne på Euphoria Retreat har et indgående kendskab til mental sundhed og tilrettelægger målrettede programmer, der adresserer alt fra mild uro til dyb stress og angst. Og du lærer håndgribelige metoder til at fortsætte den afstressende praksis derhjemme. Uanset om du slapper af i det betagende spa-område, deltager i gruppeaktiviteter eller nyder den nærende kost, så foregår hvert skridt på Euphoria Retreat ud fra hensigten om at fremelske en varig følelse af velvære og ro.

Detox og vægttab på Euphoria Retreat

Et detox- og vægttab-ophold på Euphoria Retreat byder på en unik fusion af antikke lægetraditioner og nutidig viden, skræddersyet til at fremme detox og vægttab. Balancen mellem krop og sind er i centrum, så du kan opnå en dybere forståelse af de underliggende årsager til eventuel ubalance og vægtproblemer. Resortets holistiske tilgang inkluderer personlig rådgivning om ernæring, funktionelle træningsprogrammer og terapeutiske spa-behandlinger. Det innovative 3GL PLUS-koncept danner fundamentet for ernæringsprogrammet, hvor måltiderne er nøje tilpasset for at optimere kroppens naturlige metaboliske processer og fremme et varigt vægttab. Du forlader Euphoria Retreat udrenset og med fornyet energi og de værktøjer, du skal bruge for at opretholde en sundere livsstil i din dagligdag.

Relax and renew

Euphoria Retreat er det ultimative sted for dig, der ønsker at slappe af og forny din energi. Midt i den fredfyldte græske natur og med et dybt engagement i dit velbefindende går afslapning og fornyelse hånd i hånd. Specialdesignede programmer tilbyder en palet af behandlinger, der omfatter alt fra afspændende massage og hydroterapi til nærende ansigtsbehandlinger og kropspakker, alle skabt med det formål at lindre spændinger, fremme ro og genoprette energien i krop og sind. Den rolige og helende atmosfære på Euphoria Retreat er den perfekte ramme for at finde tilbage til dig selv og genopdage følelsen af lethed og glæde.

XL Greece Euphoria Retreat Euphoria Facilities
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Greece Euphoria Retreat Outdoor Pool (1)
Grækenland, Europa

Glæd jer til

Et eventyrligt og prisvindende retreat i naturskønne Pelopennes

Elegante værelser med veranda og udsigt til natur

5 eller 7 dages destress-program med skønne behandlinger

Fortryllende spa-faciliteter midt i privat skovområde

Helpension med Middelhavskøkken skræddersyet til jer

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres Retreat og Wellbeing rejse

Tal med vores rejserådgivere om din Retreat og Wellbeing rejse. De kender hotellerne og behandlingerne og glæder sig til at dele deres passion med jer. De ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.