XL Maldives Footstep Foot Beach
Stresshåndtering og forebyggelse

Destress og mental wellbeing

DESTRESS OG MENTAL WELLBEING MED NYHAVN RETREAT OG WELLBEING

Selvomsorg og stressforebyggelse

Lytter du til dig selv og de signaler, din krop giver dig? Trænger du til at trække stikket et par dage og give dig selv lov til bare ’at være’? Så er du ikke den eneste! Tag dig selv, din krop og dit sind alvorligt, og stress af med Nyhavn Wellbeing. For forebyggelse er altid lettere end helbredelse. Og meditation og mindfulness kan være en del af svaret.

Glæd dig til

  • Fordybelse og nærvær
  • Et pusterum fra en travl hverdag
  • Luksuriøs selvpleje
  • Meditations- og mindfulnessteknikker, der virker

I en travl hverdag med både deadlines, vigtige møder, skole-hjem-samtaler og familiefødselsdage er det vigtigt af og til at stoppe op og tage en pause. Et pusterum fra de mange tanker, der konstant suser rundt. En pause på et retreat med Nyhavn Retreat og Wellbeing giver ro, ny energi, klarere tanker og kan være med til at forebygge både stress og angst med meditations- og mindfulnessteknikker, der virker. Også når du kommer hjem igen.

Indre lykke og stresshåndtering

Stress er et begreb, der dækker over meget. Og i folkemunde bruges det til alt lige fra almindelig hverdagstravlhed til den alvorlige belastning, stress også kan være. Kortvarig stress i en afgrænset periode, hvor du skal yde noget ekstra, f.eks. en deadline på jobbet, er ikke farligt og kan endda hjælpe dig med at præstere bedre. Men langvarig stress, hvor belastningen fortsætter eller endda øges, er utrolig usundt og påvirker ikke kun kroppen, men i høj grad også hjernen.

Hos Nyhavn Retreat og Wellbeing kan du koble dig helt af hverdagen og får det tiltrængte pusterum, du har brug for på et af vores Destress og mental wellbeing-retreats – enten som forebyggelse eller som stresshåndtering. Her vil du få flere værktøjer inden for mindfulness og meditation, som vi anser som værende medvirkende til indre lykke og bedre håndtering af stresssymptomer. Eremito i Umbrien, et gammelt munkekloster beliggende i vidunderlige omgivelser, tilbyder f.eks. en åndelig og sjælfuld oplevelse, du aldrig glemmer.

RO, BALANCE OG NÆRVÆR

Meditation og mindfulness

Hvad er mindfulness?

At være til stede i nuet og acceptere det, som det er. Det er den helt korte definition på mindfulness – både som 3500 år gammel buddhistisk teori og som 40-50 år gammel vestlig videnskabelig tese. Ved at bekende sig til mindfulness tager man bevidst ansvaret for kvaliteten af sit eget liv. Siden introduktionen af begrebet i moderne tid er der udført et utal af eksperimenter, der entydigt viser, at mindfulness kan hjælpe med at reducere mange mentale og fysiske udfordringer og samtidig øge modstandsdygtighed, fokus og glæde. Den videnskabelige forståelse af hjernen og vores adfærdsmønstre indgår nu som en del af vestens undervisning af mindfulness.

Find ro og balance med meditation

På en række af vores Destress og mental wellbeing-retreats fokuserer vi med stor succes på stress og stressreduktion. Blandt andet via meditation og mindfulness, der bidrager til ro, indre harmoni og balance. Enten gennem stilhed og fordybelse, med luksuriøs selvpleje eller med en mere spirituel vinkel.

Du er altid velkommen til at kontakte din rejserådgiver, der kan hjælpe dig med at finde det perfekte retreat til dig og matche behov og forventninger.

XL Greece Euphoria Retreat Outdoor Relaxation Area Evening
Destress og Mental Wellbeing

Rejs ud for at finde hjem

XL Greece Euphoria Retreat Outdoor Pool (1)
Grækenland, Europa

Glæd jer til

Et eventyrligt og prisvindende retreat i naturskønne Pelopennes

Elegante værelser med veranda og udsigt til natur

5 eller 7 dages destress-program med skønne behandlinger

Fortryllende spa-faciliteter midt i privat skovområde

Helpension med Middelhavskøkken skræddersyet til jer

XL Bali REVIVO Wellness Resort Spa Pool
Bali, Asien

Destress på eventyrlige Revivo Bali

8 dage fra

37.000 kr.

Glæd jer til

Et fortryllende og intimt resort på Uluwatu-halvøen

8 dages destress and relax-retreat med helpension

Et væld af behandlinger med fokus på afslapning og mental velvære

En vidunderlig Garden Suite på 126 m2 med privat have

Tæt på strand, templer og skønne oplevelser

HÅNDPLUKKET TIL DIG

Udvalgte Destress og mental wellbeing resorts

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres Retreat og Wellbeing rejse

Tal med vores rejserådgivere om din Retreat og Wellbeing rejse. De kender hotellerne og behandlingerne og glæder sig til at dele deres passion med jer. De ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.