Xl Detox Food
Fokus på et lettere liv

Detox & Vægttab

DETOX & VÆGTTAB MED NYHAVN REJSER

Større vitalitet, power og fornyet energi

En detox-rejse er en investering i din sundhed og velvære, både fysisk og mentalt. Detox og faste er anerkendte, styrkende og transformerende redskaber, der kan skabe positive forandringer i krop, sind og sjæl. Tag på en luksuriøs detox-ferie i Thailand, Qatar, Bali, Mexico, Spanien, Grækenland eller Italien, og krydr dine personlige behandlinger med tropisk varme og vidunderlige omgivelser.

Glæd dig til

  • Et boost af velvære, power og overskud
  • At kickstarte krop og sind mod en sundere livsstil
  • Forøget vitalitet og energi både fysisk og mentalt
  • Et godt fundament for vægttab

Fælles for alle Nyhavn Rejsers detox-retreats er, at oplevelser – og vejledninger dertil – er inkluderet: yoga, meditation, åndedrætstræning, skønne behandlinger og løbende rådgivning fra vores dygtige behandlere og undervisere. Blandt meget andet.

Nulstil systemet i vidunderlige omgivelser

Detox er en udrensningsmetode, hvor du via supper, juicer eller vandfaste hjælper kroppen til at udskille giftstoffer og affaldsstoffer. Når du faster, nulstilles dit system, og du vil opleve, at både krop og sind påvirkes positivt – både under og efter din detox-rejse.

Detox via faste er for dig, der gerne vil genstarte systemet og som ønsker at leve sundere og i bedre balance. På lotusriget Kamalaya på Koh Samui kan du lade sundhed og sind folde sig ud, mens Euphoria Retreat i Grækenland giver dig muligheden for at transformere dig selv. Og på Zulal Wellness Resort i Qatar, kan du tage en pause fra hverdagen og skrue ned for livets konstante ønske om din opmærksomhed.

Detox-retreats

Bliv den bedste version af dig selv

Individuelt program med luksuspræg

Detox-retreats med faste er meget forskellige. Nogle har en suppekur inkluderet i programmet, mens andre har en nærende juicekur eller vandfaste som hjørnesten.

Alt efter, hvor du er på retreat, sammensættes programmet af flere forskellige elementer. Der indgår dog altid et skønt hotel, vand-, juice- eller suppefaste suppleret med kosttilskud, dygtige behandlere og undervisere, kulde- eller varmebehandlinger samt ro, selvforkælelse og velvære. Alt sammen elementer, der har gavnlig effekt på krop, sind og sjæl. Dertil kommer naturligvis redskaber og guides til brug i dagligdagen, når retreatet er slut.

Et unikt indblik i krop og sjæl

Vores detox- & vægttabsrejser en velfortjent pause fra hverdagen og en unik indsigt i, hvordan krop og sind kobles sammen. Det er med til at sikre dig et mere holistisk liv funderet på sundhed, velvære og ro – indeni såvel som udenpå.

Det er helt op til dig og dine ønsker, udfordringer og behov, hvad netop dit ideelle detox-retreat er. Spørg din rejserådgiver til råds. Din næste detox-rejse begynder her – bemærk, at alle vores detox-rejser er velegnede som solorejser.

XL Spain SHA Wellness Clinic Food6

Udvalgte detox og vægttab-retreats

Xl Thailand Hotel Kamalaya Koh Samui Amrita Cafe By The Pool
Koh Samui, Koh Pha Ngan og Koh Tao, Thailand, Asien

Glæd dig til

Afslapning og forkælelse på eventyrlige Kamalaya Koh Samui 5*

Suverænt detox-program på enten 8 eller 15 dage

Afgiftning og vægttab med bl.a. yoga, massageterapier og colonhydroterapi

Erfarne Reiki-mestre, holistiske terapeuter og kyndig rådgivning

Vidunderligt køkken og ernæringsprogram med daglige kosttilskud

HÅNDPLUKKET TIL DIG

Udvalgte detox & vægttabs resorts

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres Retreat og Wellbeing rejse

Tal med vores rejserådgivere om din Retreat og Wellbeing rejse. De kender hotellerne og behandlingerne og glæder sig til at dele deres passion med jer. De ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.