XL Greenland Camp Saqqaq (6)
Diskobugten, Grønland

Camp Saqqaq

Unik glamping på ’solsiden’

Spis på verdens fjerneste gourmetrestaurant i rå, grønlandske omgivelser – med ypperlig komfort og en skønhed så stor, at ord ikke kan beskrive den. På Saqqaq 5* oplever I glamping, som I aldrig har oplevet det før, blandt gletsjere og isbjerge. Vi anbefaler et ophold på 4-5 dage i campen, hvis navn betyder ’solsiden’. 

Luksuriøse tipier og uendelig skønhed 

Saqqaq ligger halvvejs oppe ad Grønlands vestkyst, nord for Ilulissats isfjord med kælvende isbjerge. Her i Diskobugten er I ét med naturen, vidderne, ensomheden, skønheden – gletsjerne og den lille bygd Saqqaq, der netop ligger på den solrige side af bugten, er nærmeste naboer. For at komme til Saqqaq skal I med båd fra Ilulissat. I fragtes blandt gletsjere og isbjerge til campen og kan glæde jer til en unik oplevelse. 

Som teltene står der, med Diskobugten som bagtapet, ser de måske ikke ud af så meget. Men skinnet bedrager. Indvendigt er der nemlig skruet op for både luksus og komfort med øje for hver enkelt lille detalje. Stilen er moderne skandinavisk med lækre tekstiler, der selvfølgelig er egnet til de arktiske temperaturer, rensdyrskind, elektricitet og moderne badeværelser – med varmt vand og eget (kompost)toilet. 

Saqqaq er opstået ud fra passionen for regionen og dens mennesker, og aktiviteterne spænder fra at udforske baglandet med lokale jægere, drikke kaffe med en lokal familie i den lille bygd og komme helt tæt på kælvende isbjerge. Kort sagt: Uforglemmelige oplevelser i den grønlandske vildmark. 

XL Greenland Camp Saqqaq (7)
XL Greenland Camp Saqqaq (8)
Xl Greenland Ilimanaq Ilimanaq Lodge Bed View
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Verdens fjerneste gourmetrestaurant

Vilde bær, svampe og te af urter samlet i nærområdet. Frisk fisk og skaldyr fanget i fjorden og vildt fra lokale jægere. På restauranten i Saqqaq, som ejeren kalder ’verdens fjerneste gourmetrestaurant’, kan I nyde lækre gourmetmåltider, der er inspireret af lokale ingredienser og tilberedt af nogle af de bedste kokke i regionen.

Privat vært, uforglemmelige udflugter og eventyr på isen

Allerede på båden fra Ilulissat kan I begynde at holde udkig efter pukkelhvaler – og fiske. Der er masser af torsk i fjordene. Når I ankommer til Saqqaq, kan I vandre en kort tur i området for at få en fornemmelse af, hvor I er landet og indsnuse de nye omgivelser.  

I kan vælge op til to aktiviteter om dagen; lige fra vandreture i bjergene til havkajaksejlads over fjorden. Eller hvad med en svømmetur – med våddragt, selvfølgelig – fisketure eller ”kaffemik” med de lokale i bygden Saqqaq? 

Under jeres ophold i Saqqaq har I en værtinde, som hjælper jer med at skræddersy den perfekte dag for lige netop jer. Samtlige udflugter er med en lokal guide, for hvem er bedre til at vise jer Grønland, end dem der selv bor her? 

Smagfuldt indrettede tipier

Der er kun plads til 10-12 mennesker i glampinglejren, hvilket bidrager til den eksklusive stemning. De få telte er alle smagfuldt indrettet med rensdyrskind, sengetøj af høj kvalitet og skandinavisk inspireret interiør. Der er et åbent ildsted, hvor I kan nyde varmen fra bålet, og et spisetelt, hvor I spiser alle måltider. Et ophold i Saqqaq er med alle måltider inkluderet og de fleste oplevelser også. 

Essensen af Grønland

Slap af omkring det åbne ildsted, eller læn jer tilbage i et dampende varmt vildmarksbad. Luk øjnene, og lad tankerne vandre, eller hold dem åbne og nyd synet af det fantastiske farvespil, naturen opfører for jer i Diskobugten. I er trætte i både krop og sjæl efter fantastiske udflugter og aktiviteter og har fyldt rygsækken med storslåede rejseminder. 

Aftensmaden består af lokale ingredienser – måske er det faktisk den fisk, du selv trak op af fjorden i morges, der står på menuen? – og i morgen venter nye eventyr. Men først skal I sove lidt. I jeres egen luksustipi med en seng så blød som de skyer, der driver forbi. 

Det her – det er essensen af Grønland. Ren, uforfalsket og aldeles magisk. 

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Greenland Ilulissat Disko Bay Whale Jakobshavn Glacier
Grønland, Europa

Diskobugten deluxe

7 dage fra

86.500 kr.

Glæd jer til:

Glamping i ren, uforfalsket naturskønhed

Isbjerge og krystalklart vand

Chance for at se sæler og hvaler

Arktisk gastronomi i topklasse

Helikoptertur til indlandsisen

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Grønland

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Grønland. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Grønland ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.