Xl Greenland Ilulissat Disko Bay Whale Jakobshavn Glacier
Grønland

Diskobugten deluxe

Diskobugten deluxe

7 dage fra 86.500 kr.

Rejser du i sommeren 2024 (juni-september) er middag på restauranten KOKS inkluderet i prisen

Diskobugten deluxe

Oplev det absolut bedste af Diskobugten – fra Ilulissats bedste hotel og nordlyshytter med panoramavinduer stik nord til eksklusive Camp Saqqaq, hvor I bor i luksustipier i underskøn natur. Mærk, hvordan sjælen falder til ro her i den rå, uforfalskede skønhed – blandt isbjerge og marinliv og med arktisk gastronomi på højt plan.

Tag med til en verden af majestætiske isbjerge, endeløse vidder og uovertruffen naturskønhed på denne rejse til Diskobugten i Grønland. Her kommer magien ved den arktiske natur til live på allermest imponerende vis. Jeres rejse begynder i maleriske Ilulissat, der ligger på kanten af den UNESCO-bevarede isfjord. De ærefrygtindgydende isbjerge driver dovent forbi og udgør en imponerende kulisse – og en konstant påmindelse om naturens voldsomme kræfter.

Glæd jer til:

 • Glamping i ren, uforfalsket naturskønhed
 • Isbjerge og krystalklart vand
 • Chance for at se sæler og hvaler
 • Arktisk gastronomi i topklasse
 • Helikoptertur til indlandsisen

Storslået natur og gastronomi

Udforsk Diskobugten med båd

På jeres sommerrejse til Grønland kommer I til at udforske Diskobugtens vidunderlige landskab med båd, der kan bringe jer tæt på isbjergene. Herude på isfjorden er der helt tyst og stille – indtil I tuner ind på isbjergenes egne lyde, der består af buldren og knirken. Og den øresønderrivende støj, der opstår, når de enorme kæmper kælver. Det er en enestående mulighed for at forstå både skalaen og skønheden af Grønlands endeløse, arktiske vidder.

Grønlandsk gastronomi i historiske rammer

Jeres rejse til Grønland danner rammen om dejlige måltider ved åben ild, friskfanget fisk og vildt samt grønlandsk gastronomi i historiske rammer. Bl.a. på gourmetrestauranten KOKS. Restauranten åbner i 2024 og får indtil 2025 til huse i restaurant Hans Egedes lokaler. Her smelter ny nordisk madfilosofi sammen med lokale råvarer og internationale teknikker til en enestående kulinariske oplevelse serveret med en fantastisk udsigt over Diskobugten.

Xl Greenland Ilulissat Village Summer
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver fra København til Kangerlussuaq og videre til Ilulissat. Efter ankomst transfer til Hotel Arctic Ilulissat, hvor I skal bo to nætter i en fantastisk nordlyshytte med store panoramavinduer mod nord – og mod den UNESCO-bevarede Ilulissat Isfjord.

I dag bruger I formiddagen på at opleve nærområdet til fods. Gåturen er med guide, som fortæller om Ilulissats historie og gør jer klogere på inuitternes historie og naturen, der omgiver jer. Historien i Diskobugten går mere end 4000 år tilbage i tiden, og den forladte boplads, Sermermiut, som I også besøger, sender jer direkte i fodsporene på Grønlands tidligste beboere.

Til eftermiddag er det tid til at besøge indlandsisen. Stig ombord på helikopteren, der flyver jer dertil, og glæd jer til et ground stop – inkl. champagne – på indlandsisen. En oplevelse, I sent glemmer.

Xl Greenland Ilulissat Helicopter Cockpit

I dag slutter jeres ophold på Hotel Arctic Ilulissat, og efter udtjekning, sejler I til Ilimanaq Lodge i bygden. Her skal I sove i træhytte med direkte udsigt over ishavet, marinlivet og de mindre og større isbjerge i horisonten. Dagen slutter med et fantastisk gourmetmåltid på Michelinrestauranten KOKS der igen i 2024 holder til i historiske og fredede lokaler i Ilimanaq.

Glæd jer til en kulinarisk oplevelse af rang, når I sætter jer til bords på den yderste frontlinje af det ny nordiske køkken. Menuen er kreativ og yderst smagsfyldt og tager primært afsæt i lokale råvarer. Fisk og vildt er hovedsageligt bragt til døren af lokale jægere og fiskere. Hvordan lyder dampet fisk fra Diskobugten og moskusokse med svampe? I kan roligt begynde at glæde jer.

XL Greenland Restaurant KOKS Food 1

I tjekker ud fra Ilimanaq Lodge og vender retur til Ilulissat. Herfra rejser I videre med speedbåd til Camp Saqqaq, hvor I stifter bekendtskab med glamping, som I med garanti ikke har prøvet det før. I tre nætter bliver I forkælet med alle måltider, drikkevarer og spændende udflugter og aktiviteter. 

Jeres tipi er indrettet efter alle kunstens regler med luksuriøse materialer, som naturligvis er egnet til det arktiske klima. Udsigten er åndeløst smuk, og I mærker med det samme, hvordan pulsen kommer helt ned.

Xl Greenland Ilimanaq Ilimanaq Lodge Tent Close Up
Xl Greenland Ilimanaq Ilimanaq Lodge Glamping Tent Interior
Xl Greenland Ilimanaq Ilimanaq Lodge Interior Chairs

De næste to dage skal I opleve det bedste af Diskobugten. Sammensæt frit jeres udflugter og aktiviteter

XL Greenland Ilulissat Boat Trip Whales Close Up

Det er blevet tid til en afslutning på jeres Grønlandseventyr, og turen går retur til Ilulissat. Her har I et par timer til at opleve det sidste af naturen – måske en kajaktur eller tur i propelfly over indlandsisen eller Diskoøen? Der er masser af muligheder for at finde og tilkøbe aktiviteter, inden rejsen går hjem til Danmark.

Håndplukket med hjertet

Det skal I opleve på jeres rejse

På Camp Saqqaq kan I vælge en til to unikke udflugter om dagen – det hele er inkluderet i opholdet – eller sammensætte jeres egne dage sammen med jeres vært og private guide.

Glamping og lodges

Her skal I bo på jeres rejse

DIN SKRÆDDERSYEDE REJSE

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly Economy Class fra København via Kangerlussuaq til Ilullisat tur/retur
 • Alle transfers
 • 2 nætter på Hotel Arctic, Aurora Cabin med morgenmad (+middag første aften)
 • Privat gåtur med guide i inuitternes fodspor
 • 1½ times helikoptertur til indlandsisen
 • 1 nat Ilimanaq Lodge, Deluxe Bungalow med morgenmad, inkl. bådtransfer
 • 1 x Tasting menu Restaurant KOKS (ekskl. drikkevarer) 
 • 3 nætter Camp Saqqaq i Deluxe telt med alle måltider, inkl. bådtransfer
 • 1 nat Hotel Arctic, Superior Room med morgenmad 
Pris per person ved 2 voksne
Diskobugten deluxe
RejseperiodeDobbelt
01.06.24 ‑ 30.09.2486.000‑88.000
01.06.25 ‑ 29.09.2590.000‑92.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Rejser du i sommeren 2024 (juni-september) er middag på restauranten KOKS inkluderet i prisen

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda og Europæiske
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grønland

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Grønland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.