Xl Hawaii Hotel Hale Pau Hana Resort Maui Lawn Beach Sea People
Maui, Hawaii

Hale Pau Hana Beach Resort

Slap af og nyd den skønne natur på Maui

Nyd udsigten over Stillehavet fra en privat lejlighed på Hale Pau Hana på Maui, Hawaii. Sandstranden nedenfor hører til Mauis bedste, og I kan møde skildpadder i det klare vand. Et perfekt sted at koble af og nyde livet.

Ferielejligheder på Maui

På Hawaiian betyder Hale Pau Hana "mit hjem, når jeg ikke arbejder". Det er ikke bare et smart slogan, for disse ferielejligheder på Maui er privatejede og de fleste gæsters andet hjem. Hale Pau Hana er da også blandt vores Hawaii-eksperters favoritter på Maui. På Hale Pau Hana handler det hverken om luksus eller mange faciliteter, men om stemning, beliggenhed og autenticitet.

Foran Hale Pau Hana er Mauis måske bedste sandstrand med mulighed for at møde skildpadder. Og stedet er fantastisk til at se efter hvaler fra december til april. 

Hyggeligt lokalområde på sydkysten af Maui

I bor i lokalområdet Kihei på sydkysten af Maui med restauranter, barer og butikker i gåafstand fra jeres ferielejlighed. Servicekontoret på Hale Pau Hana hjælper gerne med at arrangere f.eks. helikopterture, snorkel- og dykkerture til f.eks. kraterøen Molokini, dybhavsfiskeri og meget andet.

Xl Hawaii Hotel Hale Pau Hana Resort Maui Beach Morning
Xl Hawaii Hotel Hale Pau Hana Resort Maui Kitchen
Xl Hawaii Hotel Hale Pau Hana Resort Maui Living Room Terrasse Seaview

Private lejligheder og smukke solnedgange

I kan vælge mellem 2- og 3-værelses lejligheder, så Hale Pau Hana er velegnet til både par og familier. Alle ferielejligheder er individuelt indrettet, men fra dem alle kan I nyde de mest fantastiske solnedgange over Stillehavet fra jeres store altan eller terrasse. 

At bo i en privat ferielejlighed på Maui er forbundet med en særlig hygge. Jeres ferielejlighed har gratis Wi-Fi, aircondition og køkken. Der er ekstra soveplads i stuen og en lille pool. Her er der også en grill, I er velkomne til at bruge.

I højsæsonen kan der være krav om minimum stay

I visse perioder kan der være krav om minimum stay på 4 eller 7 nætters ophold. Jeres rejserådgiver kan fortælle jer mere om dette.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.