• Oplev fantastisk snorkling og dykning på Hawaii
 • Snorkelcruise fra Hawaii Big Island
 • Snorkelcruise fra Hawaii Big Island

Katamarancruise til Hawaii-øernes bedste snorkling

Glasklart vand, fisk i alskens farve, gourmetkaffe og burgere på grillen, halvdags udflugt på Big island

Snorkelcruise fra Hawaii Big Island
Læs mere

Hawaii er mindst ligeså enestående under havets overflade som over. På denne vidunderlige halvdagstur ved Hawaii Big Island kan I glæde jer til at opleve et af de bedste snorkelsteder ved smukke Kealakekua Bay.

Den enestående og ufarlige hvalhaj kan ses i havet ved Hawaii fra medio december til medio martsDet unikke marineliv

På vejen til Kealakekua Bay cruiser katamaranen langs Kona-kysten med vidunderlig udsigt til det smukke landskab. Ofte vil I allerede her opleve delfiner og flyvefisk følge jer på vej. I hvalsæsonen (medio december - medio marts) kan I desuden være heldige at spotte hvaler, bl.a. den enestående hvalhaj.

Svøm med havskildpadder på HawaiiKealakekua Bay ligger langt fra turiststrømmene og kan kun nås ad vandvejen. Bugten er smukt beskyttet af en 35 meter høj lavaklippe, som sørger for, at her ofte er læ og optimale vandforhold. Vandet er så klart (ofte op til 35 meters sigtbarhed), at det mangfoldige liv under overfalden kan opleves direkte fra bådens dæk.

Men glæd jer nu alligevel til at iføre jer snorkeludstyr og hoppe i. Det bliver ikke svært, for det klare vand har en nærmest magnetisk tiltrækningskraft.

Oplev Hawaii's fantastiske koralrev og farverige fiskFor alle aldre

Man kan betragte den 60 fod lange katamaran som dagens luksusstrand - her er nemlig både plads i sol og skygge, her er bruser med frisk vand, toilet og meget andet. Børn vil og barnlige sjæle vil elske platformen, hvorfra man kan hoppe i vandet, og ikke mindst de 2 vandrutsjebaner, der leder fra båden og direkte ned i havet.

Oplev fantastisk snorkling og dykning på HawaiiEr I nybegyndere eller ikke helt trygge ved snorkling er det selvfølgelig muligt at blive på dækket og bare nyde solen og omgivelserne. Alternativt er det muligt at ligge i en gummiring eller på et lille surfbræt og kigge ned under vandet gennem en slags glaskasse, der sørger for, at man ikke behøver få hovedet under vandet.

Snorkelcruise fra Hawaii Big IslandMorgenmad, gourmetkaffe og burgere på grillen

Når skibet stævner ud fra Keauhou Bay kan I se frem til at krydre udsigten og den friske havluft med et fantastisk morgenmåltid. Glæd jer til den berømte Kona-kaffe, økologisk frugt fra ejernes egen farm, æg og tropisk juice.

Sejlturen til Kealakekua Bay tager ca. 1 time hver vej, og I vil have ca. 2½ time for anker i bugten. Et stykke tid inden I vender næserne hjemad, begynder duften af grillet kød at sprede sig på dækket. Kaptajnen har nemlig tændt op i grillen og gjort klar til BBQ-frokost på dækket. Råvarerne er friske og lokale, og mon ikke omgivelserne sørger for, at dette er blandt de bedste burgere, I nogensinde har spist.

Husk

I skal selv sørge for transport fra hotellet til båden. Der er check-in kl. 08.30 og afgang kl. 9. I er retur ca. 13.30. Husk håndklæde, solcreme og penge til drikkevarer. Mad og snorkeludstyr mv. er inkluderet.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.