XL Hawaii Oahu Waikiki Beach And Diamond Head Mountain Peak At Sunset Cropped

Rejsen til tre fantastiske Hawaiiøer

Rejsen til tre fantastiske Hawaiiøer

14 dage fra 37.000 kr.

Kontakt Maria

Tlf. 33 320 320

Mægtige vulkaner, paradisiske vandfald og farverig snorkling

Oahu. Maui. Big Island. Oplev en komplet rejse til Hawaii med ophold på 3 øer, 2 unikke udflugter inkluderet og charmerende hoteller valgt for deres atmosfære og beliggenhed. Svøm blandt farverige fisk og koraller, bad i vandfald i regnskoven, kør til toppen af aktive vulkaner og oplev ikke mindst øernes udprægede forskellighed.

Glæd jer til

 • Katamarancruise til Hawaiis bedste snorkling
 • Med ekspertguide til paradisiske vandfald i regnskoven.
 • Bilture gennem øernes smukke natur og til toppen af vulkaner
 • Mauis hvide strande og magiske solnedgange
 • Hoteller udvalgt af Nyhavn Rejsers Hawaii-eksperter

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Oahu 2 nætter på Oahu 2 Højdepunkter Pulserende Honolulu med strandliv på Waikiki Beach. Pulserende Honolulu med strandliv på Waikiki Beach.
Big Island 5 nætter på Big Island 5 Højdepunkter Katamarancruise til et af Hawaiis bedste snorkelsteder, Kealakekua Bay. Katamarancruise til et af Hawaiis bedste snorkelsteder, Kealakekua Bay.
Maui 5 nætter på Maui 5 Højdepunkter Mauis vandfald, regnskove og dybe dale med ekspertguide. Mauis vandfald, regnskove og dybe dale med ekspertguide.

Oplevelserne står i kø

Oahu, Maui og Big Island

Kombinationen af et kort stop på Oahu med to længere ophold på vulkanøen Big Island og billedskønne Maui er efter vores mening den ideelle 2 ugers rejse til Hawaii.

Oahu - Honolulu og navnkundige Waikiki Beach

Rejsen begynder på Hawaiis og en af verdens mest berømte strande – Waikiki Beach. Glæd jer til pulserende strandliv midt i Honolulu. Her forenes kosmopolitisk storbyliv med sol, strand, vand og ikke mindst surfing.


I skal bo på det eksklusive Queen Kapiolani Hotel 4*, der ligger få skridt fra den rolige ende af Waikiki Beach.

Hawaii Big Island – et mekka for naturelskere

Den korte flytur fra Oahu til Big Island er ikke blot en naturoplevelse i sig selv, det er også en tidsrejse fra tætbefolket metropol til enestående naturparadis.

Hawaii Big Island er større end alle de 5 øvrige øer tilsammen og rummer intet mindre end 11 af verdens 13 klimazoner. Inden for kort afstand kan I opleve at vandre i tætbevokset og eviggrøn regnskov med vilde vandfald, køre til verdens mest aktive vulkan, Kilauea, og se laven flyde gennem det rå landskab og sejle til øernes bedste snorkling og spotte fisk og koraller i alskens farver.

I skal bo direkte på stranden i hjertet af i Kailua-Kona på Courtyard King Kamehameha Kona Beach Hotel 3+*.

Maui – vilde vandfald, hvide strande og kulturel mangfoldighed

”Maui No Ka Oi - Maui er bedst”, siger de lokale. Og hvis man kigger på mangfoldigheden af oplevelser, er det svært ikke at give dem ret. Ligesom de andre øer byder Maui også på enestående natur med vulkaner, regnskov, vandfald og et unikt marineliv. Men Maui har på en eller anden måde en ekstra dimension. Naturen bliver på perfekt vis suppleret af sublime strande, Hawiis bedste restauranter, historiske landsbyer og en kulturel mangfoldighed, der smitter af på de besøgende.

I skal bo charmerende Maui Coast Hotel på Kihei-kysten i det sydvestlige hjørne af Maui. Kihei udmærker sig ved at være Mauis mest solsikre område, og så er atmosfæren noget mere afslappet end ved de traditionelle turistområder i vest.

Billeje inkluderet

Ud over de to første dage i Honolulu har I billeje inkluderet på hele rejsen. Det er alfa og omega for at kunne opleve øernes vidunderlige natur.

XL Hawaii Big Island Akaka Falls
Det skal I opleve

Dagsprogram

Første stop er Oahu med hovedstaden Honolulu og berømte Waikiki Beach. De gamle hawaiianske konger vidste, hvad der var godt. Derfor holdt de ferie på Waikiki. I dag kan I møde alverdens folkeslag til en drink i palmernes skygge.

De fleste seværdigheder ligger i Honolulu-området. Down Town og Diamond Head kan nås til fods og på cykel.

Det er også her, I kan lære at surfe. Waikiki-bugten er pragtfuld, perfekt for nybegyndere, og I bor kun få skridt fra den rolige ende af Waikiki Beach.

2 overnatninger på Queen Kapiolani Hotel.

XL Hawaii Oahu Ala Wai Harbor Waikiki City Aerial View

Hawaii Big Island er nærmest en verden i miniature med oplevelser i særklasse. I kan vandre omkring en vaskeægte vulkan og i øde landskaber med golde lava- klipper. Senere dyppe tæerne i vandkanten på en af de mange skønne strande.
Eller I kan om formiddagen gå på opdagelse i tropisk regnskov, og om eftermiddagen opleve sne i 4.207 meters højde på toppen af Mauna Kea.

I har bil til rådighed under hele opholdet, så I kan tage oplevelserne i eget tempo. Glæd jer dog ikke mindst til den inkluderede katamarantur til Hawaiis bedste snorkling.

5 overnatninger på Courtyard King Kamehameha Kona Beach Hotel.

Xl Hawaii Whaleshark Fish Ocean

Maui gemmer både på Hawaiis bedste strande og det største udbud af aktiviteter og oplevelser. Så I vil helt sikkert stå i et dilemma om I skal slappe af på stranden eller tage på nye eventyr. De fleste ender selvfølgelig en kombination, men balancen er individuel.
I har en bil til rådighed i hele perioden, så kan I komme øen rundt i jeres eget tempo. Glæd jer især til at køre vejen fra surfernes Ho’okipa strand til Hana, der er et eventyr i sig selv.

Strækningen er under 90 km, men turen frem og tilbage tager det meste af en dag. Vejen snor sig gennem 620 sving i den smukkeste natur over 59 broer. Ofte er vejen som skåret ind i den lodrette bjergvæg. Det er langs denne strækning, vi har inkluderet en unik udflugt til regnskov og vandfald med ekspertguide.

Tag også til den gamle hvalfangerby Lahaina. Den er super hyggelig, men er også en vigtig del af Hawaiis kulturarv og rummer mange spændende historier.

5 overnatninger på Maui Coast Hotel.

Xl Hawaii Waterfall Couple Enjoying Bath Under Waterfall

Xl Hawaii Sunset Beach Palmtrees Beautiful Nature

Hjemrejsen begynder dag 13, og I lander I Danmark dag 14.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Unik snorkling ved Kealakekua Bay

Menuen står på glasklart vand, fisk i alskens farve, smukke koraller, gourmetkaffe og burgere på grillen, når I skal på katamarancruise til Kealakekua Bay. Glæd jer til en vidunderlig oplevelse, der nemt kan blive blandt højdepunkterne på Hawaii Big island.

 

Kuperet regnskov og vilde vandfald på Maui

Vi har inkluderet en eventyrlig udflugt til et af Mauis smukkeste regnskovsområder. Glæd jer til at bade i vilde vandfald, spise frugter direkte fra træerne og lære om Hawaiis og Mauis kultur og historie.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Vi har udvalgt hoteller, der udmærker sig ved atmosfære og god beliggenhed - steder, vi selv har været begejstrede for at bo på. Det er ikke luksus, men turistklassehoteller i den bedre ende. Det er selvfølgelig muligt at opgradere til bedre hoteller. Omvendt kan man også bo billigere, hvis man er villig til at gå lidt på kompromis med stil og beliggenhed.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Honolulu / Maui-København
 • Lufthavnsskatter
 • Blomsterhilsen ved ankomst til Honolulu og transport lufthavn-hotel t/r
 • 2 nætter på Queen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu. Ocean View Balcony Room
 • Indenrigsfly Honolulu-Hawaii Big Island
 • 5 nætter på Courtyard King Kamehameha Kona Beach Hotel 3+*, Hawaii Big Island. Partial Oceanview Room
 • Billeje på Hawaii Big Island fra ankomst til afrejse. Grp. C, Intermediate
 • Oplevelse: Katamarancruise til Hawaiis bedste snorkling
 • Indenrigsfly Hawaii Big Island-Maui
 • 5 nætter på Maui Coast Hotel 3*, Maui. Deluxe Room
 • Billeje på Maui fra ankomst til afrejse. Grp. C, Intermediate
 • Oplevelse: Halvdags regnskovsvandring
 • Billeleje inkluderer fri kilometer, lokale skatter, forsikringer (ingen selvrisiko), 4 gratis førere på kontrakten og første tank benzin
Pris per person ved 2 voksne
Rejsen til tre fantastiske Hawaiiøer
RejseperiodeDobbeltEnkelt
03.05.24 ‑ 24.06.2436.000‑38.00056.000‑58.000
25.06.24 ‑ 11.08.2447.000‑49.00070.000‑72.000
12.08.24 ‑ 15.12.2437.000‑39.00056.000‑58.000
16.12.24 ‑ 31.12.2452.000‑55.00078.000‑83.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestilings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA

Bemærk

 • Mulighed for tilslutningsfly fra Billund eller Ålborg
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Tilpas rejsen jeres behov

Ring til en af vores Hawaii-eksperter og få gode råd til jeres drømmerejse. Forlæng med besøg på en eller flere af de i alt 6 Hawaii-øer, gør et stop i fx San Fransisco eller New York på ud- eller hjemrejsen eller opgradér hotellerne. Tal også med os om flere eventyrlige oplevelser som fx helikopterture og nattesnorkling med djævlerokke

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.