Xl Bali Bawah Reserve Deluxe Beach Suite Aerial View
Anambas, Indonesien

Bawah Reserve

Barfodsluksus og ultimativt øparadis

Bawah Reserve er et unikt retreat i den lille indonesiske øgruppe Anambas, 300 km nordøst for Singapore. I har 6 frodige tropeøer, 3 uberørte laguner og 13 kridhvide strande helt for jer selv. Omkranset af lysblåt og turkist hav. Det er ganske enkelt en magisk verden. 

Eventyrlig ankomst i privatfly

Findes der en mere spektakulær måde at ankomme nogetsteds end ved at lande i en vandflyver, der lægger an til molen på en bounty-ø i Indonesien? Ren James Bond. Rejsen til Bawah sker i resortets eget fly på en 80 min. flyrejse fra Batam International Airport. Det eneste I skal koncentrere jer om er udsigten.

I hentes på jeres hotel i Singapore, sejles med hurtigbåd til lufthavnen på den anden side af Singapore-strædet og flyver herefter til Bawah Reserve, hvor en skøn frokost venter jer ved ankomst.

Xl Bali Bawah Reserve Main Pool
Xl Bali Bawah Reserve Over Water Bungalow Bathroom
Xl Bali Bawah Reserve Couple Beach

Aktiviteter og udflugter på Bawah

Der er nok at lave i og omkring Bawah, hvis man da kan slippe solstolen.

Udforsk øhavet omkring jer og sejl ud i katamaran, kajak eller stand up paddle board (SUP), der alt sammen er inkluderet. Eller hvad med en snorkeltur i lagunen? I kan mod betaling desuden tage dykkercertifikat på resortet og dykke blandt tropiske fisk og koraller. I kan også tage på vandretur i junglen langs fire etablerede ruter centralt på øerne og nyde de smukke omgivelser. 

Skal I længere ned i gear? Glæd jer til udendørsbiograf, hvor I kan se film om aftenen og et hyggeligt bibliotek med brætspil og underholdning. Og nyd en tropisk stjernehimmel helt fri for lysforurening.

Og fik vi nævnt, at I kan lave en picnic på jeres helt egen strand - som i helt egen, hvor I får en walkie-talkie med, som I kan bruge, når I gerne vil hentes i en lille båd igen.

Xl Bali Bawah Reserve Kayak Bay
Xl Bali Bawah Reserve Glass Bottom Kayak
Xl Bali Bawah Reserve Fisherman Boat
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Bo i hytter på stranden eller på pæle i vandet

Bawah Reserve  gemmer på 19 lækre Beach Suites direkte på stranden med udsigt til en lagune, tre Garden Suites omgivet af jungle samt 11 store bungalows på pæle i vandet, der nås via privat gangbro.

Indretningen er afslappet luksus med brug af naturmaterialer som bambus, stråtag og kanvas. Tænk bohemet safari-stil, som bl.a. betyder, at I på Beach Suites kan trække en baldakin til og fra de åbne vægge af gitterpartier i bambus - alt efter hvor tæt I ønsker at være på naturen.

Ønsker I en mere aflukket bungalow, kan I overveje en Overwater Bungalow, hvor I bor på pæle midt ude på vandet. Alle suiter og bungalows er udstyret med aircon, Wi-Fi, minibar, badekar samt veranda og nem adgang til egen strand. Det store spørgsmål er, om I skal bo på stranden eller på pæle i vandet med udsigt til det turkisblå hav?

 

Vælg mellem:

  • Beach Suite på 70m2 med havudsigt
  • Garden Suite på 70m2 med udsigt over den tropiske have
  • Deluxe Beach Suite på 150m2 med havudsigt og tilhørende pavillon
  • Overwater Bungalow på pæle på 105m2 med havudsigt

Gourmet, barbecue og velrystede cocktails

Bawah Reserves gourmetrestaurant hedder passende nok Tree Tops og er omgivet af tropisk regnskov med udsigt over lagunen. Ønsker I en romantisk middag, anbefaler vi at booke The Lookout, hvor I kan nyde solnedgangen, mens lanterner lyser loungen op.

Grouper Bar er resortets tilbagelænede sociale knudepunkt nær stranden og poolen og serverer alt fra kaffe og cocktails til Champagne og 18 år gamle highland maltwhisky. Gå heller ikke glip af Jules Verne Bar, der lokker med en panoramisk udsigt samt strandbaren The Boat House, hvor der afholdes BBQ nights.

Private strande og stor infinitypool på Bawah

Bawah Reserve har 35 stand-alone suiter der er drysset ud over paradisøen med adgang til en håndfuld private sandstrande og laguner. I har kort sagt paradiset og de enestående omgivelser for jer selv. Der er selvfølgelig også en stor og indbydende infinitypool, hvis man vil være tættere på Bawahs trendy poolbar og loungeområde. 

Resort med grønne ambitioner

Bawah Reserve er designet med henblik på at mindske de negative aftryk på miljøet, herunder øens mangroveskove og koralrev. Resortet arbejder løbende på at effektivisere sit vand- og energiforbrug, herunder med regnvandsindsamling og transition til solenergi.

Samtidig har Bawah Reserve marinebiologer tilknyttet, som sørger for at beskytte ynglepladser for havskildpadder og genskove nødlidende dele af mangroveskoven. I kan også hjælpe resortets personale med at indsamle den plastik, som nogle gange skylder ind på strandene i området - hvis I har lyst.  

Alt dette er inkluderet i rejsen:
Rejsen tur/retur fra Singapore via Batam (taxi, hurtigbåd og vandflyver)
Alle måltider (morgenmad, frokost og aftensmad) samt alle ikke-alkoholiske drikke
Paddle board, kajak, katamaran-sejlads, snorkling, sejltur i lagunen
Yoga, pilates, meditation
1 time spabehandilng pr. person pr. dag  (30 min. på ankomst- og afrejsedag)

Bemærk: Alkohol, motoriseret vandsport og dykning er ikke inkluderet. Børn fra 5 år og op er velkomne på Bawah Reserve.

HÅNDPLUKKEDE TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Bali Bawah Reserve Deluxe Beach Suite Aerial View
Indonesien, Asien

Glæd jer til

Singapore fra gadekøkkener til skyskrabere

Historiske kvarterer og fashionable shoppingcentre

At bo på designhotellet The Warehouse 5*

Sejlture og snorkling ved de uberørte Anambas-øer

Suveræn barfodsluksus på Bawah Reserve 5*

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Indonesien. De elsker øen og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.