Xl Bali Bawah Reserve Beach Suite Multiple Aerial View

Singapore og barfodsluksus i Indonesien

Singapore og barfodsluksus i Indonesien

13 dage fra 68.500 kr.

Kontakt Pernille

Tlf. 33 320 320

Oplev Singapore på designhotel og sublime Bawah Reserve 5*

Udforsk Asiens fascinerende verdensby Singapore, inden I rejser ud til de isolerede og uberørte Anambas-øer i Indonesien, hvor der venter jer en sjælden og uforglemmelig oplevelse på det suveræne resort Bawah Reserve.

Glæd jer til

 • Singapore fra gadekøkkener til skyskrabere
 • Historiske kvarterer og fashionable shoppingcentre
 • At bo på designhotellet The Warehouse 5*
 • Sejlture og snorkling ved de uberørte Anambas-øer
 • Suveræn barfodsluksus på Bawah Reserve 5*

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Singapore 3 nætter på Singapore 3 Højdepunkter Start rejsen i metropolen, Singapore, hvor I har 3 dage til at opleve byens mange facetter fra tradition til fremtid, grønne åndehuller til storbyjungle. Start rejsen i metropolen, Singapore, hvor I har 3 dage til at opleve byens mange facetter fra tradition til fremtid, grønne åndehuller til storbyjungle.
Anambas, Indonesien 7 nætter på Anambas, Indonesien 7 Højdepunkter Bawah Reserve er barfodsluksus i sin reneste form. Velkommen til 6 dage i et uberørt hjørne af Indonesien Bawah Reserve er barfodsluksus i sin reneste form. Velkommen til 6 dage i et uberørt hjørne af Indonesien
Xl Singapore Singapore Flyer Ferris Wheel

Fra Singapores puls til suveræn barfodsluksus

Bawah Reserve er ganske enkelt et suverænt tilflugtssted. Et gennemført strandresort i absolut verdensklasse. Ja, i virkeligheden i en klasse helt for sig. For det hele bæres af en beliggenhed, som er så isoleret, uberørt og eksklusiv, at den bedst kan beskrives som tæt på umulig. 

Bawah Reserve ligger på Bawah Island i øgruppen Anambas, som ligger øst for Malayahalvøen og er en del af Indonesien. Det amerikanske rejsemedie CNN Travel udpegede i 2019 Bawah Reserve til at være en af Sydøstasiens 16 mest spektakulære resorts – og det siger ikke så lidt i denne del af verden.

En andel fordel med Bawah Island er, at rejsen dertil går forbi Singapore – så hvad er mere oplagt end at starte jeres eventyr med en storbyferie i en af verdens ypperste metropoler, hvor der venter jer gastronomi, shopping, historiske kvarterer, futuristiske temaparker samt underholdning og kunstmuseer i absolut verdensklasse. Med andre ord får I det allerbedste af begge verdener – storby og strand - på denne rejse.

Xl Bali Bawah Reserve Over Water Bungalow Terrace View
Xl Bali Bawah Reserve Aerial View
Xl Bali Bawah Reserve Glass Bottom Kayak
Det skal I opleve

Dagsprogram

Hos Nyhavn Rejser skræddersyer vi altid rejsen efter jeres ønsker. Måske har I lyst til at opleve noget særligt i Singapore eller have mere tid på Bawah Reserve? Det kan også være, at I gerne vil supplere de to rejsemål med en tredje? Hør mere med jeres rejserådgiver, så vi kan sammensætte den helt rigtige rejse for jer.

I rejser fra Danmark og lander i Singapore på dag 2, hvor I ankommer til en af verdens store metropoler. Singapore er sammen med Hong Kong et fyrtårn for Asien og den moderne globale tidsalder. En pulserende, højteknologisk og blændende storby med en fod i fremtiden og den anden solidt plantet i en rig historie, som trækker tråde til Asiens to største kulturer, Indien og Kina, dybe lokale rødder i Malayahalvøens historiske kulturer og arven fra den britiske kolonitid.

Singapore er kontrasternes by fra rustikke kinesiske huse med små haver i Tanjong Pagar-kvarteret til himmelstræbende skyskrabere i stål og glas.

Xl Singapore Henderson Waves Pedestrian Bridge Mount Faber Park Telok Blangah Hill Park
Xl Singapore Gardens By The Bay Inside
Xl Singapore Local Street Food Vendor Steamed Dim Sum In Bamboo Trays

The Warehouse ligger på kajen ud til Singapore River, hvor de gamle handelsskibe lagde til og herfra spredte Østens mystik og krydderier til resten af verden. Hotellet er indrettet i et gammelt pakhus, hvor det nu fremstår som et stilfuldt og smukt designhotel fyldt med spændende detaljer i det industrielle design. God beliggenhed og fantastisk stemning går hånd i hånd. 

XL Singapore The Warehouse Hotel Lobby And Bar Panorama
XL Singapore The Warehouse Hotel Po Food Classic Popiah Platter
XL Singapore The Warehouse Hotel Waterfront View

De næste par dage, kan I udforske og nyde Singapore på egen hånd – det eneste spørgsmål er, hvad I har lyst til. For Singapore har det meste. Hør evt. med jeres rejserådgiver, hvis der er noget særligt, I er interesseret i. Og ellers er det bare, at give sig hen til storbyens strøm af fantastiske tilbud og skønne overraskelser. 

Glæd jer bl.a. til at udforske det hyggelige kvarter Tanjong Pagar og den stemningsfulde Ann Siang Hill og Club Street på kanten af Chinatown, som i øvrigt også skal opleves! Området huser et væld af byens mest hippe cafeer, restauranter og barer – for ikke at nævne Chinatowns gadekøkkener og autentiske spisehuse. 

I en helt anden boldgade, kan I også finde vej til en ægte engelsk Country Club eller uforske området omkring Marina Bay, hvor I finder et væld af teatre, museer, parker, promenader og spillestedet The Float – og så skal I ikke snyde jer selv for en tur op i Singapores ikoniske og enorme pariserhjul.

På den anden side af Marina Bay kan I bl.a. opleve lys- og vandshowet Spectra og de fortryllende Gardens by the Bay. Og her finder I også det verdenskendte ArtScience Museum. 

Vest for Marina Bay løber den historiske Bras Basah Road op til byens fashionable hovedstrøg Orchard Road – en vej, som også bringer jer forbi Singapores spændende nationalmuseum og det nationale kunstmuseum SA

Xl Singapore Skyline By Night
Xl Singapore Buddha Tooth Relic Temple Chinatown
Xl Singapore Chinatown Evening

I dag er det tid til at tage afsked med Singapore sætte kurs østpå til den uberørte og for mange ukendte øgruppe Anambas. Efter en tidlig morgenmad, bliver I hentet på jeres hotel og kørt til færgeterminalen, hvor I tager en hurtigfærge (cirka 30 min) til Batam Island ved siden af Singapore. 

Her har I en kort køretur (30 min) til resortets lille vandflyver, som flyver jer til Bawah Island (70-80 min). Det er en skøn flyvetur og en magisk følelse at øjne Anambas-øerne i horisonten, omkranset af turkist vand, som lysner op fra det dybblå hav. Når I nærmere jer en lille gruppe af tilsyneladende øde øer, ser I pludselig de første diskrete og smukke bungalows mellem træerne og ved strandkanten. Og på vandet. I er fremme.  

Bawah Reserve har 19 vidunderlige Beach Suites direkte på stranden med udsigt til en lagune, tre Garden Suites i junglens favn og 11 større bungalows på pæle i vandet.

Hele resortet er gennemført og delikat indrettet med sans for de mindste detaljer og balancen mellem resortets rene linjer og naturlige, rustikke elementer går bare op i en højere enhed.  

Der næste 7 nætter står den på ophøjet ro og afslappet luksus i de skønnest tænkelige omgivelser. Og allerede på ankomstdagen har I hele eftermiddagen til at nyde det hele. I kan f.eks. starte med en 30 min spabehandling på Aura Spa og Wellness – den er inkluderet i opholdet og de næste fem dage, er det en hel times spabehandling, som er inkluderet. Hver dag. 

Xl Bali Bawah Reserve Deluxe Suite Overview

Bawah Reserve er ikke bare et suverænt resort. Også beliggenheden er af en hel anden verden. I har faktisk 6 skønne tropeøer, 3 uberørte laguner og 13 kridhvide strande helt for jer selv.

Sejl f.eks. ud i katamaran, kajak eller stand up paddle board (SUP) eller find snorklerne frem og gå på opdagelse i koralrevene. Det hele er inkluderet. I kan også – mod betaling - tage et dykkercertifikat på resortet og dykke blandt tropiske fisk og koraller.

Og fik vi nævnt vandreture i junglen og magiske filmaftener i resortets udendørs biograf. Eller en stille drink under en funklende stjernehimmel midt ude på Det Sydkinesiske Hav. 

Og så er der Bawah Reserves helt store es: En privat picnic på jeres helt egen strand, som i helt egen, hvor I får en walkie-talkie med, som I helt selv bestemmer, hvornår I vil hentes i en lille båd igen.

Xl Bali Bawah Reserve Aura Spa And Wellbeing
Xl Bali Bawah Reserve Fisherman Boat
Xl Bali Bawah Reserve Yoga

I dag slutter jeres eventyr og det er tid til at sætte kurs mod Danmark, hvor I lander på dag 13.

Xl Bali Bawah Reserve Bridge Pier Dusk Dawn
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Vi har valgt to suveræne hoteller, som løfter oplevelsen til det ekstraordinære. I Singapore bor I på det stilfulde hotel The Warehouse, der er indrettet i et gammelt pakhus. Industrielt design møder historiens vingesus og moderne luksus. 

Spa, snorkling, dykning, kajak, sejlture til uberørte laguner og picnics alene på jeres helt egen strand. Gastronomi og wellness i verdensklasse. Og omgivelser så isolerede og sublime, at man mangler ord. Bawah Reserve er barfodsluksus, når det er allerbedst. Underspillet, gennemført og eksklusivt. 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Singapore t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavn til hotel i Singapore
 • 3 nætter på The Warehouse 5*, Singapore. River View room, inkl. morgenmad
 • Transport med bil, færge og vandflyver fra hotel i Singapore til Bawah Reserve
 • 7 nætter på Bawah Reserve 5*, Indonesien. Tented Beach Suite
 • All inclusive på Bawah Reserve (se under Bemærk)
 • Transport med vandflyver, færge og bil fra Bawah Reserve til Singapore lufthavn
Pris per person ved 2 voksne
WEB - Singapore og Bawah
RejseperiodeDobbelt
31.07.24 ‑ 15.12.2468.000‑76.000
16.12.24 ‑ 05.01.2577.000‑84.000
06.01.25 ‑ 10.12.2568.000‑77.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Alkoholiske drikke, dykkercertifikat m.m. på Bawah Reserve
 • Udflugter, måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet eller Bemærk

Bemærk

All inclusive på Bawah Reserve

 • Alle ikke-alkoholiske drikke, inkl. kaffe, te, vand og friskpresset juice
 • Alle måltider
 • 1 x 60 min. daglig spa behandling per voksen (udvalgte behandlinger)
 • Alle ikke-motoriserede vandsportsfaciliteter (kajak, snorkeludstyr, paddle board, katamaran m.m.)
 • Sportsfaciliteter på land
 • Minibar med ikke-alkoholiske drikke
 • Gratis WiFi
 • Daglig vaskeri service
 • Adgang til Wellbeing Centre med bl.a. yoga, pilates
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Alle rejser til Indonesien kan skræddersyes efter jeres drømme. Tal med jeres rejserådgiver om de mange muligheder.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.