XL Indonesia Mahamaya, Gili Meno, Lombok Pool View
Gili Meno, Indonesien

Mahamaya

Intimt, fredeligt og lige ud til stranden

På den mindste af de tre Gili-øer, Gili Meno, ligger strandresortet Mahamaya. Perfekt som opladning til rundrejser i Indonesien og til at fordøje de mange spændende oplevelser på Bali. Nyd den fredelige strand med god snorkling.

En bæredygtig tilgang

Allerede fra åbningen var det vigtigt for den sympatiske ejer David, at Mahamaya var baseret på en bæredygtig tilgang – både for at minimere påvirkningen af miljøet og for at sikre, at resortet også blev en gevinst for lokalsamfundet.

Derfor har man bl.a. investeret i et højteknologisk system til at genanvende vand. Værelserne er designet, så de udnytter naturlig luftcirkulation for at minimere behovet for aircondition, og så har man et udpræget fokus på at indkøbe så mange råvarer som muligt til restauranten lokalt.

De fleste af de hjertevarme medarbejdere kommer fra selve Gili Meno, og man arbejder desuden sammen med lokalsamfundet om forskellige aktiviteter, der skal skåne miljøet.

Idyllisk og fredeligt

Fra stranden er der udsigt til Gili Trawangan. Men den korte afstand til trods er der en verden til forskel fra den livlige naboø. Gili Meno og Mahamaya er fred, ro og idyl. Her tager man til for at koble af, nyde gode snorkelmuligheder og den smukke strand.

Det tager kun en lille time at gå hele vejen rundt om øen, så det er stadig nemt at komme til andre restauranter, dykkercentre og strandområder.

XL Indonesia Mahamaya, Gili Meno, Lombok MAHAMAYA SEA VIEW
XL Indonesia Mahamaya, Gili Meno, Lombok POOL VIEW DEPAN
XL Indonesia Mahamaya, Gili Meno, Lombok MAHAMAYA TURTLE POINT
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Kun 20 værelser

Men kun 20 villaer og suiter er der aldrig overbefolktet på Mahamaya. Tværtimod hersker en udpræget intim og nede-på-jorden-stemning, der dog hverken er kedelig eller forbeholdt romantiske par. Børn er bestemt også velkomne.

Her er 2 strandvillaer, 17 pool view suiter og en enkelt suite med 2 soveværelser, der kan huse familier op til 4 voksne og 2 børn. Alternativt har børnefamilier mulighed for at blive indlogeret i en pool view suite med ekstra senge.

Middage på stranden

Mahamaya har et fantastisk køkken. Glæd jer til asiatiske fusionsretter tilberedt i det åbne køkken, inden den lander på jeres bord på stranden.

Og er der nogen bedre måde at slutte dagen på end at spise god mad med sand mellem tæerne akkompagneret af blide bølgeskvulp og oplyst af fakler.

Velkommen og velbekomme.

Aktiviteter og udflugter

Selvom I nok mest har lyst til at dase i hængekøjen og nyde nærheden til poolen og havet, så kan I også få pulsen i vejret på Mahayamas lille fitnesscenter. Der er også mulighed for at leje cykler, havkajak samt en lokal hestevogn, hvis I ikke ønsker at udforske øen til fods.

Snorkling fra stranden

Mahamayas strand er hvid og vandet noget af det klareste i området. Allerede få skridt ude i vandet støder I på de første koraller og en smule længere ude det egentlige rev, der er fyldt med farverige fisk og ofte også skildpadder.

De mange koraller gør strandens sand lidt grovere end normalt, og når man bader kan det være en god idé med et par badesko, hvis man kommer til at træde på rester af korallerne. Men det er en billig pris for at have udsigt til områdets klareste vand og bedste snorkling.

I kan selvfølgelig også bade i en af de to pools (den ene er forbeholdt voksne).

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Indonesia Lombok Gili Meno Island Coral Reef In Background Gili Meno Boat
Ubud, Bali, Asien

Øhop på Bali, Gili Meno og Lombok

18 dage fra

23.500 kr.

Glæd jer til

Forunderlige Bali på cykel og scooter

Tilbagelænet ø-stemning på Gili Meno

Snorkling og billedskønne strande

Vandfald og uberørt natur på Lombok

Håndplukkede hoteller med bedste beliggenhed

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Indonesien. De elsker øen og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.