Xl Indonesia Lombok Gili Meno Island Coral Reef In Background Gili Meno Boat

Øhop på Bali, Gili Meno og Lombok

Øhop på Bali, Gili Meno og Lombok

18 dage fra 24.500 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Fra Balis billedskønne natur og vulkaner til strande på Gili Meno og Lombok

Indled et anderledes eventyr i kunstnernes Ubud og oplev Balis frodige højland og landsbyer fra cykelsadlen og bagsædet af en scooter. Hop videre til Gili Menos rustikke strande og koralrev og afrund med vandfald og vulkaner på Lombok!

Glæd jer til

 • Forunderlige Bali på cykel og scooter
 • Tilbagelænet ø-stemning på Gili Meno
 • Snorkling og billedskønne strande
 • Vandfald og uberørt natur på Lombok
 • Håndplukkede hoteller med bedste beliggenhed

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Ubud, Bali 3 nætter på Ubud, Bali 3 Højdepunkter Cykelturen fra Kintamani ved vulkanen Gunung Batur og til Ubud er fantastisk. Ad snævre stier og forbi rismarker og plantager med kaffe og tobak, cykler I gennem oplevelser og balinesisk liv Cykelturen fra Kintamani ved vulkanen Gunung Batur og til Ubud er fantastisk. Ad snævre stier og forbi rismarker og plantager med kaffe og tobak, cykler I gennem oplevelser og balinesisk liv
Sidemen, Bali 3 nætter på Sidemen, Bali 3 Højdepunkter Sidemens magiske risterrasser er en oplevelse, og med en lokal guide kommer I helt tæt på de små landsbysamfund som ligger omgivet af de frodige rismarker. I kommer helt på afveje når I hopper bag på en scooter og kører til Sidemendalens afkroge, hvor I besøger templer og kører over hængebroer og igennem junglen Sidemens magiske risterrasser er en oplevelse, og med en lokal guide kommer I helt tæt på de små landsbysamfund som ligger omgivet af de frodige rismarker. I kommer helt på afveje når I hopper bag på en scooter og kører til Sidemendalens afkroge, hvor I besøger templer og kører over hængebroer og igennem junglen
Gili Meno 4 nætter på Gili Meno 4 Højdepunkter Svøm ud fra den rustikke strand og hils på de farverige smukke fisk, og måske I er heldige at hilse på en havskildpadde. Gili Meno er den roligste af de tre Gili-øer og her ventes kun på at blive slappet af Svøm ud fra den rustikke strand og hils på de farverige smukke fisk, og måske I er heldige at hilse på en havskildpadde. Gili Meno er den roligste af de tre Gili-øer og her ventes kun på at blive slappet af
Lombok 5 nætter på Lombok 5 Højdepunkter Vandring i Lomboks kuperede nordside, hvor frodige landskaber og vandfald venter på at blive iagtaget. Det er fantastisk og enestående natur for foden af Gunung Rinajani der venter Vandring i Lomboks kuperede nordside, hvor frodige landskaber og vandfald venter på at blive iagtaget. Det er fantastisk og enestående natur for foden af Gunung Rinajani der venter
XL Bali Sekumpul Waterfall Cluse
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Ubud med templer og rismarker

Oplev Balis smukke højland og natur på en anderledes måde. Rejsen indledes i Ubud – Bali og højlandets kunstneriske centrum. I har flere dage til at nyde solen, poolen og den gode, balinesiske gastronomi på Alaya Ubud 4*, men I skal selvfølgelig også på en cykeltur fra foden af  Mt Batur vulkanen gennem rismarker og landsbyer.

Balis enestående natur og spa

Glæd jer til naturscenerier, der fascinerer og betager. Sidemen-dalen, som I også skal bo i, virker med sit tæppe af risterrasser nærmest umuligt grøn. I besøger landsbyer, hvor turister er et sjældent syn, og sidder bag på en scooter gennem junglen og over små hængebroer. Vi inkluderer i øvrigt en times spaoplevelse for to, så I kan komme ned i gear igen. 

Snorkling og solnedgange på Gili Meno

Fra Bali sejler I til den lille tropeø Gili Meno, hvor vi har udvalgt charmerende Mahamaya Boutique Resort 4*. I kan gå rundt om øen ad stranden og stier på under 2 timer. Nyd at slappe af sammen, udforsk de rustikke strande og deres koralrev. Og glæd jer til at sætte tænderne i mad fra Gili-øernes bedste køkken!

Vulkansk velvære på Lombok

Fra Gili Meno sejler I til den større ø Lombok, der minder om Bali for 25 år siden. Her bor I på smukke Qunci Villas 4*, der ligger helt ned til stranden. Lombok er dog meget mere end strand og vand. Den aktive vulkan Gunung Ranjani vogter med sine 3.700 m majestætisk over den frodige ø, hvor I skal opleve fantastiske vandfald og autentiske landsbyer. 

XL Beach Boat Clear Water Huts Gili Trawangan Bali
Xl Indonesia Lombok Gili Meno Couple Barefoot In White Sand On Beach
Xl Indonesia Lombok Gili Meno Wall Divers Coral Reef
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

XL Women Praying Temple People Bali Indonesia

I flyver på førstedagen mod Bali og ankommer dagen efter i Denpasar Lufthavn, hvor I bydes velkommen af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant, som kører jer til jeres første hotel, Alaya Ubud 4*. Hotellet ligger i centrum af kunstnerbyen Ubud i Balis frodige højland.

Alaya Ubud 4*, Ubud

I bor tæt på det hele og samtidig fredfyldt med udsigt til rismarker og hotellets smukke, tropiske have med pool. Slæng jer i solstolene og lad op ovenpå rejsen i hotellets prisbelønnede spa, der ligger ned til en lille flod.

XL Bali Alaya Ubud Deluxe Room
XL Bali Alaya Ubud Pool Aerial
XL Bali Alaya Ubud Romantic Dinner

Glæd jer til jeres første, rigtige møde med Balis smukke og uspolerede natur. I hentes på hotellet af guiden og kører til den lille landsby Kintamani, der ligger for foden af vulkanen Gunung Batur. Her stiger I på hver jeres mountainbike og cykler en smuk rute tilbage til Ubud.

Turen foregår i jeres tempo ad snævre stier gennem junglen og rismarker, forbi kaffe- og tobaksplantager og gennem små landsbyer med templer og landlig idyl.

XL Worker Rice Field Baskets Indonesia

Xl Bali Ubud Mandapa Ritz Carlton Reserve Jamu Workshop

Dagen i dag er til fri afbenyttelse. Nyd en skøn morgenmad ved poolen og tag et nærmere kig på Ubud, der er kendt som Balis kunstneriske centrum.

Og med god grund. Byens mange gallerier med lokal kunst, flere kunstmuseer og glimrende, lokale spisesteder venter lige udenfor døren. Få minutters gang fra hotellet finder I desuden Abeskoven – et hindutempel i junglen beboet af makak-aber.

XL Bali Ulun Danau Temple Indonesia
XL Bali Ubud Man Wooden Crafts Art
XL Bali Statue Temple Ubud Market Indonesia

I tager afsked med Ubud og rejser østpå til Sidemen-dalen, hvis frodighed overstiger forestillingsevnen. Dalen er inddelt i terrasser af grønne rismarker så langt øjet rækker, og ovenover horisontens skydække rager vulkanerne op.

Her, midt i al denne overflod af skønne naturscenerier, tjekker I ind på boutiqueresortet Wapa di Ume 4+*, der ligger smukt ved Unda-floden.   

Wapa Di Ume - vulkaner og risterasser

Brug resten af dagen på at udforske hotellets herligheder, dalens natur og de omkringliggende landsbyer. Der er nok at tage sig til, og det fantastiske poolområde med bassiner i flere etager er et godt sted at starte.

Slap af i solsenge under balinesiske parasoller, mens I nyder udsigten til vulkaner og risterasser. Overvej at prøve en spabehandling for i Wapa di Umes utroligt lækre spa, der ligger så tæt på floden, at I kan høre dens brusen, mens I nyder en massage eller skønhedsbehandling.

Xl Bali Wapa Di Umi Sidemen Aerial View
Xl Bali Wapa Di Umi Sidemen Swimming Pool
Xl Bali Wapa Di Umi Sidemen Flower Bath Tub

I dag skal I ud og opleve floddalens smukke natur til fods. I selskab af jeres lokale guide kommer helt ud i de små landsbyer, hvor risbønderne lever side om side med den tre km høje vulkan, Gunung Agung.

Det er et liv, som jeres guide kan fortælle meget mere om, for han er født og opvokset i dalen og kender stierne, I vandrer ad, som sin bukselomme.  

XL Bali Sidemen Atmosphere

Indimellem har man brug for at komme lidt på afveje. Glæd jer til en alternativ oplevelse på Bali, langt fra alfarvej. Hop op bag på scooterne, der henter jer på hotellet, og tag med til Sidemendalens fjerneste afkroge, hvor I besøger et smukt, gammelt tempel og samfund så små, at der knapt er tale om landsbyer.

Jeres chauffører er også jeres guides, og turen går ad junglestier og hængebroer, hvor kun de lokale kommer. 

Xl Indonesia Bali Sidemen Valley Samanvaya Resort Scooter Tour
Xl Indonesia Bali Sidemen Valley Samanvaya Resort Sunrise
XL Bali God Statue Temple Gold

Xl Indonesia Gili Meno Island Mahamaya

Det er blevet tid til at drage videre fra det frodige højland til Gili-øernes hvide sandstrande. Vi har arrangeret transfer fra hotellet til havnen, hvorfra I sejler et par timer i hurtigbåd til Gili Trawangan.

Her venter en speedbåd på at sejle jer det sidste stykke til jeres resort på Gili Meno, Mahamaya Boutique Resort 4*. Vær forberedt på at gå et par skridt ud i vandet, når I skal om bord og af bådene.

XL Indonesia Mahamaya, Gili Meno, Lombok DECK

Mahamaya Boutique Resort 4*

Mahamaya er et lille, moderne resort, der har Gili-øernes måske bedste køkken. Resortet ligger ud til en rustik strand med koralrev, og det er en rigtig god idé at have badesko på, da stranden primært består af forstenede koraller.

Svømmer I et par meter ud, kan I til gengæld se smukke fisk, måske hilse på havskildpadder, og så kan I ikke langt fra resortet finde de kendte statuer under vandet.

Glæd jer til smukke solnedgange med udsigt til Gili Trawangan kun 1 km hav væk.

Som den mindste af de tre Gili-øer, der ligger og putter sig i strædet mellem Bali og Lombok, er Gili Meno også den roligste og mest uberørte. De fredfyldte tropestrande leder tankerne hen på Robinson Crusoe, og eftersom øen kun er 2 km lang og 1 km bred, kan I faktisk gå rundt om den ad strand og sti på under 2 timer.

Når I ikke slapper af i en solstol eller nyder en cocktail i poolbaren, kan I vælge mellem en række aktiviteter på hotellet. Deltag i en indonesisk kokkeskole, sejl i kajak eller bestil en snorkeltur fra hotellet med privat båd

XL Boats Clouds Clear Water Gili Indonesia

Nu skifter I de hvide strande på Gili Meno ud med de gyldne strande på Lombok, som I når efter en kort sejltur. I sammenligning med Gili Meno er Lombok en stor ø. Faktisk 50 % større end Fyn, så her er mulighed for at opleve storslåede naturlandskaber og også spændende kultur. Og det kommer I også til på en heldagsudflugt på øens frodige nordside.  

Xl Lombok Qunci Villas Pool At Night

Qunci Villas 4*

I bor skønt på Qunci Villas 4*, hvor I kan muntre jer i tre store pools og den billedskønne bugt med roligt vand og en smuk sandstrand. I baggrunden tårner vulkanen Gunung Rinjani sig op. Værelser og villaer ligger gemt under de svajende palmer, og alt ånder fred og idyl.

XL Indonesia Lombok Air Terjun Tiu Kelep Waterfall Near Rinjani
Xl Indonesia Lombok Wild Macaque Monkey On Mount Rinjani Nature Animal
XL Indonesia Lombok Senaru Tice Fields With Background Mt. Rinjani

Vandring og vandfald i Rinjanis skygge

En af dagene - I bestemmer selv hvilken – forlader I poolkanten til fordel for Lomboks kuperede nordside, hvor mægtige Gunung Rinajani våger over traditionelle landsbyer og smukke risterrasser. I skal på en let vandretur, der tager jer gennem fantastiske, frodige landskaber til de to spektakulære vandfald, Sendang Gile og Tiu Kelep.

Der er lige tid til at nyde solen og poolen lidt endnu, inden I køres til lufthavnen på Lombok hvor det er tid til at rejse hjem. I lander i Danmark på dag 18.

Small Lombok Qunci Villas Pool
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

HOTELLER MED ATMOSFÆRE OG BELIGGENHED

Her skal I bo på jeres rejse

På Bali har vi udvalgt hoteller med helt særlig atmosfære og beliggenhed. I kommer helt ud i det frodige højland med intet andet end rismarker, små landsbyer og vulkaner omkring jer, men har også nogle dage i Ubuds kreative centrum. På Gili Meno og Lombok bor I helt ud til de fine strande på små resorts med gæstfrihed og unikke oplevelser i højsædet.

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Denpasar / Lombok-København.
 • Lufthavnsskatter
 • Transport til- og fra hoteller, oplevelser og lufthavne
 • 3 nætter på Alaya Ubud 4*, Ubud. Deluxe Room inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Cykeltur til vulkaner, landsbyer og rismarker
 • 3 nætter på Wapa Di Ume 4+*, Sidemen. Lanai Room inkl. morgenmad 
 • Oplevelse: Sidemen-dalens magiske risterasser
 • Oplevelse: Autentiske Bali bag på en scooter
 • 4 nætter på Mahamaya 4*, Gili Meno. One-Bedroom Suite inkl. morgenmad
 • 5 nætter på Qunci Villas 4*, Lombok. Ocean View room inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Vandring og vandfald i Rinjanis skygge
Pris per person ved 2 voksne
Øhop på Bali, Gili Meno og Lombok
RejseperiodeDobbelt
29.05.24 ‑ 24.06.2424.000‑26.000
25.06.24 ‑ 14.08.2431.000‑34.000
15.08.24 ‑ 31.10.2425.000‑29.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda.
 • Visum til Indonesien (købes i lufthavnen ved ankomst for USD 35)
 • Indonesisk lufthavnsskat (200.000 IDR, betales kontant ved afrejse)

Bemærk

Rejser I med 1 barn

Er det muligt at få en opredning i alle nævnte værelsestyper

 

Rejser I med 2 eller flere børn

Skal I opgradere til større værelser, eller booke to værelser med dør imellem. Ring og tal med jeres rejserådgiver om mulighederne

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Vores rejserådgivere har rejst meget i Indonesien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.