Xl Indonesia Java Plataran Borobudur Exclusive Pool Villa Terrace
Magelang, Indonesien

Plataran Borobudur Resort & Spa

Idyllisk resort med verdens største buddhistiske tempel i baghaven

Et syn for guder. Plataran Borobudur ligger som en smuk kolonial oase omgivet af frodig teaktræsskov. Lige op ad resortet finder I en kulturhistorisk perle. Solopgang ved det Unesco-beskyttede Borobodur-tempel er kort sagt en oplevelse – og bare noget af det, som gør dette resort så attraktivt.

Udflugter for krop og sjæl

Der er masser af muligheder for underholdende afstikkere i det frodige bagland. Besøg lokale landsbyer på en guidet udflugt, som alt efter temperament kan gøres i jeep, til hest eller på cykel. Eller hvad med at tage et madkursus i det lokale køkken, gå en tur i teplantagen eller lære alt om kunsten at lave batik?

For de fleste vil det store trækplaster dog nok være et besøg på Borobudur-templet. Det er nemlig Plataran Borobudurs trumf i ærmet: En unik beliggenhed klos op ad et UNESCO-beskyttet vidunder.

Xl Indonesia Java Plataran Borobudur Restaurant Patio Terrace Night Exterior
Xl Indonesia Java Plataran Borobudur Executive Pool Villa Bedroom
Xl Indonesia Java Plataran Borobudur Activitiy Carriage
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Villaer på Plataran Borobudur

Plataran Borobudur rummer forskellige typer villaer, der varierer i størrelse og stil. Arkitektonisk spænder de fra det traditionelt javanesiske med teaktræ og et karakteristisk pyramideformet tag til det mere moderne og minimalistiske. Fælles for dem er, at de ligger privat i en smuk have med omgivelser, der giver ro i sjælen. Alle er smagfuldt indrettet med teaktræ, kunst på væggene og ægte tæpper

Nyhavn Rejser anbefaler de mere traditionelt designede Garden Plunge Pool Villas på 218m2 med plunge pool på terrassen og udsigt over Menoreh Hills; samt Executive Pool Villas på 403m2 med lidt større terrasse og privat pool – nogle af disse har desuden udsigt til selve tempelkomplekset.

Poolområde med panoramisk udsigt

Måske er det kombinationen af de traditionelle Joglo-villaer og de charmerende bygninger fra kolonitiden, der sammen med de grønne Menoreh Hills som baggrund, gør resortet så idyllisk. Når man dertil lægger Borobudur, der skyder op over palmekronerne i den frugtbare Kedu-dal, synes billedet fulendt.

Bedst af alt kan I nyde udsigten fra resortets store fællespool – hvis I da ikke vil i jeres egen på terrassen.

Royal ristaffel

Patio Venue byder på kolonial arkitektur og charme med udsigt til Borobudur-templet og et sundt miks af internationale og indonesiske specialiteter. De økologiske grøntsager kommer fra resortets egen køkkenhave. På The Kastil er stemningen mere intim i en europæisk inspireret fyrstesalon med lysekrone, rokokomøbler og ægte tæpper, hvor I får den indonesiske ristaffel serveret af jeres egen butler. Endelig kan i på den udendørs og mere tilbagelænede Stupa smage alt, hvad det rige indonesiske køkken har at tilbyde.

Spa, fitness og yoga med udsigt

Start dagen med lidt selvforkælelse og en flot udsigt over tempelkomplekset i baghaven. Padma Spa byder på et hav af behandlinger samt massage og er bl.a. udstyret med karbad i vulkansk sten til afstressende blomsterbade. I den udendørs pavillon Plataran Putri Dewi er der hver morgen yoga-sessions. Endelig kan I få pulsen i vejret i resortets fitnesscenter.

HÅNDPLUKKEDE TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Prambanan Ruins Old Nature Building Java
Java, Indonesien, Asien

Javas skatte og Balis harmoni

14 dage fra

22.000 kr.

Glæd jer til

Forunderlig solopgang over Borobudur-templet

Kulinariske vandring i Javas kongeby, Yogyakarta

Guidet cykeltur til landsbyer i Østens Have

Velvære blandt kaffetræer og vulkaner på MesaStila 4+*

Strandferie, spa og gourmet på Andaz Bali 5*

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Indonesien. De elsker øen og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.