JY9A4279
Labuan Bajo, Indonesien

Plataran Komodo Resort & Spa

Luksuriøse villaer og afslappet stemning ved porten til Komodo

Et stort udvalg af skønne villaer – nogle med egen pool - og en afslappet, hyggelig stemning med tropehaver, spa og strand, gør Plataran Komodo Resort & Spa til den perfekte base til at udforske Indonesiens fortryllende Komodo Nationalpark.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Plataran Komodo Resort & Spa ligger i en stille bugt på Waecicu Beach på den vestlige kyst af øen Flores. Herfra tager det kun 10 minutter med båd til byen Labuan Bajo, som er porten til Indonesiens Komodo National Park. Glæd jer til store natureventyr hver dag – og til at komme hjem til jeres smagfulde villa og et fredfyldt resort, der byder på alt fra spa og cocktails ved strandkanten og til indonesisk cuisine under stjernerne.

Asiatisk og indonesisk cuisine

Det indonesiske køkken er den røde tråd på Plataran Komodo Resort & Spa, hvor Xanadu byder på regionale specialiteter og asiatisk cuisine med afsæt i årstidens råvarer og dagens fangst. På Atlantis on The Rock kan I nyde drinks, snacks, og retter fra det indonesiske og internationale menukort hele dagen – og helt ude ved strandkanten, hvor I kan slå jer ned i en sofa ”på dækket”. Det er et vidunderligt sted at afslutte dagens eventyr. Plataran Komodo Resort & Spa har naturligvis også en Beach Club med pool, poolbar og live musik eller gæste DJ´s om aftenen.

Spa, fitnesscenter og yoga på bakken

På Plataran Komodo Resort & Spa er der ro og plads til at have sjælen med alle steder – både for jer selv og i selskab med andre. Find vej til resortets udendørs fitnesscenter med havudsigt eller luk øjnene og lyt til bølgernes skvulp i strandkanten på Padma Spa. Om aftenen fører 200 trappetrin jer op til magiske solnedgange på toppen af Plataran Sunset Hill, hvor I kan dyrke yoga, mærke roen eller bare nyde en solnedgang sammen – ledsaget af en god drink, naturligvis.

Kanoer og snorkling med buddhastatuer

På Plataran Water World finder I alt fra kanoer og boogie boards til snorkling udstyr – gå bl.a. på opdagelse i resortets Sea Garden: En kurateret undervandspark med koralrev, farverige fisk og mere end 180 buddhastatuer.

Skønt udvalg af Residences – nogle med pool

Plataran Komodo Resort & Spa har ti kategorier af såkaldte Residences, der spænder fra en Deluxe Garden Residence (65 m2) til en Hanging Pool Residence (134 m2), der ligger på bjergskråningen med egen pool. Alle kategorier har en unik indretning og kombinerer på forskellig vis traditional indonesisk møbelkunst med moderne designelementer i varme og rolige naturfarver.

Alle resortets Residences har Wi-Fi, minibar, kaffebord, tv, store senge med myggenet samt komfortable badeværelser med badekar og bruser.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

DJI 0682
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Photo 18
Komodo, Indonesien, Asien

Glæd jer til

Balis højland og strand på to enestående hoteller

4 dages luksuriøst sejleventyr med egen yacht

Komodovaraner, ø-hop og eventyrlige naturoplevelser

Dykning og snorkling på nogle af verdens smukkeste koralrev

Oplagt til par, familier med større børn og flere generationer

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Indonesien. De elsker øen og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.