XL Indonesia Komodo Cruise
Oplevelse i Indonesien

Cruise til komodovaraner,
djævlerokker og paradisstrande

Cruise i egen båd med besætning

Tag på 3 dages cruise på jeres egen båd mod Komodo, Rinca og englenes paradisø Bidadari. Oplev komodovaraner og sublim snorkling med bl.a. djævlerokker og havskildpadder. Slut af med en nat på strandhotel på Flores.

Selv om et af de store mål med dette cruise er mødet med komodovaranerne, er sejlturen meget mere end det. I har jeres egen, private båd med besætning, kaster anker de skønneste steder, nyder udsigten til paradisøer, besøger deres strande og slapper af til smukke solnedgange, mens personalet gør alt for at skabe en uforglemmelig oplevelse.

Spektakulær dykning og snorkling

Området huser noget af Asiens mest spektakulære dykning og snorkling, hvor I har store chancer for at se bl.a. djævlerokker, kæmpeskildpadder, delfiner og hvaler. Det rige undervandsliv skyldes et meget højt niveau af plankton, hvilket tiltrækker nogle af havets store dyr på deres rejse fra det Indiske Ocean til det Sydkinesiske Hav.

Mange typer både

Rejsen kan gøres på både af meget forskellig størrelse og komfortniveau fra det helt enkle til det meget komfortable. Uanset hvad I vælger, får I en fantastisk oplevelse. Tal med vores rejsekonsulenter om priser og muligheder. Er I en lille gruppe, der gerne vil dele en båd, kan det prismæssigt være en fordel. Ruten kan variere lidt fra båd til båd, så nedenstående program skal ses som et eksempel.

Turen inkluderer 3 x morgenmad, 2 x frokost, 2 x aftensmad, mineralvand samt kaffe/te morgen og eftermiddag. Der er snorkeludstyr ombord.

XL Indonesia Komodo Beach
Xl Indonesia Komodo Dragon In Komodo Island National Parkxl Indonesia Komodo Dragon In Komodo Island National Park
XL Indonesia Komodo Manta Ray
Det kan I se frem til

Program

Dag 1: Første møde med komodovaranerne

I ankommer til lufthavnen på øen Flores, hvor I møder jeres guide. Sammen kører I til havnen for at gå ombord på båden. I hilser på personalet, og så er I klar. I behøver ikke vente på andre gæster, for der er kun jer!

I sejler 2½ time og får frokost om bord, før I går I land for at møde komodovaranerne på øen Rinca. I går sammen med en lokal naturguide gennem de tørre landskaber med spredte træer og krat. De meget åbne landskaber gør Rinca perfekt til at spotte de kæmpe varaner.

Hold øjne og ører åbne – og tjek også i træerne, for her kan især yngre varaner sagtens finde på at klatre op! Når I ser op, kan I samtidig nyde det rige fugleliv og aber. På øen lever også hjorte, vilde bøfler og vildsvin.

Efter mødet med Komodovaranerne sejler I videre til øen Kambing for at snorkle, før I senere lægger til ved Lasa tæt på Komodo. I får aftensmad på båden, før I bliver vugget i søvn mange oplevelser rigere.

Dag 2: Komodovaraner og djævlerokker

Efter morgenmaden om bord på båden sejler I til øen, der har givet varanerne deres navn, Komodo. Også her trekker I med en lokal naturguide for at se de store varaner. Det er som at gå rundt i Jurassic Park at se disse fortidsuhyrer.

Lyserød strand

Når I senere sejler videre, skal I opleve en af verdens blot 7 lyserøde strande. Farven skyldes, at sandet er blandet med encellede uskadelige organismer, foraminiferer. Se frem til spektakulær snorkling og dykning ved koralrevet!

Djævlerokker og flyvende hunde

Dagens oplevelser er dog langt fra slut. I sejler til et såkaldt Manta Point, hvor der er særdeles gode muligheder for at se djævlerokker – fra båden og med snorkel, men selvfølgelig afhængig af vejr og vind. Det er en fantastisk oplevelse at se de gigantiske fisk nærmest flyve gennem vandet.

Og apropos flyve: Mellem klokken 6 og 7 om aftenen flyver tusindvis af kæmpe flagermus og flyvende hunde fra mangrovens træer på øen Kalong. I er klar til at se dette utrolige skue i solnedgangen fra båden! De største af denne art kan have et vingefang på over en meter. De lever heldigvis af frugt!

Dag 3: Paradisøen Bidadari

Efter morgenmad sejler I til paradisøen Bidadari, Englenes Ø, der er kendt for skønne strande og super snorkling. Nyd det.

Alt skræddersys til jer, så hvis I ønsker en dag mere til søs, må I endelig sige til, når I taler med jeres rejserådgiver. Ellers sejler I efter frokost tilbage til fiskerbyen Labuan Bajo på Flores, hvor I har en enkelt overnatning på et strandhotel. Efter check-in kan I tage med på besøg i den store Batu Cermin-grotte.

Dag 4: Videre mod nye eventyr

Jeres eventyr med komodovaraner, djævlerokker og flyvende hunde er slut. Når I har spist morgenmad, bliver I kørt til lufthavnen.

XL Indonesia Komodo Plataran Felicia Luxury Boat3
XL Indonesia Komodo Plataran Felicia Luxury Boat4
XL Indonesia Komodo Plataran Felicia Luxury Boat
HÅNDPLUKKEDE REJSER

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Indonesia Komodo Pink Beach
Ubud, Bali, Asien

Glæd jer til

Rismarker, autentiske landsbyer og jungle i Balis højland

Kunstnerbyen Ubud med cykeltur fra vulkan

3 dages cruise med privat træskib i Komodo National Park

Komodovaraner, paradisstrande og suveræn snorkling

4* hoteller på Bali med masser af lokalkolorit

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Alt på denne rejse til Indonesien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Indonesien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.