2G7A3774 2

Sejleventyr til dragernes forjættede land

4 dages privat yachtsejlads med lyserøde strande, koralrev og komodovaraner

Velkommen til et sejleventyr, I sent vil glemme – i jeres egen, eksklusive yacht med besætning, dykkerinstruktør, kok og massør ombord, naturligvis.

Komodo-øerne er et enestående naturparadis, der fortjener tid, fordybelse og frihed. Frihed til at kaste anker, hvor I vil. Til morgenkaffe på dækket, mens en ny tropeø tegner sig i horisonten. Til snorkling i verdensklasse, magiske grotter og uforglemmelige stunder i selskab med mytiske drager. 

Oplev Komodo-øerne for fulde sejl

Et autentisk og intimt natureventyr

Forrevne klippekyster, vulkanske sletter, lyserøde strande, hemmelige grotter og magiske koralrev, der byder på noget af det bedste snorkling og dykning i verden. 

Komodo-øerne er bedst for de godt 5000 komodovaraner, der kun lever her – men de ældgamle og nærmest mytiske øgler er kun begyndelsen på det, som roligt må siges at være et af verdens mest enestående naturoplevelser.

Komodovaraner, vandreture og hemmelige grotter

På dette sejleventyr skal I selvfølgelig opleve de formidable komodovaraner i selskab med en kyndig guide, der undervejs på jeres vandretur på øen fortæller om dragerne og nationalparkens øvrige fauna og flora. Komodo-øernes vulkanske landskaber byder på alt fra skove og savanne til frodige bjerge og bugter, hvor I kan opleve unikke naturfænomener som den lyserøde strand Pantai Merah og den fortryllende Rangko-grotte, som kun kan udforskes fra havsiden i en lille gummibåd.

Snorkling og dykning i verdensklasse

Revhajer, manta rays, havskildpadder og et væld af vidunderlige koralfisk. Med dykkesteder som Castle Rock, Golden Passage og Batu Bolong byder havet omkring Komodo-øerne på noget af verdens bedste snorkling og dykning – og det er helt op til jer, hvor meget, hvor længe og hvor, I gerne vil gå på opdagelse.

Vælg mellem tre forskellige yachts

I kan vælge mellem tre forskellige yachts med alt fra en til tre kahytter. Standarden er højeste niveaue både på familiære og hyggelige Nataratja til luksuriøse Senja og Dewata. Med andre ord er dette eventyr oplagt til både par på romantisk udflugt, samt en gruppe venner eller en større familierejse på tværs af generationer – den største yacht har plads til 8 gæster. Alle kahytter har eget bad og toilet. Ring og hør nærmere.  

Nataraja Sailing Bow Portrait September 2019 1
Nataraja Sailing September 2019 1
Nataraja Sailing Knots September 2019 3
Det kan I se frem til

Dagsprogram

Dag 1: Koralhaver, snorkling og flyvende hunde

I bliver hentet på jeres hotel eller i lufthavnen, hvorfra I kører til jeres yacht, hvor der venter en skøn morgenmad. Nu begynder eventyret - og der er ingen grund til at trække tiden mere.  

Havet omkring Komodo-øerne byder nemlig på de mest fantastiske koralrev, hvor I kan opleve alt fra revhajer og manta rays til havskildpadder. Jeres besætning og kaptajn kender de bedste dykker- og snorkelsteder. I kan snorkle så meget og så lidt, I har lyst til - inden I fuldender jeres fortryllende dag med en helt særlig solnedgang på øen Kalong, hvor I b.la. kan opleve de lokale flagermus – de enorme ”flyvende hunde” – drage ud på deres nattejagt i solnedgangen...

 

Dag 2: Komodovaraner og snorkling med havskildpadder

I dag er det blevet tid til at gå i land på Komodo, hvor I skal på vandretur med jeres ranger – på sporet af de mytiske komodovaraner og øens fascinerende natur. Senere på dagen skal I nemlig hilse på havskildpadder ved koralrevet omkring Siaba Besar, der også er kendt som Turtle City – chancerne er gode og på en god dag kan der være mange havskildpadder samlet her!

 

 

 

Dag 3: Manta rays og den lyserøde strand Pantai Mentah

I dag sætter I kurs mod Manta Point, der som navnet antyder, er et yndet samlingssted for manta rays. Her kan I også opleve revhajer, havskildpadder og alle de forskellige fisk og havdyr, som dagen bringer. Det er et mageløst sted, men det stopper ikke her. Efter en frokost på sandbakkerne og lidt afslapning, sejler I videre mod den lyserøde strand Pantai Mentah, der har fået sin farve fra de røde koraller – Pantai Mentah er endnu et fantastisk sted at snorkle og dykke, og hvem ved, hvad der venter af forunderlige oplevelser under vandet.

Hvert dyk og hver snorkeltur er et nyt eventyr, og inden I har set jer om skifter himlen farve. Tid til en sundowner? I kan allerede dufte maden ombord, som I snart skal nyde på dækket under stjernehimlen...

 

 

Dag 4: Morgenmad og afsked med Komodo-øerne

I dag tager I afsked med en af verdens mest enestående naturområder. Men først skal I nyde en rolig morgenmad tilbage i Labuar Bajo, hvorfra I fortsætter videre til jeres næste eventyr. 

 

Vi skræddersyer programmet efter jeres ønske

Dette program er kun et forslag – jeres rute og valg af oplevelser kan ændres efter ønske, ligesom I kan vælge at forlænge eller afkorte programmet, som det passer jer bedst.

HÅNDPLUKKEDE REJSER

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Photo 18
Komodo, Indonesien, Asien

Glæd jer til

Balis højland og strand på to enestående hoteller

4 dages luksuriøst sejleventyr med egen yacht

Komodovaraner, ø-hop og eventyrlige naturoplevelser

Dykning og snorkling på nogle af verdens smukkeste koralrev

Oplagt til par, familier med større børn og flere generationer

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Alt på denne rejse til Indonesien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Indonesien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.