Xl Iceland Panorama Glass Lodge Panorama Winter
Hella, Island

Panorama Glass Lodge

Nyd den smukkeste nat under himlen

Oplev en unik nærkontakt med Islands natur med overnatning i et lækkert glashus. Fra sengen og det opvarmede spabad på terrassen har I frit udsyn til stjerner, nordlys og midnatssol med timelange solnedgange alt efter årstid.

Panorama Glass Lodge er et af den slags steder, der for altid står som et særligt minde fra en rejse til Island. Det er et af de minder, I fortæller om som noget af det første. Og gerne vender tilbage til igen og igen.

Xl Iceland Panorama Glass Glode Winer Inside Out
Xl Iceland Panorama Glass Lodge Jacuzzi Woman
Xl Iceland Panorama Glass Lodge Northern Light

Køkken, badeværelse … og gardiner

Jeres glashus på Panorama Glass Lodge er skabt med smuk arkitektur og indretning med varmt træ, stål og selvfølgelig masser af glas.

Der er ikke reception eller restaurant, men når sulten melder sig, kan I lave mad i jeres lille køkken. Her er komfur, gryder, service, køleskab, Nespressomaskine m.m. Det er muligt at købe fra et lille udvalg af pasta, ris, morgenmadsprodukter og krydderier, men tag hellere med, hvad I vil bruge. Der er vinåbner i huset!

I har også jeres eget lækre badeværelse – uden glasvægge eller loft. I soveværelset er der gardiner til væggene, hvis I vil have lidt ekstra privatliv.

Fire huse - med privat spabad på terrassen

De fire glashuse på Panorama Glass Lodge er helt ens. Thor, Odin og Alva ligger tættest på parkeringspladsen, Freya mere isoleret. De fire huse ligger placeret så der naturligvis er privatliv på terrassen.

Alle har et boblende og varmt spabad på terrassen, hvor I sommer og vinter kan sidde og nyde udsigten og ikke mindst at være sammen så unikt et sted. Det er romantik, når det er bedst.

Praktisk information

Der er et minimum på 2 nætters overnatning på Panorama Glass Lodge.

I får en kode til låsen sent aftenen før. Kommer I efter mørkets frembrud om vinteren, er der lommelygter i et skab ved parkeringspladsen. Der er ikke lys langs stierne, for det vil ødelægge den klare udsigt til stjerner og nordlys. Nærmeste butik er i Hella 25 minutters kørsel væk.

I Island kan der være fluer og mitter nær vandområder om sommeren. Der er to fluesmækkere til det samme. Vi anbefaler 5 minutter i det 42 grader varme spabad, hvis mittebid begynder at klø. Agter I trods alt at sove lidt om sommeren, kan natbriller være en god idé, hvis I er lysfølsomme.

OBS; der er nu også bygget tre glashuse ved Akranes (1 time nord for Reykjavik).
De to er til 2-personer, det tredje er til 5-personer.  

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Island

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Island. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.