Xl Iceland Eyjafjallajokull Glacier Snowmobile Close No Driver
Oplevelse på Island

På snescooter over gletsjeren Eyjafjallajökull

Nyd den store hvide verden
På toppen af Islands vulkaner

Kør med superjeep op på en af Islands mindre besøgte gletsjere til en time med det helt store smil på. I kører snescooter på Eyjafjallajökull og nyder både fart og fantastisk udsigt. Sikkerheden er naturligvis på plads.

Der er flere muligheder for at opleve at komme op på en gletsjer på rejser til Island. Mange sætter kurs mod gletsjeren Langjökull, fordi I her kan komme ind i de lange gange hugget ud i isen, men er det for at køre snescooter, og er I på det sydlige Island, så skal I til mere rolige Eyjafjallajökull.

Xl Iceland Eyjafjallajokull Glacier Panorama
Xl Iceland Eyjafjallajokull Glacier From Valley
Xl Iceland Eyjafjallajokull Glacier Seen From Valley

Den skjulte vulkan under Eyjafjallajökull

Gletsjeren Eyjafjallajökull er ca. 78 km2 stor, og de nærmeste bjergtoppe kommer op i næsten 1.700 meters højde. Det giver nogle skønne naturscenerier. Men lige så fascinerende er det, I ikke kan se. Gletsjeren ligger nemlig oven på en vulkan, der når op i 1.651 meter.

Vulkanen var senest i udbrud i 2010, hvor resultatet blev en askesky, der generede luftfarten i hele den vestlige verden. Er det så ikke sikkert at tage op på gletsjeren? Vær helt sikker på, at Island overvåger enhver seismisk aktivitet hvert sekund døgnet rundt!

Xl Iceland Eyjafjallajokull Glacier Aerial
Xl Iceland Eyjafjallajokull Snowmobile People Sunset
Xl Iceland Eyjafjallajokull Glacier Snowmobile Panorama

Superjeep og snescooter

I mødes med jeres guide ved Gljúfrabúi en halv times kørsel fra Hella. Her får I en sikkerhedsbriefing og så går turen op på gletsjeren i superjeep til de ventende snescootere. Der er en hel time at køre i, og det er perfekt, hvis man ikke har prøvet det før.

Glæd jer til at mærke suset i maven og smilet på læben, og husk, at I styrer selv farten, hvis I foretrækker mere ro på.

Praktiske oplysninger

I kører to sammen på en snescooter med mulighed for at bytte plads på vejen eller skiftes, som I vil, og I følges med en mindre gruppe.

Sig dog til, hvis I gerne vil have hver sin snescooter, eller hvis I vil have en privat guide og kun være jer. Så giver vi jer en pris på det. Er I et ulige antal gæster, får den ene en snescooter for sig selv.

Turen varer fra 2-4 timer alt efter, hvor tæt snemasserne er fra startstedet. I får udleveret isoleret hjelm, heldragt og varm elefanthue til at have under hjelmen. Husk gode sko/støvler.

Team Island

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.