Xl Iceland Reykjavik Tjornin Lake Frikirkjan
Oplevelse på Island

Udforsk Reykjavik på cykel med privat guide

På to hjul til Reykjaviks attraktioner og seværdigheder

Oplev skønne Reykjavik på cykel. I får alle dufte og lyde med i forhold til at sidde i en bil eller bus. I kan stoppe for at tage billeder og få nye fortællinger fra jeres private guide. Og I samtidig kan komme vidt omkring.

2½ time i Islands hovedstad

Reykjavik er som skabt til en god cykeltur. Her er masser at se, overskuelig trafik, gode cykelstier og ikke de store bakker. At I så samtidig får lidt motion, gør ikke oplevelsen mindre. Turen vil kun være på ca. 8 km, så der er indregnet god tid til stop undervejs, hvor I hører om alt det i ser samt om Islands historie fra vikingerne og op til i dag.

Denne cykeltur med guide i Reykjavik foregår normalt om eftermiddagen.  Ruten, der starter og slutter ved jeres hotel, kan variere fra gang til gang, men den vil typisk indeholde centrum, Asturvölla-pladsen med Parlamentet og Domkirken, Nautholsvik-stranden med termiske kilder, universitetet og den gamle havn.

Xl Iceland Reykjavik Hallgrimskirkja Memorial Church
Xl Iceland Reykjavik Panorama View
Xl Iceland Reykjavik The Sun Voyager Solfar Sculpture

Enestående Hallgrimskirkja

I vil også komme forbi den kæmpe Hallgrimskirkja, hvor vi kan anbefale udsigten fra udsigtsplatformen i 74,5 meters højde. Foran kirken er en statue af Leif Eriksson, der sejlede til Amerika 500 år før Columbus. Endelig standser i ved Höfði, der er huset, hvor Reagan og Gorbachov mødtes i oktober 1986.

Andre næsten sikre seværdigheder på cykelturen i Reykjavik er Solfærds-skulpturen ved havnefronten og den hyggelige sø og den smukke sø Tjörnin.

Reykjavik er som skabt til en god cykeltur. Tag med til seværdigheder og attraktioner med privat guide. Se 2½ times cykeltur i Reykjavik her

Håndplukket rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Team Island

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.