XL ICELAND HELLA HOTEL RANGA Food Beef Ponys

Island kort og godt

Island kort og godt

6 dage fra 46.500 kr.

Kontakt Dorte

Tlf. 33 320 320

Gourmet, gletsjere, gejsere, snorkling og nordlys på skønne lodges, 6 dages natureventyr i egen bil

Fra sprudlende gejsere, boblende kilder og brusende vandfald, der vælter ud over klipperne og uforglemmelig snorkling mellem tektoniske plader – til Reykjaviks hemmelige spisekroge, er dette rejsen for jer, som vil opleve det allerbedste af Island - med egen bil og nøje udvalgte hoteller, der byder på den helt rette kombination af beliggenhed, forkælelse og ægte islandsk stemning. 

I dette rejseforslag kører I selv i sommerhalvåret, mens vi om vinteren tilføjer transfers. 

Glæd jer til

 • The Golden Circle med bl.a. Gullfoss-vandfaldet, Haukadalurs gejsere og Langjökull-gletsjeren
 • Enestående og sjælden snorkeltur mellem to verdensdele i Thingvellir
 • Reykjavik med kulinarisk byvandring
 • Stor chance for at opleve nordlyset, når I rejser i vinterhalvåret
 • Håndplukkede 4* lodges med stil og stemning

Det bedste af Island. Og lidt til

Islands største naturoplevelser – og lidt til

 Haukadalurs gejsere. Gullfoss-vandfaldet. Den enorme gletsjer Langjökull. De spektakulære landskaber i Thingvellir National Park – med en sjælden snorkeltur mellem to kontinentalplader! Vandfald. Varme kilder. Og skønne lodges, hvor I har tid til at nyde den islandske stemning, kigge på stjerner, opleve nordlyset (bedst i vinterhalvåret) og udforske de enestående omgivelser på egen hånd – måske på en ridetur fra jeres lodge?

Velkommen til rejsen, der giver jer det bedste af Island på relativ kort tid – uden at ville for meget eller for lidt. Her får I mange af landets største højdepunkter, mens I også har tid til at fordybe jer og få Islands rå og store skønhed helt under huden.

Vidunderlig lodgestemning med nordlys og stjernekig

Vi har nøje udvalgt to hoteller, der på hver deres måde byder på ægte islandsk lodgestemning – med perfekt beliggenhed, den helt rette mængde forkælelse og rig mulighed for unikke oplevelser som f.eks. rideture og fluefiskeri.

Begge hoteller er som skabt til at opleve Island fortryllende stjernehimmel, samt nordlys i vinterhalvåret - Hotel Ranga 4* har sit eget stjerneobservatorium, mens Hotel Husafell 4* om vinteren regnes for et af de bedste steder at opleve nordlys med gennemsnitligt tre ”naturopvisninger” om ugen.

Reykjavik med guidet foodie-tur

I afslutter eventyret i Islands hovedstad Reykjavik, hvor I bor på en af byens bedste adresser, Hotel Borg 4*+, der er Reykjaviks svar på d’Angleterre.

Samme dag I ankommer, har vi inkluderet en foodie-tur med en lokal guide, som vil introducere jer for byens seværdigheder og ukendte kroge, mens I smager jer gennem det islandske køkken fra fritgående islandsk lam til hjemmelavet is.

I kan rejse hele året – bedste chancer for nordlys om vinteren, bedste veje om sommeren

I kan rejse til Island hele året – alle årstiderne har deres egen skønhed - det gælder også på denne tur.

Chancerne for nordlys på Island er bedst fra september til april. Til gengæld er vejene bedst til en kør-selv fra maj til oktober.

Fra november til april anbefaler vi i stedet, at I vælger at tilkøbe transfers/taxa til rejsen - afgængig af, hvornår på året, I vælger at rejse, vil jeres rejserådgiver hjælpe jer med at sammensætte den rejse, der passer bedst til jer og til årstiden.

 

Forlænget weekend eller stopover på vej til USA?

Vi skræddersyer altid rejsen, så den passer til netop jeres ønsker ift. rejsens længde, oplevelser og hoteller – uanset, om I er på udkig efter en forlænget weekend til Island eller f.eks. har tid og mulighed for et stort, ekstra krydderi på USA-rejsen. Island er nemlig en oplagt stopover på vej til eller hjem fra USA.

Xl Iceland Golden Circle Kerid Crater Man
XL Iceland Puffin Cliff
Xl Iceland Glacier Langjokul Tunnel
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser til Island, hvor jeres bil står klar i lufthavnen – herfra tager det cirka 1,5 time at køre den smukke tur til Hella, hvor I skal bo på Hotel Ranga 4* de næste 2 nætter. Hotel Rangá ligger i ugenert natur ved Ranga-floden i det sydlige island – her bor I med langt til naboen og alligevel kun med 5-600 meter op til hovedvejen, så I finder det nemt. Rejser I om vinteren, arrangerer vi privat transfer fra lufthavnen til jeres hotel (tilkøbes).

 

XL ICELAND HELLA HOTEL RANGA Facade Northern Light
XL ICELAND HELLA HOTEL RANGA Food Potato
XL ICELAND HELLA HOTEL RANGA Observatory Night

Glæd jer til ægte islandsk lodgestemning med masser af træ, naturlig varme, mange hyggekroge med stole og bløde sofaer – og skønne detaljer som hotellets jacuzzier, der står på plænen ned mod floden. Jordens indre står for opvarmningen.

Rejser I i vinterhalvåret? Måske bliver det allerede i aften, at I oplever nordlyset…velkommen til Island.

I dag er jeres første hele dag i Island – og I har den helt for jer selv. Glæd jer til at vågne med udsigt til Islands åbne vidder, som I kan udforske i jeres helt eget tempo. Måske på hesteryg? Hør med jeres rejserådgiver, om alle mulighederne i og omkring Hella.

XL ICELAND HELLA HOTEL RANGA Food Beef Ponys
XL ICELAND HELLA HOTEL RANGA Restaurant
XL ICELAND HELLA HOTEL RANGA Food Beef Deluxe Room Window

I dag skal I opleve flere af Islands allerstørste naturfænomener, når I kører den såkaldte Golden Circle – I bl.a. det enorme Gullfoss-vandfald, hvor floden Hvítá vælter 32 meter ud over klipperne hen over to niveauer. I oplever også Haukadalur, hvor gejserne springer med direkte kontakt til jordens glødende indre. Men der er endnu mere.

I skal nemlig også opleve Thingvellir National Park, der er kendt for sine spektakulære landskaber og store kløft, som er blevet dannet her, fordi kontinentalsoklerne med Nordamerika på den ene side og Eurasien på den anden langsomt glider fra hinanden.

Xl Iceland Thingvellir Silfra Vertical Snorkeler
Xl Iceland Thingvellir Silfra Snorkeling Aerial Green
Xl Iceland Gullfoss Waterfall Overview

Thingvellir er i øvrigt stedet, hvor Islands gamle alting, verdens ældste parlament, mødtes første gang i år 930, så vulkanøens mange klaner kunne bilægge stridigheder og finde fælles fodslag tidens store emner.

I Thingvellir venter jer en helt særlig oplevelse, som er de færreste forundt, når I skal ud at snorkle i kløften - mellem de to verdensdele!

Senere kører mod jeres næste hotel, Hotel Húsafell 4* der ligger tæt på Langjøkull-gletsjeren. Den oplever I nærmere i morgen. Nu er det tid til at slappe af, nyde en god middag og lade dagens mange indtryk bundfælde sig. Det har været en stor dag i Island, men eventyret er ikke slut. Så langt fra.

Xl Iceland Hoterl Husafell Panorama

I dag oplever I Langjøkull-gletsjeren helt tæt på, når I bl.a. skal køre monstertruck på iskappen og gå inde i gletsjerens istunneler. Det hele tager cirka en halv dag, hvorefter I har resten af dagen på egen hånd – nyd jeres hotel eller gå på opdagelse i det vestlige Islands fjorde, vulkaner, kyster og vandfald.

10 minutters kørsel bringer jer f.eks. til de forunderlige Hraunfossar-vandfald, der springer ud af lavaklipperne ned i floden Hvitá. Tæt på jeres hotel ligger også den lille Budir-kirke, som er et besøg værd, hvis I nyder eftermiddagen hjemme på hotellet…

Xl Iceland Glacier Langjokul Melting Ice Grotto
Xl Iceland Glacier Langjokul Tunnel Bench
Xl Iceland Husafell Hraunfossar Waterfall

Xl Iceland Reykjavik Hotel Borg Facade Front
Xl Iceland Reykjavik Hotel Borg Lobby
Xl Iceland Reykjavik Food Tour Group Icecream

I kører til Islands hovedstad Reykjavik, hvor aftenen byder på en kulinarisk byrundtur med guide – tre timer med islandske smagsprøvninger og god stemning, hvor I møder de lokale, imødekommende entreprenører og ser nogle af byens store seværdigheder. I overnatter på byens traditionsrige Hotel Borg 4*+, der ligger i hjertet af Islands fascinerende hovedstad.   

Jeres rejse til Island er ved vejs ende. Måske ønsker I et sidste stop i de varme kilder i Blue Lagoon, før I afleverer bilen i lufthavnen? Hør med jeres rejserådgiver – Blue Lagoon er oplagt afslutning på en rejse til Island, men vi anbefaler, at I lader os reservere oplevelsen i god tid, da det er en populær attraktion.  

Xl Iceland Blue Lagoon Bridge
Håndplukket med hjertet

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Autentiske oplevelser

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly fra København – Keflavik t/r
 • 2 nætter på Hotel Ranga 4*, Hella. Deluxe Room inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Snorkling i Thingvellir mellemto verdensdele
 • 2 nætter på Hotel Husafell 4*, Borgarbyggd. Deluxe Room inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Langjökull-gletsjeren, varme kilder og vandfald
 • Oplevelse: Smagen af Reykjavik
 • 1 nat på Hotel Borg, Reykjavik. Standard Room inkl. morgenmad
 • Billeje 5 dage
Pris per person ved 2 voksne
Island kort og godt
RejseperiodeDobbelt
01.05.24 ‑ 30.10.2446.000‑48.000
01.05.25 ‑ 30.10.2548.000‑50.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Island

Alle transporter på denne rejse er inkluderet, og alt kan skræddersys til jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver, så får I sammen detaljerne på plads. Hør også om jeres muligheder, hvis I rejser med børn.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.