Xl Italy Rome Hotel De La Ville Cielo Terrace Rooftop
Rom, Italien

Hotel De La Ville

Italiensk klasse og overdådig luksus på toppen af Den Spanske Trappe

Med en uforlignelig placering ved toppen af Den Spanske Trappe i hjertet af Rom, indfanger Hotel de la Ville på suveræn vis den særlige blanding af romersk romantik, ekstravagant luksus og sans for skønhed, som er Italiens hovedstad.

En opulent oase i hjertet af Rom

Hotel de la Ville råder utvivlsomt over en af de bedste adresser i Rom. Hotellet ligger på en rolig sidevej, kun 100 meter fra toppen af Den Spanske Trappe med det fashionable Via dei Condotti-kvarter, Piazza Navona, Trevi-fontænen, Villa Borghese og så meget mere i gåafstand. For ikke at nævne hotellets tagterrasse med restaurant, bar og fortryllende udsigt over den evige stads kupler og kirketårne.

Og Hotel de la Ville lever til fulde op til sin fornemme placering. Hotellet tilhører den eksklusive hotelgruppe Rocco Forte Hotels og genåbnede i 2019 efter tre års renovering, der igen placerer det ikoniske hotel på absolut forkant af Roms hotelscene. Det her er mere, end et sted at bo. Det er en totaloplevelse, indhyllet i italiensk klasse og stil, og udført med respekt for historien og en sublim sans for detaljer.

Xl Italy Rome Hotel De La Ville Italian Restaurant Da Sistina
Xl Italy Rome Hotel De La Ville Panoramic Suite With Terrace Bedroom
Xl Italy Rome Hotel De La Ville Roma Suite

Sofistikeret klasse og personlig kant

Hotel de la Ville har historisk altid været et yndet tilflugtssted for kendisser og aristokrater fra hele Europa – en historie, der ikke mindst afspejles i hotellets indretning, der på en og samme tid er klassisk, legesyg, luksuriøs og sofistikeret.

Glæd jer til en glamourøs verden af prægtige tæpper, velourmøbler, marmorgulve i fantastiske mønstre, ædle træsorter, antikke vaser, skønne tapeter, klassiske malerier, moderne kunst og marmorbuste. Det hele er sammensat på suveræn og smagfuld vis af den berømte italienske arkitekt og designer Tomasso Ziffer.

Den samme uhøjtidelige og personlige forankring i barokke og klassiske stilarter fortsætter i hotellets fabelagtige og elegante gårdhave med restaurant - og den skønne tagterrasse med udsigt over det bedste af Rom og dens berømte syv bakker.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Suveræn spa med et strejf af Sicilien

Hotel de la Ville er et ret stort hotel, sammensat af tre historiske palæer, men det føles ikke sådan. Det skyldes ikke mindst de mange rum, nicher og lounges – både indendørs og udendørs – der alle er så forskelligt indrettet, at de føles som små, skønne verdener for sig.

Hotellets store og stilfulde De la Ville Spa er i den grad også en verden for sig – en verden af fredfyldt forkælelse, indhyllet i duften af siciliansk appelsinblomst og økologiske urter fra Hotel de la Villes søsterhotel på Sicilien.

Glæd jer til at nyde et væld af massager og kropsbehandlinger – der er i alt seks massageværelser - samt varme bade, jacuzzi, sauna, dampbad, terapeutisk hydroterapi, marrokanske mudderbade, saltrum og en is-fontæne.

Hotel de la Ville har naturligvis også et topmoderne fitness-center med mulighed for at træne på egen hånd eller med en personlig træner, ligesom der er skemalagte fitnesshold i løbet af dagen.

Italiensk gastronomi og cocktails med udsigt over Rom

Hotel de la Ville byder på tre restauranter, der alle specialiserer sig i forskellige udgaver af det italienske køkken – fra italienske klassikere med inspiration fra hele Middelhavet på Mosaico i hotellets stemningsfulde gårdhave til romerske specialiteter og moderne, italiensk gastronomi på sofistikerede og elegante Da Sistina, der ligger i forlængelse af hotellets lobby.

På tagterrassen, venter der jer morgenmad med fortryllende udsigt over Rom på Cielo Terrace, mens aftenen byder på asiatisk-italiensk fusion og drinks i lanternes skær, omgivet af Roms nattelys.

Har I lyst til ægte og originale cocktails i mere stilfærdige omgivelser, kan I finde vej til hotellets Julep Herbal & Vermouth Bar, der bl.a. serverer skræddersyede cocktails ud fra en ganske enestående menu. 

Elegante værelse med unikke udtryk

Hotel de la Ville har 104 værelser og suiter fordelt på 14 værelseskategorier. Hotellets smagfulde blanding af nyklassiske elementer i et moderne udtryk fortsætter ubesværet på alle værelserne, der fordeler sig på syv etager med kig ud mod enten Via Sistina, Roms tage eller hotellets skønne gårdhave.

Alle værelserne har luksuriøse badeværelser i marmor, tv, Wi-FI, aircondtion, minibar og kaffemaskiner fra italienske Illy. Fordi Hotel de la Ville består af tre historiske palæer er der forskel på såvel størrelse, udsigt, etage og ikke mindst indretning på de forskellige værelser. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Xl Italy Rome Hotel De La Ville Suite De La Ville

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.