Xl Italy Rome Hotel De Ricci Exterior Balcony
Rom, Italien

Hotel De Ricci

Stemningsfyldt boutique-hotel med otte suiter, passion for vin og perfekt placering

Med sine blot otte suiter, stemningsfulde indretning og en enestående vinsamling, gemmer Hotel De' Ricci sig på en stille brostensgade i et af det centrale Roms mest charmerende kvarterer.

Intimt boutique-hotel i hjertet af Rom

Hotel De' Ricci er en lille perle af et sted, gemt væk på en lille brostensgade i det vidunderlige Regola-kvarter i Rom, der bl.a. er kendt for sine antikbutikker, hippe barer og originale butikker.

Kvarteret er kendt for sine skønne blanding af kosmopolitisk charme, markedspladsen Campo de' Fiore og lokalt liv – her bor mange lokale og området er et ægte stykke Rom, hvor hverdagen går sin gang uden det store indtog fra byens mange turister. Alligevel bor I tæt på mange af Roms største højdepunkter som Piazza Navona, Campo de' Fiori og Forum Romanum, ligesom den charmerende gade Vi Giulia er lige i nærheden. Se flere ture her.

Tilbage på Hotel De' Ricci – som også er medlem af Small Luxury Hotels of The World - kan I glæde jer til et vidunderligt, personligt og stemningsfyldt hjem i Rom. Det lille hotel har kun otte værelser, en bar (der også serverer lidt mad) og en cigarsalon – og så er hunde selvfølgelig også velkomne.

Xl Italy Rome Hotel De Ricci Exterior
Xl Italy Rome Hotel De Ricci Deluxe Suite Terrace
Xl Italy Rome Hotel De Ricci Deluxe Suite Bathroom

Vintage, vin og Det Gamle Roms klasse

Hotel De' Ricci har til huse i et gammelt familiehjem, som er blevet smagfuldt ombygget med en stor portion personlighed og varme; Afdæmpede lamper, retrodetaljer, lænestole i velour, cognac-farver, glamourøse malerier og Chesterfield sofaer skaber billeder af det gamle Rom – en stilfuld verden, indhyllet i kunst, passionerede samtaler, cigarrøg og udsøgte vine.  

Hotel De' Ricci føles på mange måder mere som et stilfuldt hjem, end et boutique-hotel. Et hjem med én overskyggende passion; Vin. Hotellets har flere end 1500 forskellige vine i kælderen, herunder flere sjældne – og der er altid en sommelier ved hånden.  

Xl Italy Rome Hotel De Ricci Exterior Balcony Breakfast
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Skøn bar, cigarsalon og morgenmad på værelset

Hotel De' Ricci har ikke nogen restaurant, men kan anbefale og reservere et væld af skønne restauranter i området. Til gengæld kan I glæde jer til hotellets stemningsfulde bar Charade, som foruden udsøgte drinks og det enorme vinkort, også byder på bl.a. blinis med laks, sandwiches og burgere.

Morgenmad på Hotel De' Ricci er á la carte og serveres på jeres værelse – og har I lyst til at starte dagen med bobler, har hotellet naturligvis også en champagne-morgenmad på menuen, der også indeholder et par ekstra gode overraskelser. 

Otte suiter i fire kategorier

Hotel De' Ricci har otte suiter, der alle er dedikeret til en vinregion i Italien og fordeler sig på fire kategorier; Junior Suite, Suite, Suite with Balcony, og Deluxe Suite, som har en stor privat terrasse. Alle værelser er stilfuldt indrettet i en veludført kombination af vintage og moderne chic med velourmøbler, store vægmalerier og sorte fliser på badeværelset.

Alle værelserne har Wi-Fi, tv, minibar og aircondition. Og har I en hund med, får I også en hundeskål og hundeseng med. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken suite, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.