Xl Italy Retro Vintage Scooters Vespa
Oplevelse i Rom

Smag på Rom med en vintage Vespa

Tag på en kulinarisk rejse gennem Rom

Hop op på bagsædet af en vintage Vespa scooter og mærk vinden i håret, mens I suser gennem Italiens fortryllende hovedstad og smager jer gennem byens delikatesser på markeder, i baggyder og på højtelskede lokale spisesteder.

Xl Italy Rome Small Street Restaurant
Xl Italy Rome Campo De Fiori Square Market
Xl Italy Rome Typical Roman Pastries Bakery

Oplev romernes Rom på en Vespa

Amatriciana, carbonara, pizza romana, filetti di baccalà og ikke mindst romernes elskede fritti. Det romerske køkken bygger på århundreders traditioner og mange lokale specialiteter har ikke mindst rødder i ”den fattige mands mad”, som kommer til udtryk i et køkken, der både er enkelt og fuld af karakter.

Det romerske køkken er med andre ord et forbillede for, hvordan man løfter få ingredienser – og bruger det meste af råvarerne, herunder alle dele af dyret - til at skabe store madoplevelser.

Men Roms køkken er også meget mere og andet. Fra Romerrigets opulente og dekadente køkken til pragtfulde oste, skinker og ikke mindst kager samt småkager, der kan nydes på byens mange ikoniske bagere som f.eks. La Pasticceria Siciliana.

På denne kulinariske rejse, vil I opleve en stor del af alt det, som gør Rom til ”hjem” for Romerne. De lokale caféer, bagere, frokoststeder og familiedrevne markeder som f.eks. Trionfale-markedet.

Xl Italy Retro Vintage Scooters Vespa

Flere madstop og fleksibelt program

I udforsker byens baggyder og lokale spisesteder, nyder en morgenmad med de lokale – og senere en frokost – inden I måske slutter udflugten med lidt vinsmagning, ledsaget af lokale oste. Medmindre turen i stedet går til en ægte romersk gelateria – Roms ishuse er legendariske og dette er rigtig god mulighed for at besøge en af dem, som I måske ikke ville finde på anden vis.

Hør mere hos jeres rejserådgiver

Det præcise program for denne udflugt er fleksibelt og afhænger bl.a. af rejsetidspunktet og ønsker. Hør mere hos jeres rejserådgiver, som vil hjælpe jer med at tilrettelægge et program, der lever op til netop jeres ønsker, interesser og smagsløg.

Team Italien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.