XL Italy Rome Sixsensesrome Two Bedroom Mellini Suite
Rom, Italien

Six Senses Rome

Suveræn stil, romersk spa og gastronomi i hjertet af Rom

Six Senses Rome er ikke alene et luksuriøst boutiquehotel. Det er et refugie - og moderne mesterværk, der nyfortolker romersk klassicisme og historie med den særlige sans for enkelhed, forkælelse og afslappet stemning, som hotelkæden mestrer til perfektion. Velkommen til det Rom, som drømme er lavet af.   

Rom, som kun Six Senses kan gøre det

Sense of place, når det er bedst

Hvordan skaber man et refugie i hjertet af Roms historiske centrum, der på én gang er tidløst, moderne og dybt forankret i Roms kultur og historie? Det var opgaven for den spanske stjernedesigner Patricia Uriquiola, der med Six Senses Rome har givet de lokale romere og besøgende fra hele verden endnu en grund til at forelske sig i en af verdens mest eventyrlige byer. Igen og igen.  

Perfekt beliggenhed i centro historico

Six Senses Rome har til huse i en historisk verdensarvsbygning på Via del Corso – med kort afstand til bl.a. Trevi-fontænen, Den Spanske Trappe, Villa Borghese, Piazza Navona og ikoniske butiksgader som Via Condotti, Frattina og Borgognona. Men den perfekte beliggenhed er kun begyndelsen på dét, som er meget mere end et luksushotel. Vi vil nærmere kalde det en oase. Et ophøjet refugie. Og en sanserejse, som bringer jer helt ind i Roms uimodståelige magi.   

Lokalt ansvar og bæredygtighed

Six Senses har længe været kendt for at være på forkant, når det kommer til bæredygtighed og ansvarlighed – Six Senses Rome er renoveret og indrettet med naturlige byggematerialer fra romernes tid som bl.a. cocciopesto og travertine kalksten, mens hotellet bl.a. benytter sig af økologiske råvarer, ansvarlig affaldshåndtering, intelligent strømforbrug, vedvarende energi og vandindsamling. Hotellet støtter løbende projekter for renovation og bevarelse af lokale kulturskatte som bl.a. nabokirken San Marcello al Corso. Hør mere om hotellets bæredygtige initiativer under jeres ophold eller hør med jeres rejserådgiver, hvis I vil vide mere om Six Senses og bæredygtighed.  

Er Six Senses Rome et familievenligt hotel?

Det er ikke altid en selvfølge, at familier føler sig velkomne på luksushoteller. Det er dog ikke tilfældet på Six Senses Rome, hvor de små bl.a. kan glæde sig til at "købe en is" i gårdhavens gelataria med små træpoletter, som de får ved check-in. Six Senses Rome arrangerer også en række workshops for børn i alle aldre – med fokus på bæredygtighed i hotellets nyskabende koncept Earth Lab. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvis I overvejer at rejse til Rom med familien. 

Sublimt design, italiensk gastronomi og romersk spa

En gudesmuk spa med tre romerske bade. En vidunderlig gårdhave med piazza-stemning og italiensk jord-til-bord gastronomi. En fabelagtig rooftop bar. Skønne værelser, personlig træner under hele opholdet - og jeres personlige butler, Six Senses´ såkaldte Guest Experience Manager, der står til rådighed for jer hele vejen. Velkommen til Six Senses Rome.  

Jord-til-bord, piazza-stemning og rooftop bar

Den sicilianske chefkok Nadia Frisina inviterer til italiensk jord-til-bord gastronomi på Bivium Restaurant-Café-Bar, der er skabt i bedste romersk piazza-stil med eksklusive "madstationer", hvor I kan glæde jer til alt fra plantebaserede kreationer, træovnspizza og økologisk lokalt kød – for ikke at nævne en vinautomat, en juicebar med økologisk frugt og grøntsager, en gelataria, samt en fashionabel kaffebar, der byder på italiensk kaffekunst, når det er allerbedst.  

På Notos Rooftop kan I slutte dagen af med cocktails og vinsmagninger til duften af hotellets urtehaver og den skønneste udsigt over Rom – den stilfulde bar byder naturligvis også på snacks og lokale delikatesser til de lækkersultne.  

Malekursus, royale rundvisninger og den perfekte aperitivo

Six Senses Rome arrangerer en række intime og private aktiviteter som bl.a. et malekursus inspireret af Caravaggio og en workshop, hvor I lærer at blande den perfekte aperitivo. I kan også tage på en privat rundvisning i et af kvarterets historiske palæer – i selskab med en italiensk prins, som vil give jer et sjældent indblik i en del af Roms historie, som de færreste kommer tæt på. Hør mere med jeres rejserådgiver.  

Romerske bade møder naturens harmoni

Six Senses rimer altid på wellness i verdensklasse - og Six Senses Rome er ingen undtagelse. I Rom tager hotelkædens mangeårige erfaring og passion for velvære afsæt i de gamle romers forkærlighed for spa-livet; De tre moderne bassiner drager inspiration fra romernes caldarium, tepidarium og frigidarium, mens det enkle og klarsynede design alle steder forbinder romersk klassicisme og historiens vingesus med et roligt, enkelt og naturtro udtryk – resultatet er tæt på sublimt og det er ikke så mærkeligt, at spaen også tæller lokale romere blandt sine medlemmer.  

Spaen tilbyder også et væld af spabehandlinger, ligesom I også kan glæde jer til alt fra biohacking og yoga til lydterapi, cocooning, LED-ansigtsmasker og en siciliansk scrub med rå havsalt, sød fennikel og rosmarin i spaens hammam. Hør mere om spaens menu hos jeres rejserådgiver.  

Lyse og smagfulde værelser

Six Senses Rome har 96 værelser, herunder 28 suiter, der alle er stilfuldt indrettet i lyse toner og naturfarver med et enkelt og gennemtænkt design, der balancerer perfekt mellem romersk klassicisme, 1960’ernes italienske designepoke - og den underspillede, enkle og naturtro tilgang til luksus, som altid kendetegner Six Senses. 

Hotellet har i alt 12 værelseskategorier, der bl.a. tæller Classic (28 m2), Superior (op til 41 m2) og en Deluxe (op til 39 m2), de vender alle enten ind mod gårdhaven - eller ud til Roms Via de San Marcello og Via dell’Umiltà. Alle værelserne har separat badeværelse, pudemenu, WiFi, yogamåtte, minibar og en kaffemaskine fra Lavazza. 

Six Senses Rome har syv kategorier af suiter, der spænder fra en Junior Suite (56 m2) med ét soveværelse til f.eks. en Corner Suite (81 m2) eller en vidunderlig Salviati Suite (77 m2 med 24 m2 altan). I kan derudiver vælge mellem to typer af suiter med to soveværelser og plads til fem gæster. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.  

XL Italy Rome Sixsensesrome Terrace Suite
Tal med ekspert

Vi skræddersyer rejser til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.