XL Japan ANA Crowne Plaza Unkai Japanese Cuisine 1
Hiroshima, Japan

ANA Crowne Plaza Hiroshima

Komfortabel base i Hiroshimas bymidte

ANA Crowne Plaza er en skøn base for oplevelser i Hiroshima. I bor centralt i bymidten, blot 5 minutter til fods fra Fredsparken og andre store seværdigheder. Hotellets fem restauranter serverer skøn japansk gastronomi, og om sommeren kan I nyde BBQ på tagterrassen med udsigt over byen.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Fremragende beliggenhed

Hotellet er centralt beliggende i Hiroshimas bycentrum, blot 5 minutters gang fra Hiroshima Peace Memorial Park og 10 min. fra Atomic Bomb Dome. I skal ikke længere end 30 min. væk for at komme ud til Miyajima på Itsukushima-øen, hvor I kan se Shinto-helligdommen, Itsukushima, og den ikoniske orange port, torii, som nærmest svæver over havet ved højvande.

Skøn gastronomi på fem restauranter

ANA Crowne Plaza Hiroshimas fem restauranter byder på lidt for enhver smag. Gå på opdagelse i det japanske køkken i Unkai eller nyd lidt kantonesisk kinesisk på Tao Li. På 1. sal finder I Atago, en udsøgt teppanyaki-restaurant, som også er populær blandt de lokale. Morgenmaden serveres på buffetrestauranten Fruitier, mens The Lounge er perfekt til en hyggelig eftermiddagsstund med snacks og kager samt cocktails senere hen på aftenen. Om sommeren, kan I tage elevatoren op til tagterrassen til hotellets beer garden, hvor der serveres BBQ.

Moderne fitnesscenter

Trænger I til at styrke musklerne eller få pulsen lidt op, så holder hotellets veludstyrede fitnesscenter døgnåbent.

402 værelser i flere kategorier

Hotellets værelser er indrettet i japansk stil med kvalitetssenge, en skrivebordsplads og badeværelse med badekar. En god nats søvn er altid værdsat, så her bliver I både tilbudt pudemenu og aromaterapi til at sikre søvnen. Værelserne er desuden udstyret med aircondition, wi-fi og TV. I kan vælge mellem flere typer værelseskategorier, som spænder over de komfortable værelser på 17-27 m2 til de større nyistandsatte Lounge værelser på 33-53 m2, som også byder på et hyggeligt sofaområde og en skøn udsigt over byen.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Japan

Alt på denne rejse til Japan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Japan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.