XL Japan Hokkaido Niseko Village Hotel Hinode Hills Lounge
Niseko Village, Hokkaido, Japan

Hinode Hills

Lejlighedshotel med ski in/ski out

Nyd Japans største og bedste skiområde med base i en rummelig, moderne lejlighed. I har god plads og ski in/ski out til 70 præparerede pister og 30 km2 off piste med noget af verdens bedste puddersne.

Hinode Hills er et helt nyt lejlighedshotel i hyggelige Niseko Village, der er en del af Japans største skiområde Niseko United på Hokkaido. Så nyt, at vi her kun kan præsentere arkitekttegninger, men så snart vi har rigtige fotos, kommer de på. 

Hyggelige Niseko Village har det hele

Niseko Village er efter vores mening det hyggeligste område at bo i, hvis I vil på skiferie i Japan og opleve det store Niseko United-skiområde. Her er gode restauranter og de butikker, I har brug for. Læs mere her om Japans største skiområde Niseko United.

Ski in/ski out i Niseko Village

Fra Hinode Hills er smuk udsigt til Yotei-bjerget og ski in/ski out, så I er ude i terrænnet med det samme. Hinode Hills kan også bruges som sommerdestination, hvis I vil vandre eller spille golf i området på Hokkaido, Japans største og nordligste ø. 

Skirejse til Japan efter jeres ønsker

Har I særlige ønsker til hotel lige fra plads til komfortniveau, så tal med jeres rejserådgiver om de mange muligheder, hvis I skal stå på ski eller snowboard i Niseko United-skiområdet. 

XL Japan Hokkaido Niseko Village Hotel Hinode Hills Restuarant Breakfast
XL Japan Hokkaido Niseko Village Hotel Hinode Hills Restaurant
Xl Japan Hokkaido Niseko Village Hotel Hinode Hills Studio Suite
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Fra studios til suiter med 3 soveværelser

Hinode Hills er værelser og lejligheder i super lækker stil fra rummelige studioværelser til egentlige lejligheder med fuldt udstyret køkken og op til 3 soveværelser. I et studio-værelse er der dog plads nok til 3, hvor den tredje i givet fald sover på en sovesofa.

Som nævnt er der mange spisemuligheder i Niseko Village, og en af dem ligger såmænd på Hinode Hills selv, så I ikke behøver forlade hotellet, når sulten melder sig.

Få løsnet musklerne

I er ikke begrænset til at bruge faciliteterne på Hinode Hills, men har også adgang til faciliteterne på nabohotellet The Green Leaf Niseko Village samt Hilton Niseko Village i hjertet af byen, så I f.eks. kan løsne musklerne i nogle af områdets varme kilder på de andre hoteller. Der er både indendørs og udendørs bade. 

Transport

Vi inkluderer altid skipas, som dækker hele Niseko United og giver jer adgang til gratis shuttle.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Japan

Alt på denne rejse til Japan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Japan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.